2 2 2 2 2 2

2" 3" Oro Sander Polisher Pneumatinės Mini Sander Atsitiktiniai Orbita Mašina Rinkinys Kėbulo Automobilių Įrankis

€5.56 €3.89
Yra sandėlyje
w88127

Tipas: Kita
Padas Dydis: 2" ir 3"
Oro slėgis: 90 PSI
Prekės Pavadinimas: SI FANG
Sertifikavimo: NĖRA
Orbitos Skersmuo: 4mm
Be Apkrovos Greitis: 15000rpm
Oro įleidimo: 1/4"
Naudojimas: Namuose "PASIDARYK pats"
Rato Skersmuo: 75mm
Modelio Numeris: lh000001
Kilmės: KN(Kilmės)

  • Savybės Didelis Greitis, Sukama, nemokamai Super Sklandžiai, kosminė veiksmų užtikrina sklandų apdaila.Aukšto tikslumo balancer ir veleno, mažai vibracijos ir daugiau patvarumo.Su reguliuojamu vožtuvu, oro įsiurbimo, kad jūs galite pakeisti oro srauto kontrolės šlifavimo poliravimo vašku greitį.Galinis išmetimo galite laikyti sander atvėsti greitai ir padaryti jį dirbti ilgą laiką.Guminės rankovės rankena leidžia jums valdos patogiai.Atitikimo skirtingų šlifavimo priedai patenkinti savo skirtingais reikalavimais.Specifikacija: Mygtukai Dydis: 2" ir 3" Orbitos Skersmuo: 4mm Nemokamai Greitis: 15,000 RPM Oro Sunaudojimas: 4 CFM Oro Įleidimo: 1/4" Oro Slėgis: 90 PSI Išmetamųjų: Galinė Svoris: 710g Ilgis: 165mm Paketų sąrašas: 5vnt Sponge rinkinys 1Pc 2/3" Oro sander Oro sander+5vnt Sponge rinkinys ( Priklauso nuo jūsų pasirinkimo. )

    Apie Mokėjimas 1.Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 2. Visą mokėjimo turi būti pateiktas per 7 dienas po to pateikti savo užsakymą, arba kad bus negaliojantys arba atšauktas sistema. 3. Įsitikinkite, kad atlikote visus išsamios informacijos, pvz., kontaktinis asmuo), adresą,pašto kodą ir telefono numerį pildant savo pirkėjo informaciją.Apie siuntos: 1. Mes atsiųsime užsakymo per 3 dienas, kai gausime jūsų mokėjimą. (Išskyrus atostogas) 2. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus kai kurių Specialiųjų šalių ir APO/FPO) 3. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 4.Pristatymo laikas dėl visų tarptautinių vežimų negali būti guaranted jav, dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali paveikti efektyvumą savo priėmimams.Atkreipkite dėmesį, kad visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo, mokesčių, muitų ir mokesčių už importą į savo šalį bus jūsų nemokamai.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.Atsiliepimai: Jūsų pasitenkinimą ir teigiamų atsiliepimų, yra puiki parama mums.Jei jus tenkina mūsų prekes ir paslaugas, Prašome nedvejodami palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių.Svarbi Pastaba: Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.

    Žymos: dvigubo veiksmų, orbitoje šlifavimo mašina, 3 colių sander, automobilių orbita polisher, cilindrų "sym", sander, pneumatinis šlifuoklis, diržas malūnėlis, butas sander, vaikai aukšto kulno.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai