Mini Žaislas Microfighter Jėgą Pažadina Nustatyti, Statyba Blokai Suderinama Su Žaislų Kietas pastato blokas blokas vaikų rankų darbo žaislas Mini Žaislas Microfighter Jėgą Pažadina Nustatyti, Statyba Blokai Suderinama Su Žaislų Kietas pastato blokas blokas vaikų rankų darbo žaislas Mini Žaislas Microfighter Jėgą Pažadina Nustatyti, Statyba Blokai Suderinama Su Žaislų Kietas pastato blokas blokas vaikų rankų darbo žaislas

Mini Žaislas Microfighter Jėgą Pažadina Nustatyti, Statyba Blokai Suderinama Su Žaislų Kietas pastato blokas blokas vaikų rankų darbo žaislas "PASIDARYK pats"

€23.40 €18.72
Yra sandėlyje
w90257

Amžius: > 3 metų
Įspėjimas: Jokio maisto! Laikyti atokiau nuo ugnies!
Medžiaga: Plastikiniai
Tipas: Blokai
Bloko Dydis: Mažų statybos blokuoti(Suderinamas su Lego)
Plastiko Bloko Forma: Savaiminio Fiksavimo Plytos
Prekės Pavadinimas: LMKJ
Lytis: Unisex

  • Dėmesio! 1. Produkto pakuotėje nėra lipdukai ir elektroniniu būdu atspausdintas.Atspausdinta dalys pakeičiamos įprastos dalys ir nėra trečiųjų šalių priedus.Vadovo ir tinkas yra tik informacinio pobūdžio ir taikomos faktinės dalių pakuotėje. 2. Šis produktas yra SS prekę, o ne ateiti su popieriaus instrukcija.Po to pateikti savo užsakymą, prašome el. pašto adresą ir mes išsiųsime elektroninę brošiūrą savo elektroninio pašto adresą. 3. Visos dalys yra kokybė tikrinama prieš išsiuntimą, taigi, jei paketas jums gauti trūkstamų dalių ar pažeistų dalių, nesijaudinkite.Susisiekite su mumis ir mes išsiųsime juos, jūs iš karto nemokamai. 4. Mes paprastai laivas per 3 dienas nuo gavimo tvarka, ne ilgiau kaip 7 dienas.Jei yra nepavydėtiną situaciją, mes jus informuosime iš anksto.

    Žymos: miniatiūriniai lego star wars duomenys, blokuoti star karo, "lego" star wars mini duomenys vieno, nekilnojamojo kardas, bendrieji kardas, vonia, plastikiniai, "keychain" samurajus, ne yaiba, mielas cool lego, prancūzijos lego maisto.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai