Hubsan RC Drone Quadcopter - H117S Zino Tranai 1KM 5.8 G su 4K UHD Kamera - 700g 3-Ašis, Gimbal, Sulankstomas Rankos - RTF Didelės Spartos GPS Hubsan RC Drone Quadcopter - H117S Zino Tranai 1KM 5.8 G su 4K UHD Kamera - 700g 3-Ašis, Gimbal, Sulankstomas Rankos - RTF Didelės Spartos GPS Hubsan RC Drone Quadcopter - H117S Zino Tranai 1KM 5.8 G su 4K UHD Kamera - 700g 3-Ašis, Gimbal, Sulankstomas Rankos - RTF Didelės Spartos GPS Hubsan RC Drone Quadcopter - H117S Zino Tranai 1KM 5.8 G su 4K UHD Kamera - 700g 3-Ašis, Gimbal, Sulankstomas Rankos - RTF Didelės Spartos GPS Hubsan RC Drone Quadcopter - H117S Zino Tranai 1KM 5.8 G su 4K UHD Kamera - 700g 3-Ašis, Gimbal, Sulankstomas Rankos - RTF Didelės Spartos GPS Hubsan RC Drone Quadcopter - H117S Zino Tranai 1KM 5.8 G su 4K UHD Kamera - 700g 3-Ašis, Gimbal, Sulankstomas Rankos - RTF Didelės Spartos GPS

Hubsan RC Drone Quadcopter - H117S Zino Tranai 1KM 5.8 G su 4K UHD Kamera - 700g 3-Ašis, Gimbal, Sulankstomas Rankos - RTF Didelės Spartos GPS

€684.82 €239.69
Yra sandėlyje
w87375

Amžius: > 6 metų
Skrydžio Laikas: iki 23mins
Valdytojas Režimas: MODE2
Variklis: brushless variklis
Aerofotografija: Taip
Savybės: Nuotolinio Valdymo Pultas
Įkrovimo Įtampa: Kaip Rodyti
Paketas Apima: Naudojimo Instrukcijos
Medžiaga: Metalo
Įspėjimas: no
Valdiklis Baterijos: Kaip Rodyti
Nuotolinio Valdymo Pultas: Taip
Įkrovimo Laikas: apie 180 minučių
Nuotolinio Valdymo Atstumas: Apie 2,5 KM
Garantija: no
Kilmės: KN(Kilmės)
Valdymo Kanalai: 12 Kanalo & Aukštyn
Žvakės Tipas: Kaip Rodyti
Prekės Pavadinimas: hubsan
Tipas: SRAIGTASPARNIS
Valstybės Surinkimo: Ready-to-Go
Matmenys: 30.4 X 25.2 X 9cm
Maitinimo Šaltinis: elektrinis
Modelio Numeris: H117S ZINO

  • Pastaba: bendrosios galios versija turi tik viena baterija, ir nėra atvejis su įmontuotą bateriją ir papildomą akumuliatorių!Jei jūs perkate vieną versiją, tada tik viena baterija bus rodomas jūsų paketą!Kiti ir t.t.

    Hubsan RC Drone Quadcopter - H117S Zino Tranai su 4K UHD Kamera - 700g 3-Ašis, Gimbal, Sulankstomas Rankos - RTF Didelės Spartos GPS

    Kad dangus limitą su klasės pirmaujančių Hubsan H117S Zino didelės spartos drone!

    4K UHD kamera: Tai RC drone ateina su kamera kokybės negirdėto, bet kiti mini tranų.Jos 4K Ultra HD " vaizdo kamera suteikia rezoliucija 3840×2160 ir kadrų dažnis 30 k. / sek.Į Ambarella Sporto vaizdo procesorius daro tai quadcopter idealiai tinka lauko sporto fotografijos ir videografijos.

    Panorama: Skirtingai nuo kitų pigūs drone su kamera, tai drone, yra ne tik standartinės platus kampu.Ji turi panorama funkcija, kuri leis jums spustelėkite peizažai už plataus kampo rėmelio.Jums reikia tik paspausti vieną mygtuką ir nufotografuokite 360 kulka su šiuo RC quadcopter.

    2,5 km skrydžio asortimentą: Tai quadcopter tranai suteikti jums nuostabų skrydžio asortimentą 2,5 km išsiplečia daug galimybių.Galite įrašyti vaizdo įrašus iš toli vietų, o yra saugioje vietoje save.Fotografuoti laukinės gamtos, sportininkams, ir važiuojančių transporto priemonių, o nuolatinis saugiu atstumu nuo visų, kad.

    3-ašis gimbal: Tai yra profesionalus drone su 3-ašis, gimbal, kuri pagerina stabilumą kamera.Šis 3-ašis tranas turi F2.2 diafragmos ir 89 plataus kampo objektyvą, kuris leidžia jums fiksuoti labai įspūdingas vaizdo įrašus ir atvaizdus.

    Vienas mygtukas rezultatai: Ši funkcija leidžia naudotis Hubsan 4K HD kamera drone labai paprasta.Su vienu paspaudimu, galite gauti pradėjo su savo madingas Panoraminis režimas, Linijos Skristi režimą ir filmuojant iš itin profesionali kokybė.

    Šaudyti proto-pučia vaizdo įrašai su pradinio Hubsan H117S Zino.Išskirtinės drone bus atnaujinti jūs videografijos žaidimas ne tik aukščio, bet su tolimojo taip pat.

    Su skrydžio nuotolio 2,4 km, išskrenda ieškoti naujų stebuklų ir vizualizuoti juos realiu laiku su savo FPV 5.8 GHz vaizdo transliacijos.

    Tai 4K Ultra HD " vaizdo kamera drone bus užfiksuoti filmuotą medžiagą taip aišku, kad vargu ar galima nepastebėti jokių detalių.Sklęsti virš vandenyno su savo RTF, didelis greitis ir Aukštis Hold režimu, nesirūpindami apie tai yra nestabili.

    RC drone su vaizdo kamera yra GPS funkcija, ir su savo Tašką Circumnavigation funkciją, galima tiksliai nustatyti ir nustatyti, kur jūsų drone turėtų eiti.Padaryti jį orbitoje aplink vieną objektą, arba tegul jis tavęs - tai quadcopter paklus visi savo komandas.

    Taigi, pirkti geriausia drone su kamera ir niekada pažvelgti atgal į savo fotografija, kelionės.

    Stebėti Tai, Kas Svarbu

    Su jo Vaizdo Stebėjimo režimu, Hubsan drone su kamera, gali sekti objekto savo interesus, teisingai.Kai jūs turite priskirti objektą, jūsų darbas yra padaryti, ir quadcopter bus darome.

    Jūs galite žiūrėti savo drone kameros sekimo pasirinktą objektą ekrane padėti savo 5.8 GHz FPV.Įrašas įdomus video su šia funkcija ir takas greitai-vaikščiojimas daiktus be jokio vargo!

    Automatinė Jūsų Patogumui

    Drone gali skristi iki 23 minutes, ne ruožas ir šaudyti ilgai gražus footages.Kai daroma su videografijos, drone bus grįžti į savo pradinio kilimo vietą.

    Šios skraidymo tranai bus automatiškai kilimo ir žemės, kad visą savo quadcopter plaukioja patirties visiškai lengvas.Nepraleiskite tokios didelės orlaivių ir gauti Hubsan H117S Zino sau dabar!

    Lengvai Sulankstomas ir Saugia

    Šių quadcopter tranai su kamera yra tikrai sunki, dėl funkcijų, bet yra labai lengvas ir kompaktiškas svorio.Sveria tik 700g, jis gali lengvai tilpti viduje savo maišą su savo super patogus, sulankstomas ginklų.

    Jis yra protingas drone, kad bus grįžti į savo kilimo vietą, jei jos galia yra maža, arba jei ryšys tarp nuotolinio ir orlaivių prarado.Tai saugia funkcija daro jį vienu iš geriausių tranai su kamera.

    Puikus ir Intuityvus Orientavimasis

    Tai yra labai svarbu quadcopter tranai su kamera pasigirti puikia orientacija funkcijų.Begalvis režimas šio drone leidžia jį išlaikyti savo orientaciją nuo to momento jis nuima.

    Tokia intuityvi orientacija yra patogus, ypač, kai vėjas nėra palankus.Žiūrėti RC drone atlikite savo komandos greitai, net ir sunkiomis oro sąlygomis ir šaudyti labai stabilus footages!

    Pakuotė: 1 x Orlaivių 1 x Protingas Skrydžio baterija 1 x HT016 Nuotolinio valdymo pultelis 2 x Sraigtus (nustatyti) 2 x Sraigtas Sraigtai (nustatyti) 1 x Gimbal Protector, 1 x Propelerio Veržliarakčio 1 x ES Adapteris 1 x Balansas Įkroviklis 1 x USB Įkroviklis Orlaivių baterija 1 x USB Įkroviklis siųstuvo baterijos 1 x RC Laidas (Lightning " jungtis), 1 x RC Kabelio (standartinio Micro USB jungtis), 1 x RC Kabelis (USB Tipas-C jungtis), 1 x Vartotojo Vadovas

    Produkto Raktiniai Žodžiai:

    3 kryptis "drone", didelės spartos drone, 4K HD Kamera, Drone, aukštos kokybės drone, rc drone su kamera, pigūs drone su kamera, profesinės drone, geriausia drone su kamera, drone su kamera, Quadcopter Tranai, quadcopter tranai su kamera, drone camera, mini drone, quadcopter, plaukioja tranai, geriausia tranai su kamera, drone, quadcopter

    Žymos: rc sunkvežimių, gp tracker, vmi se x8, brushless variklio rc, quadcopt, gimbal išmanųjį telefoną, ls mini drone, usb stick, hp nešiojamas kompiuteris, fpv 3.

  • Atsiliepimai (2)

    • Rave1777

      The shipment has been super fast, in two days I was home. As for the product it is exactly as it puts in the description. I'll expand the review again when I can test it on the street. But at the moment I am very satisfied.

    • Winnie7601

      Quadrocopter Super, test drive passed successfully, delivery fast to Bashkiriya for 14day. Of them 3 days in Salavat in point IML lay waiting Courier, the seller sent questions quickly responded promptly, thank you

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai