3 M. 1 M Skaitmeninio Spausdinimo Vandeniui PUL Audinio Vystyklų Medžiagos, pralaidžios Orui TPU Medžiaga 3 M. 1 M Skaitmeninio Spausdinimo Vandeniui PUL Audinio Vystyklų Medžiagos, pralaidžios Orui TPU Medžiaga 3 M. 1 M Skaitmeninio Spausdinimo Vandeniui PUL Audinio Vystyklų Medžiagos, pralaidžios Orui TPU Medžiaga 3 M. 1 M Skaitmeninio Spausdinimo Vandeniui PUL Audinio Vystyklų Medžiagos, pralaidžios Orui TPU Medžiaga 3 M. 1 M Skaitmeninio Spausdinimo Vandeniui PUL Audinio Vystyklų Medžiagos, pralaidžios Orui TPU Medžiaga 3 M. 1 M Skaitmeninio Spausdinimo Vandeniui PUL Audinio Vystyklų Medžiagos, pralaidžios Orui TPU Medžiaga

3 M. 1 M Skaitmeninio Spausdinimo Vandeniui PUL Audinio Vystyklų Medžiagos, pralaidžios Orui TPU Medžiaga "PASIDARYK pats" Kūdikių Vystyklai Šlapias Krepšiai Sauskelnių Audinys

€9.67 €8.99
Yra sandėlyje
w92070

Tinkamas svoris: 3-15 kg
Kiekis: 1M 2M 3M atsparus vandeniui pul audinys
Amžius: 4-6 mėnesių
Raktiniai žodžiai: tpu medžiaga pul medžiaga
Pavadinimas: pul audinys 1 m
Klasifikacija: Vystyklų
Elemento Tipas: Sauskelnes
Spalvos: piint pul audinys
Prekės Pavadinimas: Atsparus vandeniui PUL Audinys
Medžiaga: pul vystyklų audinys
Lytis: Unisex
Raktinis žodis: tejido pul nepraleidžianti
Modelio Numeris: Kita

  • Skaitmeninio Spausdinimo Vandeniui PUL Audinio Vystyklų Medžiagos, pralaidžios Orui TPU Medžiaga "PASIDARYK pats" Kūdikių Vystyklai Šlapių Vystyklų Maišeliai Vystyklų Audinys

    Aprašymas: Funkcija:vandeniui & kvėpuojantis skalbti daugkartiniai vystyklai Medžiaga:PUL Poliesteris Plotis:150cm (apie 60 cm) Ilgis:1/3/5/10 Metrų Paketą Įeina: 1 M arba 3M ar 5M ar 10M, atsparus vandeniui audinys į plastikinį maišą Spalva:Skaitmeninio Spausdinimo, Kaip paveikslų paroda

    Pastaba:prašome palikti pažymi, mums spalva numerį, kad mes galėtume išsiųsti kaip jūs

    paprašė,ar mes jį išsiuntė atsitiktine

    Dėl matavimo priemonių ir matavimo metodai yra ne tas pats, ten gali būti 1-3cm klaidos, nuoroda tik.

    Kaip skirtingų kompiuterių ekrano spalvos skirtingai,spalva tikrasis prekė gali šiek tiek skirtis iš šios nuotraukos,dėkojame už jūsų supratimą.

    Stock Spalvų

    Užsakymo & Mokėjimo:

    Mes vertiname visą mokėjimo, kurį reikia atlikti per 7 dienas , ir gali atšaukti savo užsakymą, jei nesumokama šiuo metu be išankstinio pranešimo.Prašome susisiekti su mumis, jei jums nepavyksta atlikti mokėjimą per šį laiko tarpą (mes visiškai jį suprasti), kad būtų išvengta užsakymo atšaukimą.

    Pirkėjas atsako už bet kokius mokesčio ir/ar akcizų apmokestinti savo šalyje.

    Priimame sumaišyti, bet jūs turite mums pasakyti, kad NE.apie tai, ką norite pirkti.NO.yra nuotraukų.

    Pristatymas:

    1. Elementai bus gerai supakuota prieš išsiunčiant.

    2. Mes visada siųsti elementą prie jūsų registracijos adresas saugumui užtikrinti elementą.Jei jums reikia pakeisti savo adresą, ar norite mums, kad laivas į kitą adresą, pls leiskite mums žinoti tai, kai jūs pateikiate užsakymą.

    3. Prekės bus vežamos Kinija Paštu oro paštu/EMS

    Skelbimas:

    Būti tikri, kad perkate mūsų audiniu vystyklai!Mūsų vystyklai yra pagaminti puikios kokybės medžiagos ir saugiai išbandyti.

    Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių siuntų, nes skirtumas klientams atskirų šalių, kurios gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami.

    Pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius.

    Grąžinimo politika:

    1. Jūsų pasitenkinimas yra mūsų prioritetas .Taigi, jei esate nepatenkinti pirkiniu, galite pasikeisti elementus.Pirkėjas yra atsakingas už visus kitus laivybos mokesčius.

    2. Pirkėjas turi susisiekti su mumis per 3 dienas po pristatymo, jei jie nori keistis defektų arba neteisingai vežamos prekės.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.

    3. Pirkėjas turi įsitikinti, kad prekės, grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.

    Atsiliepimai:

    Jei jus tenkina mūsų daiktų, tiesiog duokite mums 5 žvaigždučių .Bet jei kažkas iš mūsų prekes, kurios GEROKAI nerimauti jums, prašome, praneškite mums.Aš negaliu pasakyti jums, kaip skaudi ji yra skaityti neigiamų atsiliepimų, kai nėra kontakto pateiktas su mumis apie problemą, ne visi!

    Taigi pls susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes stengiamės išspręsti problemą.Ačiū "prieš".

    Žymos: Ekologinio draugiškas, tpu medžiaga undinė, Medžiaga Vystyklų, alvababy medžiaga vystyklų, vystyklų daugkartinio naudojimo, pul audinys, kūdikių vystyklų, mezgimo vystyklų dangtis, Vystyklų, alva kūdikių vystyklų medžiaga.

  • Atsiliepimai (2)

    • Krasota1955

      Wow gorgeous fabrics and super fast delivery less than 2 weeks

    • Bobthehaggis

      Really beautiful, the green color is darker but my camera doesn't quite catch the color. I recommend it.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai