13 Spalvų Matinės Veido, Kūno Dažų Pigmentas su Tapybos Teptuku Vaikams, Suaugusiems Festivalis Šalis Cosplay Veido Spalvą Makiažo Pigmentas 30g 13 Spalvų Matinės Veido, Kūno Dažų Pigmentas su Tapybos Teptuku Vaikams, Suaugusiems Festivalis Šalis Cosplay Veido Spalvą Makiažo Pigmentas 30g 13 Spalvų Matinės Veido, Kūno Dažų Pigmentas su Tapybos Teptuku Vaikams, Suaugusiems Festivalis Šalis Cosplay Veido Spalvą Makiažo Pigmentas 30g 13 Spalvų Matinės Veido, Kūno Dažų Pigmentas su Tapybos Teptuku Vaikams, Suaugusiems Festivalis Šalis Cosplay Veido Spalvą Makiažo Pigmentas 30g 13 Spalvų Matinės Veido, Kūno Dažų Pigmentas su Tapybos Teptuku Vaikams, Suaugusiems Festivalis Šalis Cosplay Veido Spalvą Makiažo Pigmentas 30g 13 Spalvų Matinės Veido, Kūno Dažų Pigmentas su Tapybos Teptuku Vaikams, Suaugusiems Festivalis Šalis Cosplay Veido Spalvą Makiažo Pigmentas 30g

13 Spalvų Matinės Veido, Kūno Dažų Pigmentas su Tapybos Teptuku Vaikams, Suaugusiems Festivalis Šalis Cosplay Veido Spalvą Makiažo Pigmentas 30g

€4.28 €2.35
Yra sandėlyje
w86927

Kiekis: 1pcs Veido Dažų Pigmentas
Komponentas: kalcio karbonatas, glicerinas, gumiarabikas, dažiklis
Tipas: Kūno Dažai
Modelio Numeris: Veido, Kūno Dažų Pigmentas
Vienetų skaičius: Vienas Vienetas
NET WT: 30g Skalbti Matinis Veido, Kūno Dažų Pigmentas
Kilmės: KN(Kilmės)

  • Daugiau Produktų: 13 Spalvų Matinės Veido, Kūno Dažų Pigmentas su Tapybos Teptuku Vaikams, Suaugusiems Festivalis Šalis Cosplay Veido Spalvą Makiažo Pigmentas 30g Informacija: Aukštos kokybės medžiaga, ekologiškas, hipoalergicznych, paraben-nemokamai, netoksiškas, veganų, natūralūs, netoksiški, odos draugiškas, saugus tiek vaikams, tiek pregnants.Modelis dažytos pigmento nėra lengvai išnyks savaime, bet gali būti pašalinti su šlapias nuvalyti, vatos pagalvėlės, arba muilinas washcloth.Ateina su tapybos teptuku, leidžia jums dažais visų rūšių modelius kur tik norite, pavyzdžiui, veido, kojų, rankų, rankų, nugaros ir t.t.Puikus Helovinas, festivaliai, tema šaliai, maskuotis, karnavalai, teatro spektakliai, cosplay, vaidmuo žaisti, futbolo įvykių ar kitų specialių renginių.Specifikacija: Medžiaga: kalcio karbonatas, glicerinas, gumiarabikas, dažiklis Skersmuo: 6.5 cm/2.56 colių Storis: 0,6 cm/0.24 colių Talpa: 30g galimos spalvos: juoda, balta, raudona, tamsiai mėlyna, tamsiai žalia, geltona, purpurinė, šviesiai mėlyna, šviesiai žalia, oranžinė, ruda, ežero mėlyna, rožinė Pastaba: 1. Odos paviršius tik; prašau, neleiskite, kad jūsų vaikai, arba vienas kitas netyčia išgėrė vaisto. 2. Vaikams iki 6 metų vyresnis negali naudoti šį produktą be savo globėjų jų pusėje. 3. Jei bet diskomforto atsitinka, nustokite naudoti iš karto, arba kreiptis į gydytoją. 4. Dėl vadovo matavimo, gali būti nedidelių nuokrypių.Pakuotėje: 1 x Pigmento 1 x Dažymas Teptuku

    Mokėjimo >>

    1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT ir visų didelių Kredito Kortelės, per saugų mokėjimo procesorius, sąlyginio DEPONAVIMO.

    2. Mokėjimas turi būti atliktas per 5 darbo dienas po užsakymo.

    3. Jei negalite kasos iš karto po užsakymo, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą.

    Siuntos >>

    1. Kad bus vežamos 4 darbo dienas po visiško mokėjimo operacija.

    2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresą, įsitikinkite, kad jūsų užsakymas adresas yra tas pats, kaip savo pristatymo adresą.

    3. Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

    4. , Jei jums nereikia gauti savo krovinį laiku, prašome Susisiekti su Mumis prieš atidarydami ginčų , mes wil patikrinti problemą ir suteikti jums sprendimą per 24 valandas.

    Garantija >>

    1. 6 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).

    2. Sugedęs daiktas turi būti grąžinamas per garantinį laikotarpį, Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.

    Grįžti & Grąžinti >>

    1. Jei prekė yra nekokybiška, pirkėjas turi susisiekti su mumis prieš grąžinant produktą.

    2. Jei pirkėjas nenorėtų grąžinti elementą, mes bus padaryti visiškai arba iš dalies grąžinimo pagrįstos išsamios situacijos.

    Atsiliepimai >>

    Mes stengiamės suteikti savo klientams laimingas prekybos patirtį.Prašome Susisiekti su Mumis išspręsti bet kokią problemą, prieš, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime suteikti jums sprendimą kaip galima greičiau.

    Žymos: meno kompresorius, helovinas makiažas, nu, spary, cosmet, veido dažų rinkinys, amatų lygiosios, korėjos makiažas rinkinys, šepetys turėtojas makiažas, fluorescenciniai dažai.

  • Atsiliepimai (4)

    • Marat Saitiiev

      Delivery is paid and very long, incomprehensible bubbles on the paint... Not recommend

    • Fcsunset

      Delivery is paid and very long. On the very paint bubbles are not clear... Not recommend

    • Sansuena

      Delivery is paid and very long. Not clear bubbles on the paint... Not recommend

    • Fangmissy

      хорошая краска

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai