MOFi Stiklo Oneplus 7T Pro 7 6 6T 5 5T 3 Full Screen Protector Vienas Plius 7TPro 7Pro Grūdintas Filmas 1+7 Oneplus7 Oneplus7t MOFi Stiklo Oneplus 7T Pro 7 6 6T 5 5T 3 Full Screen Protector Vienas Plius 7TPro 7Pro Grūdintas Filmas 1+7 Oneplus7 Oneplus7t MOFi Stiklo Oneplus 7T Pro 7 6 6T 5 5T 3 Full Screen Protector Vienas Plius 7TPro 7Pro Grūdintas Filmas 1+7 Oneplus7 Oneplus7t MOFi Stiklo Oneplus 7T Pro 7 6 6T 5 5T 3 Full Screen Protector Vienas Plius 7TPro 7Pro Grūdintas Filmas 1+7 Oneplus7 Oneplus7t MOFi Stiklo Oneplus 7T Pro 7 6 6T 5 5T 3 Full Screen Protector Vienas Plius 7TPro 7Pro Grūdintas Filmas 1+7 Oneplus7 Oneplus7t MOFi Stiklo Oneplus 7T Pro 7 6 6T 5 5T 3 Full Screen Protector Vienas Plius 7TPro 7Pro Grūdintas Filmas 1+7 Oneplus7 Oneplus7t

MOFi Stiklo Oneplus 7T Pro 7 6 6T 5 5T 3 Full Screen Protector Vienas Plius 7TPro 7Pro Grūdintas Filmas 1+7 Oneplus7 Oneplus7t

€6.29 €5.03
Yra sandėlyje
w89096

Suderinama modelis 4: už oneplus 7 pro
Savybės: Kovos su Blue-ray
Suderinama modelis 5: už oneplus 6
Suderinama modelis 6: už oneplus 6t
Suderinamas su modeliu 8: Už Oneplus 5T
Naudoti: mobilusis telefonas
Suderinama modelis 9: Už Oneplus 3
Suderinama modelis 7: Už Oneplus 5
Suderinama modelis 3: už oneplus 7
Edge-to-edge Aprėptis: Taip
Prekės Pavadinimas: mofi
Funkcija: Full Screen Protector
Telefonas Suderinamas Prekės: Oneplus
Suderinama modelis 1: Už Oneplus 7T
Suderinama modelis 2: Už Oneplus 7T Pro
Medžiaga: Aukštos Kokybės Stiklas
Tipas: Viso Ekrano Grūdintas Stiklas
spalva: juoda

  • Suderinama Sekti Mobiliuoju Telefonu Modeliai: už Oneplus 7T už Oneplus 7T PRO Oneplus 7 Oneplus 7 PRO Oneplus 6 Oneplus 6T už Oneplus 5 Oneplus 5T už Oneplus 3

    APIE MOFi

    Nuo 2006 m., MOFi buvo viena pirmaujančių išmaniųjų telefonų produktų aksesuarai, Ši parduotuvė priklauso MOFi kompanija, prekiaujanti visų MOFi originalus produktai.

    PRANEŠIMAS

    Prašome atkreipti daug dėmesio į savo pristatymo adresą ir produkto informaciją apie jūsų užsakymą.Pilnas adresas, vardas, pavardė, teisę, miestą ir pašto kodą yra labai reikalinga sėkmingai pristatymo.Dėkojame už jūsų bendradarbiavimą.

    PAKUOTĖ

    Mes įsitikinkite, kad produktai yra visiškai apsaugoti, pristatymo, kai paketas, ir mes padarysime viską, kad išvengti žalos transporto.

    VEŽIMAS

    Mes garantuojame išsiųsti per 48 valandas nuo apmokėjimo patvirtinimo.Jei mes negalime išsiųsti laiku, nes ypatingos situacijos, mes susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau ir stebės išsiųsti savo užsakymą greičiau.

    GRĄŽINIMO/GRĮŽTI

    Jei produktus, jums gauti yra defektų ar kitų problemų, mūsų atsakomybės, prašome susisiekti su mumis ir siųsti nuotraukas, mes bus visiškai grąžinti pinigus.Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo sklypo yra gauta.

    ATSILIEPIMAI

    Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, prašome palikti teigiamą atsiliepimą bei 5 žvaigždžių peržiūros.Mes kviečiame jus įkelti gražūs vaizdai produktų atsiliepimus, pasidalinti su draugais visame pasaulyje.Jei esate nepatenkinti produkto, prašome susisiekti su mumis metu, ir siųsti pranešimą prieš palikti neigiamą atsiliepimą arba pradžios, bet koks ginčas dėl www.automotoplius.lt.Mes padarysime viską, kad išspręsti problemą, kad jūsų pasitenkinimą.

    Žymos: multidiag, "motorola" z1, ykspac, atveju oneplus7t, filmas oneplus 8 pro", kt grūdintas stiklas, atveju, 6t, oneplus 7t screen protector, vienas plius 7pro telefono, atveju oneplus7 pro.

  • Atsiliepimai (3)

    • Abdullaeva 1981

      Fast shipment and good products as always.

    • Samerfaragalla

      Do not order on OnePlus 6T!!!!! The glass does not fit, it is smaller in size, hides the upper or lower contours, yes less it is all, do not buy!!!!

    • Max Max O

      It came to Poltava region For 14 new mail. Not yet glued but in appearance quality. Let's see

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai