Paketas, Lauko Kempingas Miegmaišį Nešiojamų Ultra Light Vandeniui 4 Sezonas Šiltas Kelionės Žygiai Miegmaišį Paketas, Lauko Kempingas Miegmaišį Nešiojamų Ultra Light Vandeniui 4 Sezonas Šiltas Kelionės Žygiai Miegmaišį Paketas, Lauko Kempingas Miegmaišį Nešiojamų Ultra Light Vandeniui 4 Sezonas Šiltas Kelionės Žygiai Miegmaišį Paketas, Lauko Kempingas Miegmaišį Nešiojamų Ultra Light Vandeniui 4 Sezonas Šiltas Kelionės Žygiai Miegmaišį Paketas, Lauko Kempingas Miegmaišį Nešiojamų Ultra Light Vandeniui 4 Sezonas Šiltas Kelionės Žygiai Miegmaišį Paketas, Lauko Kempingas Miegmaišį Nešiojamų Ultra Light Vandeniui 4 Sezonas Šiltas Kelionės Žygiai Miegmaišį

Paketas, Lauko Kempingas Miegmaišį Nešiojamų Ultra Light Vandeniui 4 Sezonas Šiltas Kelionės Žygiai Miegmaišį

€6.64 €4.72
Yra sandėlyje
w88133

Sezonas: Žiemos
Taikoma Žmonių: Suaugusiųjų
Tipas: Šaltas Oras
Stilius: Voko Tipo
Patogus Temperatūros Skalė: [0℃~-10℃]
Kategorijos: Medvilnės Miegmaišį
spalva: mėlyna
Ilgis: Standard (Suitable for 1.8 m Height and Below)
Pavadinimas: Vasarą Kempingas Miegmaišį
Viengubo Ir Dvigubo Miegmaišį: Užleidžiant Vieną Miegmaišį
Miegmaišis Temperatūros Skalę Kategorija: Vasarinis Miegmaišis

  • Savybės:

    *1. Lengvas miegmaišis nėra lengva nulaužti ir išnyks, kvėpuojantis ir išlaiko šiltas, apsaugo nuo drėgmės, ir suteikia šiltą ir patogų nakties poilsio.

    *2. Aukštos kokybės siūlės, odos draugiškas ir nealergiška, kad šis nešiojamas miegmaišį labai tinka suaugusiems ir vaikams naudoti esant šaltam orui.Miegmaišiai su suspaudimo krepšiai yra labai tinkamas kempingas, žygiai, kelionės ir kitų lauko nuotykius.

    *3. Lengva nešiotis ir švarus-Suspaudimo krepšys su diržu, kuris daro jį labai patogu laikyti ir nešiotis.Galima lengvai nuvalyti ar mašina plauti, todėl universalus ir patogus.

    *4. Dvigubas užtrauktukas slankiklis leidžia atidaryti apačioje savo miegmaišį šiltą naktį.Jūs netgi galite visiškai atverti savo miegmaišį ir naudoti kaip antklodę.

    *5. Lengvas, mažo dydžio ir lengvai atlikti.

    Specifikacija:

    Spalva: mėlyna

    Sąrašai:

    1 * Vasara Kempingo Miegmaišis

    Pastabos:

    1.Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.

    2.Prašome leisti šiek tiek rankinis matavimo nuokrypis duomenų.

    Žymos: kelių sluoksnis augalų stendas, bivvy krepšys pack, l miegmaišį, dvivietis miegmaišis dangtis, miegmaišis 4 sezonas stabdžių, sijonai miega, žiemos ultralight šilumos suaugusiųjų miegmaišį, 4 sezono dvivietis miegmaišis, pagalvių miegoti, dizaineris totalizator krepšiai moterų 2018 prabanga.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai