14400 Soros Karoliukai Abėcėlė Karoliukų Rinkinys, skirtas 14400 Soros Karoliukai Abėcėlė Karoliukų Rinkinys, skirtas 14400 Soros Karoliukai Abėcėlė Karoliukų Rinkinys, skirtas 14400 Soros Karoliukai Abėcėlė Karoliukų Rinkinys, skirtas 14400 Soros Karoliukai Abėcėlė Karoliukų Rinkinys, skirtas 14400 Soros Karoliukai Abėcėlė Karoliukų Rinkinys, skirtas

14400 Soros Karoliukai Abėcėlė Karoliukų Rinkinys, skirtas "PASIDARYK pats" Zawalcowany Apyrankės Juvelyrikos Priėmimo Papuošalai, Aksesuarai, 2 Ritinėliai, Crystal Line

€13.58 €8.42
Yra sandėlyje
w86388

Kilmės: KN(Kilmės)
Modelio Numeris: "PASIDARYK pats" amatų auskarai papuošalai priėmimo reikmenų rinkinys karoliukai, priedai
Medžiaga: Plastikiniai
Bauda ar Mados: Mados
Metalo Tipas: NĖRA
Elemento Tipas: Karoliukai

  • body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 22px; font-family: 宋体; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

    14400 Soros Karoliukai Abėcėlė Karoliukų Rinkinys, skirtas "PASIDARYK pats" Zawalcowany Apyrankės Juvelyrikos Priėmimo Papuošalai, Aksesuarai, 2 Ritinėliai, Crystal Line

    Visiškai 14400pcs mažos sėklos karoliukai apima 24 spalvų ir kiekviena spalva turi 600 vienetų.kuri aiškiai apyrankę string, "PASIDARYK pats" papuošalai ir apyrankės padaryti.

    "PASIDARYK pats" juvelyrikos priėmimo rinkinio, įskaitant 14400 vienetų sėklų karoliukai, papuošalai, aksesuarai apyrankės ir karoliai padaryti.Geros kokybės sėklų karoliukai visų rūšių juvelyrikos priėmimo, kaip moterų chokers karoliai, auskarai, anklets, žiedai, sagės, pakabukai ir t.t.

    Šių papuošalų gaminimo rinkiniai tinka juvelyrikos priėmimo, dovanos, namų apdaila, surinkimo ir karoliukų, susijusių su geros kloties, pusiausvyrą ir pasitikėjimą, gali padėti palengvinti jūsų streso ir išlyginti jūsų nerimas, Puiki dovana (Gimtadienio dovana ir Kalėdų dovana jūsų draugams, šeimos nariams ir sau.

    Sėklų Karoliukai "Pasidaryk pats": spalvotų stiklo sėklos karoliukai yra įdomus, naudojamas atskirai arba maišomas su kitais rutuliukų spalvų ir formų papuošalai ir amatų projektams

    "PASIDARYK pats" Amatų: Puikus padaryti karoliai, apyrankės, raktų pakabukai ir kitos dovanos rašybos pavadinimas arba žodžiai į savo artimuosius

    Gera Vaikams: Padėti savo vaikams pripažinti, raidės, ir taip pat gali pasinaudoti savo rankas-dėl sugebėjimo

    Gerai Padarė: karoliukai, su lygaus paviršiaus ir išskirtinį išvaizdą, yra geras pasirinkimas todėl, rankdarbiai

    Produkto informacija:

    Dydis: Sėklos Granulių m, Raidė Granulių 4x7mm

    Spalva: Picture spalva

    medžiaga: plastikas

    Pakuotės Turinys:

    1 komplektas * puošnios medžiagos

    Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

    Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

    Apie Mus

    Mes teikiame geras produktas, su geriausia kaina,mums parama, Didmeninės/Drop Laivyba Užsakymo

    1. Drop Laivyba užsakymą, prašome pastaba"dropshipping tvarka", mes jo prioritetus.

    2. Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite kokių nors idėjų dėl kainos, ar pakuotės,prašome susisiekti su mumis iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

    Apie Mokėjimą

    Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su www.automotoplius.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

    Apie Siuntas

    1.Mes bus išsiųsti užsakymai artimiausiu metu per 2-5 darbo dienas(išskyrus savaitgalius ir valstybines šventes) kai mokėjimas yra baigtas, paprastai.

    2.Prašome įrašyti savo pilną pristatymo adresą, su teisingą telefono numerį, pašto kodą, ypač Rusijoje ir Baltarusijoje, pirkėjų, prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

    3.Atkreipkite dėmesį, kad mes ne atsakingų už muitų.Prašome muitinio įforminimo patys.

    4.Mes teikiame tiek po pristatymas ir išreikšti shippings.Daugelyje šalių, po pristatymas trunka apie 25-35 dienas ir ilgiau, kai kurių šalių, pavyzdžiui, Brazilijos, Peru.

    Express pristatymas inlcude DHL, EMS, www.automotoplius.lt Premium Laivybos ir Specialias Linijas, pavyzdžiui, Aramex.Tai trunka apie 7 dienas.(Tai bus atidėti, jei jūsų šalis atitinka tam tikrą problemą,Darbuotojų streiką,oras problema ir t.t.)

    Apie Po pardavimo Paslaugos

    Esame patikimas pardavėjas ir mes turime profesionalių po-pardavimo paslauga visiems mūsų papročiams.Jei yra klausimų dėl užsakymo,prašome susisiekti su mumis iš anksto ,mes visada čia, kol gausite laimingas atsakymą.

    Apie Atsiliepimą

    1. Prašome patikrinti, ar pakuotė ir daiktas, kai jūs gaunate kruopščiai ir įsitikinkite, nėra jokių problemų.

    2. Jei turite kokių nors problemų, ar nėra visiškai patenkintas savo paketą,prašome don ' t būti, nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Mes išspręsti problemą, kad patenkinti jus.

    3. Jei nėra jokių problemų, prašome palikti mums 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.

    Žymos: apyrankių rutuliukų rinkinys, ab plastikiniai karoliukai, rutuliukų rinkinys, dygliuotos apyrankės priėmimo komplektas, miežių karoliukų apyrankė, metalo abėcėlės raidė karoliukai, didžioji panda, karoliukų apyrankių rinkinys, granulių už jewelri padaryti, aquabead.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai