4:3 Nešiojamas, Sulankstomas Projektoriaus Ekranas Sienos Montuojamas Namų Kino Teatro 3D HD projektoriaus Ekrane Drobė 4:3 Nešiojamas, Sulankstomas Projektoriaus Ekranas Sienos Montuojamas Namų Kino Teatro 3D HD projektoriaus Ekrane Drobė 4:3 Nešiojamas, Sulankstomas Projektoriaus Ekranas Sienos Montuojamas Namų Kino Teatro 3D HD projektoriaus Ekrane Drobė 4:3 Nešiojamas, Sulankstomas Projektoriaus Ekranas Sienos Montuojamas Namų Kino Teatro 3D HD projektoriaus Ekrane Drobė 4:3 Nešiojamas, Sulankstomas Projektoriaus Ekranas Sienos Montuojamas Namų Kino Teatro 3D HD projektoriaus Ekrane Drobė 4:3 Nešiojamas, Sulankstomas Projektoriaus Ekranas Sienos Montuojamas Namų Kino Teatro 3D HD projektoriaus Ekrane Drobė

4:3 Nešiojamas, Sulankstomas Projektoriaus Ekranas Sienos Montuojamas Namų Kino Teatro 3D HD projektoriaus Ekrane Drobė

€3.75 €3.49
Yra sandėlyje
w90720

Sertifikavimo: NĖRA
Prekės Pavadinimas: NoEnName_Null
Nešiojamieji: Taip
Formatas: 4
Kilmės: KN(Kilmės)
Medžiaga: Matt White
Ekrano Tipas: Nešiojamas Ekranas

  • 41785 Karšto Pardavimo

    Savybės:

    1. didelio stiprumo.Trumpas pluošto stiprumas yra 2.6-5.7 kn/decitekso, ir didelio stiprumo pluoštas yra 5,6 iki 8.0 kn/decitekso.Dėl savo mažo hygroscopicity, jo sukibimo stiprumas yra iš esmės tas pats, kaip sausas stiprumo.Poveikio stiprumas yra 4 kartus didesnė nei nailono ir 20 kartų didesnis nei viskozė.

    2. Geras elastingumas.Elastingumas yra artimas vilnai, ir kai jis yra ištemptas iki 5% iki 6%, tai gali būti beveik visiškai atsigavo.Raukšlių atsparumas yra pranašesnis už kitų pluoštų, kurie yra, audinys nėra susiraukšlėjusi, bei matmenų stabilumas yra geras.Dėl tamprumo modulis yra 22 141 kn/decitekso, kurios yra 2-3 kartus didesnė nei nailono.Poliesterio audinys yra didelio stiprumo ir tamprumo atkūrimo, taigi, jis yra patvarus, be raukšlių ir ne geležies.

    3. Karščiui atsparaus poliesterio pagamintas lydalo išsukimas metodą, ir suformuota pluoštas gali būti papildomai šildomos ir ištirpsta, ir yra termoplastinė pluošto.Poliesteris yra lydymosi temperatūra didesnė ir mažesnė savitoji šiluminė talpa ir šilumos laidumas, šilumos varža ir šilumos izoliacija iš poliesterio pluošto, yra didesnė.Jis yra geriausias tarp sintetinių pluoštų.

    4. Geras thermoplasticity ir prastas atsparumas tirpsta.Poliesteris yra labiausiai karščiui atsparaus audinio sintetiniai audiniai dėl savo lygaus paviršiaus ir stora vidaus molekulių.Tai yra termoplastinė ir gali būti atliekami į klostuotas sijonas su ilga klostes.Tuo pačiu metu, poliesterio audinys yra prastas atsparumas lydymosi temperatūros, ir tai lengva forma skylių atveju, suodžių arba Marsą.Todėl, dėvėti, turėtų vengti kontakto su cigarečių nuorūkos, kibirkščių ir kt.

    5. Geras atsparumas dilimui.Atsparumas dilimui yra antra tik į nailono su geriausią atsparumas dilimui, geriau nei kiti natūralūs ir sintetiniai pluoštai.

    6. Gera šviesa atsparumas.Atsparumas šviesai yra antra tik į akrilo.Poliesterio audiniai geriau atsparumas šviesai, o jų atsparumas šviesai yra geriau nei natūralaus pluošto audiniai, išskyrus akrilo pluošto.Ypač galinio stiklo, šviesa atsparumas labai geras, beveik tas pats, kaip akrilo pluošto.

    7. konservantas.Atsparus bleaches, antioksidantai, angliavandeniliai, ketonai, naftos produktų ir neorganinės rūgštys.Atsparus praskiestas šarmais, nebijo miltligė, bet karšto šarmų galite padaryti jį suardo.Taip pat turi stiprių rūgščių ir šarmų atsparumas UV atsparumas

    8. Dažai yra prasta, bet spalva atsparumas yra geras, o tai nėra lengva išnyks.Nes nėra konkrečių dažai grupė poliesteris molekulinės grandinės, ir poliškumas yra nedidelis, dažai yra sunku, dyeability yra prasta, o dažų molekulės nėra lengva įveskite pluošto.

    9. Prastas hygroscopicity, dėvėti tvanku šilumos, ir lengva pareikšti statinės elektros, dažymo dulkių, turinčių įtakos išvaizdą ir komfortą.Tačiau, tai yra labai lengva sausas po plovimo, bei sukibimo stiprumas, vargu ar sumažinti, ji nėra deformuoti, ir jis turi gerą skalbimo ir wearability.

    Techniniai duomenys:

    Dydis: : 40 colių, 50 colių 60 colių, 72 colių, 84 colių, 100 colių, colių 106

    Vaizdo Santykis: 4:3

    Medžiaga: Drobė

    Spalva:balta

    Pakuotės Turinys:

    1 x Projektoriaus Ekranas

    1 Rinkinys Kabliukai

    Pastaba:

    1.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

    2.Dėl vadovo matavimo ir skirtingus matavimo metodus, prašome leisti 1-3cm nuokrypis.Ačiū!

    Žymos: balkon sulankstomas ekranas, kork jogos matinis, mini projektorius, projektorius, mielas projektorius, 5d diamond dažai, 4 k stebėti, projekto ekranas, stebėti portabl, kontrolės projekcijos ekranai.

  • Atsiliepimai (1)

    • Nita Acegurl

      The most important thing when buying goods is to work with honest people! With all the minor mismatches to which a Dear seller does not have the slightest attitude, I strongly recommend it! Kind soul man!!!!! Happy new year! Health and all benefits!!!

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai