Pet Interaktyvus Ratas, Plunksna, Žaislai Katėms Kačiukai Automatinis Elektros Erzinti Žaislas 3 Pakeitimo Plunksnų Pet Interaktyvus Ratas, Plunksna, Žaislai Katėms Kačiukai Automatinis Elektros Erzinti Žaislas 3 Pakeitimo Plunksnų Pet Interaktyvus Ratas, Plunksna, Žaislai Katėms Kačiukai Automatinis Elektros Erzinti Žaislas 3 Pakeitimo Plunksnų Pet Interaktyvus Ratas, Plunksna, Žaislai Katėms Kačiukai Automatinis Elektros Erzinti Žaislas 3 Pakeitimo Plunksnų Pet Interaktyvus Ratas, Plunksna, Žaislai Katėms Kačiukai Automatinis Elektros Erzinti Žaislas 3 Pakeitimo Plunksnų Pet Interaktyvus Ratas, Plunksna, Žaislai Katėms Kačiukai Automatinis Elektros Erzinti Žaislas 3 Pakeitimo Plunksnų

Pet Interaktyvus Ratas, Plunksna, Žaislai Katėms Kačiukai Automatinis Elektros Erzinti Žaislas 3 Pakeitimo Plunksnų

€27.05
Yra sandėlyje
w8672

Tipas: katės
Žaislai Tipas: Plunksnų Žaislai
Medžiaga: Plastikiniai
Kilmės: KN(Kilmės)

  • Pet Interaktyvus Ratas, Plunksna, Žaislai Katėms Kačiukai Automatinis Elektros Erzinti Žaislas 3 Pakeitimo Plunksnų

    Produkto Aprašymas:

    Elemento Tipas:Pet Žaislas

    Žaislai Tipas:Plunksna Žaislas

    Medžiaga:ABS

    Spalva:Įvairių spalvų,Balta

    Tikslinė Auditorija:Katės

    Žanras:Patvarus

    Dydis:17.3*7.2 cm/6.81"*2.83"

    Savybės:

    1. Medžiaga: žaislas priima aukštos kokybės ABS medžiagos, ir ši medžiaga yra patvari ir atspari įbrėžimams, kad produktas turi ilgą paslauga, kuri yra ekonomiškas.

    2. Juokinga Žaisti: automatinis plunksnų žaislas turi 3 pakeitimo plunksnų, kuris yra ekonomiškas ir praktiškas.Atsižvelgiant į žaislas yra spalvingas ir gali pritraukti dėmesį ir kačių, kad jiems neturi laiko kasytis baldai.Ji turi tris skirtingų modelių ir galite pridėti daug pramogų, kad žaisti.

    3. Automatinis Žaislas: elektroninių ratas, žaislas gali jums nemokamai savo rankose ir ilsėtis.Katės gali žaisti žaislas patys.

    4. Geras Draugas: žaislai gali vietoj savininkai kartu kačių praleisti nuobodu laiko, ir ji gali padėti juos lengviau nelaiminga ir išleisti slėgį.

    5. Naudotis Žaislas: juda žaislai gali leisti augintiniai šuniui, kai pratimas turėti sveiką kūną, ir ji taip pat gali naudotis savo intelekto miega savo gamtos medžioklės instinktas ir išlaikyti juos stimuliuoja protiškai, ir fiziškai.

    Paketas Apima:

    1 x pet žaislas

    Pastabos:

    1. Prašome leisti 1-3 cm skirtumas dėl vadovo matavimo ir 3-5 g skirtumo tarp įvairių spalvų.

    2. Dėl ekrano skirtumas, spalvos, gali būti šiek tiek skiriasi nuo to, ką jūs tikėtis, prašome leisti.

    Žymos: nugara butelis, kačių nagų žaislas, blokuoti žaislas, maisto pelės, katė žaislas, kamuolys kačių elektros, katė žaislas interaktyvus elektros sukasi, Katė, metalo žiurkės, katė iq.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai