Bluetooth 5.0 RCA Garso Imtuvas, Belaidis 5.0 Bluetooth 5.0 RCA Garso Imtuvas, Belaidis 5.0 Bluetooth 5.0 RCA Garso Imtuvas, Belaidis 5.0 Bluetooth 5.0 RCA Garso Imtuvas, Belaidis 5.0 Bluetooth 5.0 RCA Garso Imtuvas, Belaidis 5.0 Bluetooth 5.0 RCA Garso Imtuvas, Belaidis 5.0

Bluetooth 5.0 RCA Garso Imtuvas, Belaidis 5.0 "Bluetooth" Siųstuvas-Imtuvas Low Latency Audio Adapteris for Watching TV

€9.58 €6.80
Yra sandėlyje
w9134

Modelio Numeris: Bluetooth 5.0 RCA Garso Imtuvas
Pakuotė: Taip
"Bluetooth" Standartas: Bluetooth V5.0
Prekės Pavadinimas: Rondaful

  • Savybės:

    1.Bluetooth5.0 Siųstuvas ir Imtuvas: nešiojamų Bluetooth adapteris gali būti naudojamas kaip siųstuvo arba imtuvo.Garso adapteris palaiko naujausius Bluetooth 5.0, ar siųstuvas režimu arba imtuvo režimu, jis gali būti suporuotas su 2 "Bluetooth" prietaisai, garsiakalbiai, tuo pačiu metu.

    2.Daugiau jokio Uždelsimo: Įrengtas su Low Latency") technologija, 5.0 "Bluetooth" siųstuvas, Ji sumažina nedelsiant ir pagerina end-to-end garso greitį perdavimo, dėl aukštos kokybės, suderintas garsas, todėl jūs niekada nepraleisite įveikti.

    3.Tobulą Porą: nešiojamų Bluetooth adapteris funkcijos skaitmeninių ir 3.5 mm/RCA garso sąsajos.Pagalba ir įvesties ir išvesties.Lengva parametrai mėgautis belaidžio garso namuose ar kelyje.Naudoti įtraukti skaitmeninio optinio pluošto garso kabelis (SPDIF IN / OUT), kad galėtumėte susisiekti su TV ar namų garso sistemos imtuvas teikti multi-channel high-definition optinis garso garso sistema.

    4.Ilgo Nuotolio: Stream ir kontroliuoti savo muzikos patikimą ryšį iki 10m/33ft.Daugkartinio įkrovimo baterija parduotuvėse iki 24 naudoti iš vieno įkrovimo.Lengva naudoti, tiesiog plug and play.

    5.Lengva Nešti: belaidis garso siųstuvas ir imtuvas yra ideali belaidžio garso sprendimus įvairiose situacijose ir naudoja.Ji turi pažangios laidinio ir belaidžio skaitmeninio garso technologija, kuri gali perduoti nuostabi garso išėjimo į pultelį.

    Specifikacijos:

    Pavadinimas: NFC Desktop "Bluetooth" Imtuvo & "Bluetooth" Siųstuvas

    Modelis: M21

    Dydis: 60*60*20mm/2.36*2.36*0.79 į

    Medžiaga: ABS+PC

    "Bluetooth" Versija: BT 5.0

    Atstumas: 10M/33ft

    Darbo maitinimas: DC5V (1-2.1)

    Suderinama: Visi "Bluetooth" Garso Prietaisų, Parama A2DP/AVRCP/HFP Protokolas

    Pareigos: palaikantys NFC, "Bluetooth" ir Garso Priėmimo, "Bluetooth" Garso Perdavimo

    Pakavimo Sąrašas:

    1*NFC Desktop "Bluetooth" Imtuvo & BT Siųstuvas

    1*3,5 mm Audio Kabelis

    1*USB Maitinimo Kabelis

    1*3,5 mm RCA Kabelis

    1*Naudotojo Vadovas

    Žymos: "bluetooth" auksas, smart žiūrėti, "bluetooth" vikefon, usb bluetooth 23, "apple" blutooth adapteris, smart tv, kibidu "bluetooth" imtuvo, audio "bluetooth" siųstuvas, televizijos, bluetooth 5.0 dongle usb, mėlynas dantis imtuvas valdyba.

  • Atsiliepimai (1)

    • Rebeltngirl15

      Work very well

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai