Toyota Yaris Echo Vitz 1999-2005 Šrifto Kapoto Kapoto Keisti Dujų Statramsčiai Liftas Paramos Smūgio Slopintuvas Priedai Absorberio Toyota Yaris Echo Vitz 1999-2005 Šrifto Kapoto Kapoto Keisti Dujų Statramsčiai Liftas Paramos Smūgio Slopintuvas Priedai Absorberio

Toyota Yaris Echo Vitz 1999-2005 Šrifto Kapoto Kapoto Keisti Dujų Statramsčiai Liftas Paramos Smūgio Slopintuvas Priedai Absorberio

€19.65 €14.74
Yra sandėlyje
w90806

Kitos Dalies Numeris: Kaip parodyta
Medžiagos Tipas: Kaip parodyta
Specialios Funkcijos: Kaip parodyta
Gamintojas Dalies Numeris: Kaip parodyta
Mainų Dalies Numeris: Kaip parodyta
Paskirties Transporto priemonės: Kaip parodyta
Šalis/Regionas Gamyba: Kaip parodyta
Kilmės: KN(Kilmės)

  • body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 22px; font-family: 宋体; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

    Toyota Yaris Echo Vitz 1999-2005 Šrifto Kapoto Kapoto Keisti Dujų Statramsčiai Liftas Paramos Smūgio Slopintuvas Priedai Absorberio

    Paramos Dropshipping ir didmeninės prekybos sistemą.

    100% Originalus ir Geros Kokybės, su nemokamu Po pardavimo Garantija.

    Savybės:Tai yra konkreti pataisa gaubtu slopinimas rinkinys.Jis yra pagamintas, kad atitiktų konkrečios transporto priemonės modelis, todėl galite naudoti esamus geras.Tai nereiškia, kad bet kokia modifikacija ar gręžinių gręžimas, siekiant užbaigti diegimą Su šio konkretaus projekto pagalvėlių rinkinį, galite lengvai atidaryti ir uždaryti priekinis dangtis be vargo.Mes manome, kad jums bus meilė jį.

    100% nauja!Aukštos kokybės!Aukštas atsparumas temperatūrai

    Elemento Tipas: Automatinė Benzinas Gaubto Amortizatorius

    Veiklos: Nėra Gręžimo reikalingas

    Krova ant transporto priemonės: variklio dangtis, Priekinis Dangtis

    Už markė / modelis automobiliai: Toyota

    Vieta: kairysis ir dešinysis priekinis dangtis

    Kitos Dalies Numeris: Liftas Paramos Sklendė Absorberio HONDA CIVIC. 2016 m. 2017 m. 2018 m. 2019 m.

    Toyota Yaris Echo Vitz 1999-2005 Šrifto Kapoto Kapoto Keisti Dujų Kėlimo Skliaustuose Amortizatorius Turėtojas Absorbentas Priedai

    Programos:Toyota Vitz 1999-2005/Toyota Yaris 1999-2015/Toyota Echo 1999-2015

    spalva:juoda

    Medžiaga:metalas

    Pakuotės Turinys:

    1* nustatyti laikiklių

    Svarbi pastaba:

    Nors su visiškai rinkiniai, profesionalios montavimo to, siūloma įdiegti.

    Įrenginys yra gana važiuoti tiesiai į priekį, todėl koregavimo vadovas nėra numatyta.

    Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

    Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

    Apie Mus

    Mes teikiame geras produktas, su geriausia kaina,mums parama, Didmeninės/Drop Laivyba Užsakymo

    1. Drop Laivyba užsakymą, prašome pastaba"dropshipping tvarka", mes jo prioritetus.

    2. Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite kokių nors idėjų dėl kainos, ar pakuotės,prašome susisiekti su mumis iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

    Apie Mokėjimą

    Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su www.automotoplius.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

    Apie Siuntas

    1.Mes bus išsiųsti užsakymai artimiausiu metu per 2-5 darbo dienas(išskyrus savaitgalius ir valstybines šventes) kai mokėjimas yra baigtas, paprastai.

    2.Prašome įrašyti savo pilną pristatymo adresą, su teisingą telefono numerį, pašto kodą, ypač Rusijoje ir Baltarusijoje, pirkėjų, prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

    3.Atkreipkite dėmesį, kad mes ne atsakingų už muitų.Prašome muitinio įforminimo patys.

    4.Mes teikiame tiek po pristatymas ir išreikšti shippings.Daugelyje šalių, po pristatymas trunka apie 25-35 dienas ir ilgiau, kai kurių šalių, pavyzdžiui, Brazilijos, Peru.

    Express pristatymas inlcude DHL, EMS, www.automotoplius.lt Premium Laivybos ir Specialias Linijas, pavyzdžiui, Aramex.Tai trunka apie 7 dienas.(Tai bus atidėti, jei jūsų šalis atitinka tam tikrą problemą,Darbuotojų streiką,oras problema ir t.t.)

    Apie Po pardavimo Paslaugos

    Esame patikimas pardavėjas ir mes turime profesionalių po-pardavimo paslauga visiems mūsų papročiams.Jei yra klausimų dėl užsakymo,prašome susisiekti su mumis iš anksto ,mes visada čia, kol gausite laimingas atsakymą.

    Apie Atsiliepimą

    1. Prašome patikrinti, ar pakuotė ir daiktas, kai jūs gaunate kruopščiai ir įsitikinkite, nėra jokių problemų.

    2. Jei turite kokių nors problemų, ar nėra visiškai patenkintas savo paketą,prašome don ' t būti, nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Mes išspręsti problemą, kad patenkinti jus.

    3. Jei nėra jokių problemų, prašome palikti mums 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.

    Jūsų iškilmingai yra mūsų didžiausia motyvacija ! ! !

    Žymos: dho toyota echo, durų sklendė, dujų stop, corolla, dujų gaubtu, cnc rankenėlę, nuotraukos toyota ist, toyota vitz, baldai dujų liftas, vitz.

  • Atsiliepimai (2)

    • Sherman Mccalla

      not fit to toyota Yaris 1 2005

    • Bobroff 88

      Order did not come

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai