3/6pcs/set Medienos apdirbimo stačiu Kampu Padėties nustatymo Laikikliai iš Aliuminio Lydinio Kampe Valdovas Pagalbiniai Positioner Kampe Tvirtinimo Įrankiai 3/6pcs/set Medienos apdirbimo stačiu Kampu Padėties nustatymo Laikikliai iš Aliuminio Lydinio Kampe Valdovas Pagalbiniai Positioner Kampe Tvirtinimo Įrankiai 3/6pcs/set Medienos apdirbimo stačiu Kampu Padėties nustatymo Laikikliai iš Aliuminio Lydinio Kampe Valdovas Pagalbiniai Positioner Kampe Tvirtinimo Įrankiai 3/6pcs/set Medienos apdirbimo stačiu Kampu Padėties nustatymo Laikikliai iš Aliuminio Lydinio Kampe Valdovas Pagalbiniai Positioner Kampe Tvirtinimo Įrankiai 3/6pcs/set Medienos apdirbimo stačiu Kampu Padėties nustatymo Laikikliai iš Aliuminio Lydinio Kampe Valdovas Pagalbiniai Positioner Kampe Tvirtinimo Įrankiai 3/6pcs/set Medienos apdirbimo stačiu Kampu Padėties nustatymo Laikikliai iš Aliuminio Lydinio Kampe Valdovas Pagalbiniai Positioner Kampe Tvirtinimo Įrankiai

3/6pcs/set Medienos apdirbimo stačiu Kampu Padėties nustatymo Laikikliai iš Aliuminio Lydinio Kampe Valdovas Pagalbiniai Positioner Kampe Tvirtinimo Įrankiai

€25.97 €14.28
Yra sandėlyje
w91643

Kilmės: KN(Kilmės)
Sertifikavimo: NĖRA
Modelio Numeris: 120mm/140mm/160mm
Prekės Pavadinimas: SNWNYN

  • Funkcija:

    1. Aukštos Kokybės Medžiagos-- Aliuminio Lydinio(6061-T6) kvadratų nerūdijančio plieno gnybtais.CNC Naudojami iš kieto bloko iš aliuminio.Duralble, bus trunka metus.Paviršiaus Apdorojimas-Anoduoto raudona paviršius, patvarus ir atsparus korozijai.

    2. Lengva Naudoti: Beveled Kraštai.Lengva valdyti ir nebus pažeisti trapią pjovimo briaunų.Vieta aikštės kampe du sandėlyje vienetų jums reikia, kad aikštėje ir užtikrinti nustatytas gnybtus.

    3. Platus Taikymas: Dailidžių stačiu kampu jig nustatyti yra profesionaliai naudojamas surinkti ir "PASIDARYK pats", iki claping dėžutės, komodos, spintos, rėmai, baldai, spintos ir kt.Puikus suvedimas iki lentynos, spintos.Išlaikyti tobulas aikštėje, o sujungiant kadrus, spintos, arba tiesiog apie bet lauke!

    4. Profesinės Medienos apdirbimo Įrankiai: Sukurta siekiant būti prispaustas prie dėžės, paveikslų rėmai, lentynos, spintos ir ne kampuose.kt, siekiant padėti suvedimas per klijai aukštyn.Jis gali dirbti su įtempimo įrankis patikrinti ir pozicija kampe medžio lenta šarnyrų ir klijavimas.Jis gali būti naudojamas medienos apdirbimo ir suvirinimo, stačiu kampu.Praktinis įrankis, kad jūsų medienos apdirbimo projektą lengviau.

    Specifikacija:

    Medžiaga: Aliuminio lydinys

    Kampas: 90 Laipsnių

    Forma: L Formos

    Spalva: Raudona

    Ilgis: 120mm/140mm/160mm

    Plotis: 120mm/140mm/160mm

    Storis: 16mm/0.6"

    Suderinama: Tinka Medienos / Metalo stačiu Kampu / 90 Laipsnių Suvirinimo / Virinimo

    Pakuotė:

    3/6pcs Kampe Apkabos, Nustatyti

    Žymos: vietos aikštėje, rūkas jutiklis, squar, apkaba užraktas, matlankis, kampe raštas, valdovas mokykla, aliuminio taisyklės, reguliuojamo kampo ieškiklis, kampas matavimai medienos.

  • Atsiliepimai (2)

    • Jtaliaferro Sunrise

      Excellent quality, it is heavy but it is noted that it is very well done

    • Lorderon028

      Excellent product, I have already bought several and the quality is spectacular. They are of good weight and robust.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai