Istoriniai Antikvariniai Vario Romos Duomenys Metalo Šachmatų Rinkinį Suaugusiųjų,Rankų darbo Vienetų ir Marmuro Dizaino Medžio Šachmatų Lenta Karalius 11 cm Istoriniai Antikvariniai Vario Romos Duomenys Metalo Šachmatų Rinkinį Suaugusiųjų,Rankų darbo Vienetų ir Marmuro Dizaino Medžio Šachmatų Lenta Karalius 11 cm Istoriniai Antikvariniai Vario Romos Duomenys Metalo Šachmatų Rinkinį Suaugusiųjų,Rankų darbo Vienetų ir Marmuro Dizaino Medžio Šachmatų Lenta Karalius 11 cm Istoriniai Antikvariniai Vario Romos Duomenys Metalo Šachmatų Rinkinį Suaugusiųjų,Rankų darbo Vienetų ir Marmuro Dizaino Medžio Šachmatų Lenta Karalius 11 cm Istoriniai Antikvariniai Vario Romos Duomenys Metalo Šachmatų Rinkinį Suaugusiųjų,Rankų darbo Vienetų ir Marmuro Dizaino Medžio Šachmatų Lenta Karalius 11 cm Istoriniai Antikvariniai Vario Romos Duomenys Metalo Šachmatų Rinkinį Suaugusiųjų,Rankų darbo Vienetų ir Marmuro Dizaino Medžio Šachmatų Lenta Karalius 11 cm

Istoriniai Antikvariniai Vario Romos Duomenys Metalo Šachmatų Rinkinį Suaugusiųjų,Rankų darbo Vienetų ir Marmuro Dizaino Medžio Šachmatų Lenta Karalius 11 cm

€114.33 €108.61
Yra sandėlyje
w9063

Prekės Pavadinimas: GiftHome
Tipas: Šaškės & Šachmatai
Medžiaga: Metalo

  • ✔MARMURO RAŠTUOTAS MEDŽIO ŠACHMATŲ LENTA..Tai šachmatų tarybą yra pagamintos iš 12mm,1-os kokybės MDF plokštė.PASTABA: Šis chessborad nėra pradžių padaryta iš marmuro.Yra projektavimo marmuro dėl MDF medienos chessborad.

    ✔KAIP ŠACHMATŲ LENTOS ATRODO nuostabiai..Po modelis yra pagamintas ant medžio, visų paviršių gaminys yra saugomas su 3 sluoksnių užpildas lako ir 3 sluoksnių poliesteris blizgus lakas.

    ✔ASPEKTAS šachmatų lenta.. 17x17x0.5 inc (43x43x1,2 cm ) ✔EFEKTYVIAI NAUDOTI, O NE PAKENKTI JŪSŲ BALDUS. šachmatų lentos turi 4 gabalus iš neslidžia išlyginimo atgal gaminio paviršiaus.

    ✔AUKŠTOS KOKYBĖS KIETAS ŠACHMATŲ..Duomenys Metalo Šachmatų Komplektai yra gaminami Turkijoje su aukštos kokybės apdailos ir rankų darbo, su specialios medžiagos ir dažai per pirmą klasę ir liejimo medžiagos.

    ✔MACNIFICENT ROMĖNŲ KAREIVIUS.Šachmatų apibūdinti, Romėnų kareiviai, ir savo laiką. ✔KARALIUS AUKŠTIS YRA APIE 4.3 COLIO..(11cm) ✔KARALIUS SVORIS YRA APIE 3,7 OZ (105gr) Visiškai Picese Svoris 5,5 IB (2,5 kg)

    Žymos: šachmatų lenta, meno "pasidaryk pats", šachmatai mediniai, mažas šachmatų, šachmatų kietas, senovės roma, nardai, vario viela, šachmatų lenta, šachmatų laikmatis.

  • Atsiliepimai (4)

    • Aljon Redoblado

      Been very poorly described

    • Franco De Jesus Abt

      Very satisfied with the purchase, a good gift!

    • Rochellejensen

      Very happy, beautiful set, it is for my sons birthday and he will love it! Thank you.

    • Nowandlaterz13

      Item lost in transit, and seller didn't reply to messages

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai