Aileap PH-03 Aliuminio Motociklo Telefono Mount Kolonėlė Stabdžių Purtyti Metalų Dviratį Telefono Laikiklis Prietaisų iki 3.7 Aileap PH-03 Aliuminio Motociklo Telefono Mount Kolonėlė Stabdžių Purtyti Metalų Dviratį Telefono Laikiklis Prietaisų iki 3.7 Aileap PH-03 Aliuminio Motociklo Telefono Mount Kolonėlė Stabdžių Purtyti Metalų Dviratį Telefono Laikiklis Prietaisų iki 3.7 Aileap PH-03 Aliuminio Motociklo Telefono Mount Kolonėlė Stabdžių Purtyti Metalų Dviratį Telefono Laikiklis Prietaisų iki 3.7 Aileap PH-03 Aliuminio Motociklo Telefono Mount Kolonėlė Stabdžių Purtyti Metalų Dviratį Telefono Laikiklis Prietaisų iki 3.7 Aileap PH-03 Aliuminio Motociklo Telefono Mount Kolonėlė Stabdžių Purtyti Metalų Dviratį Telefono Laikiklis Prietaisų iki 3.7

Aileap PH-03 Aliuminio Motociklo Telefono Mount Kolonėlė Stabdžių Purtyti Metalų Dviratį Telefono Laikiklis Prietaisų iki 3.7" Plotis (Chrome)

€24.51 €14.70
Yra sandėlyje
w86147

Tinka: "iPhone", "Samsung", "Huawei", Xiaomi, išmanusis telefonas
Savybės: Reguliuojamas Kampas, Neslidus
Montavimo Tipas: rankena
Medžiaga: aliuminio lydinio
Tipas: Laikikliai
spalva: SIDABRINĖ
Montavimo Vieta: rankenos

  • Aileap Dviračiu, Motociklu Telefoną Prijungti Aliuminio Dviračių mobiliojo Telefono Turėtojas Priedai Tinka "iPhone" X Xs 7 7 + 8 8 Plius "iPhone 6s 6s Plus Galaxy S6 S7 S5 Turi Telefonų iki 3.7" Plotis

    Nesvarbu, kur planuojate vykti dviračiais, Aileap PH-03 Serijos Dviratis Telefono stovas yra puikus rinktis laikyti ir apsaugoti savo išmanųjį telefoną kelionės metu.Jis turi bet koks prietaisas, iki 3.7" plotis ir daro daugiau saugiai su silikono juostos iš dviejų pusių.Nemokamai savo rankas, kai jums važinėti ir reikia naudoti skambučiai, muzika, žemėlapiai, laikas, GPS arba vietos.

    SAVYBĖS

    VISIŠKAI APSAUGOTI TELEFONĄ - PH-03 yra pagamintas iš aukštos kokybės lydinio, daug patvaresni ir kietos kaip plastikas.Įtampa rankenėlę ant turėtojas gali sugriežtinti savo telefoną, na, ir silikoninis kilimėlis apsaugoti jį nuo slydimo ir įbrėžimas, jūs nesijaudinkite nelygus kelias būtų jūsų telefono lašas, 100% apsidrausti nuo bet kokių nelaimingų atsitikimų ar nuostolių.

    Neblokuos EKRANO AR MYGTUKO - Ne pačios, kaip ir kitų dviračių telefoną prijungti, tai įsitikinkite, visišką prieigą prie jūsų telefono operacijos sąsaja, be kliūčių naudoti mikrofonas, pirštų atspaudų atpažinimo ar kitų jutiklis, patogu klausytis muzikos, navigacijos, atsakinėti į telefono, o jūs 'naujo dviračių!

    360 LAIPSNIŲ BESISUKANTI - mobilųjį telefoną prijungti dviračių paramos vertikalus arba horizontalus matymo, išlaikyti geriausias kampas, kad jūsų telefonas yra pasiekiamas bet kuriuo metu.Turi priveržkite veržlę jūsų telefono turėtojas baigę reguliuoti, įsitikinkite, kad apsaugos jūsų telefoną.

    ANTI-THEFT DIZAINO - Lengva įdiegti, tačiau nėra nieko saugiau, nei ji!Tik raskite ir antveržlę, tiesiog reikia 3 minučių su vidiniu šešiakampiu raktu (įeina į paketą).Mes turime pasirinkti tinkamiausią ir stipriausia kabliuko ir guminės pagalvėlės užtikrina dviračių telefono kalno nebus perkelti arba nulio rankenos (Suderinamumas su 0. 75"-1. 18" skersmuo rankenos).

    UNIVERSALUS SUDERINAMUMAS - metalo telefono mount motociklo rankenos yra reguliuojamas, kad tilptų visi prietaisai, kurių ekrano pločio ir 2. 2-3.7 cm, storis mažesnis nei 0.43 cm.Tinka iPhone X/8 Plius/8/7 Plius/7/6S Plius/6S, Samsung Galaxy S9/S8/S7 Pastaba 9/8, GPS motociklų, kelių dviračių, kalnų dviračių, vaikiški vežimėliai, imitatoriai, golfo krepšelį ir neįgaliųjų vežimėliai.

    ==============================

    AUKŠTOS KOKYBĖS IR SAUGŲ

    Aileap Motociklo / Dviračio Telefono Turėtojas buvo kelių išbandyti visas sąlygas, siekiant užtikrinti kokybę ir saugą.Klientų naudai yra svarbiausia, ir mes tik teikiame aukštos kokybės ir ilgaamžiai produktai.Prašome susisiekti su mumis per "amazon" pranešimas, jei bet koks klausimas, 24 valandų internete.

    FULL METAL

    Šis bike mount yra aukštos kietumas ir nėra lengva deformacija, aliuminio lydinio dizainas, siekiant sumažinti svorį, nėra lengva išnyks, korozijai atsparus, stilingas metalo tekstūros.

    SUDERINAMUMAS

    Skirtos, kad tilptų visi išmaniųjų telefonų ir įrenginių iki 3.7" pločio, taip pat motociklų ir dviračių rankenų nuo 0,75" į 1.18" skersmens.Gali turėti iPhone x 8 8+ 7 7+ 6 6s 6s+ 5 5s, Samsung Galaxy S8 S8+ S6 S7 S5, 8 Pastaba 5, LG, "Nokia", "Sony", "Blackberry", "Motorola", GPS ir dar daugiau.

    Suderinama Transporto Priemonių

    Tinka HONDA Glodwing, Afrika Twin, BAF serija, CB serija, CX500, NC700x;

    Tinka KAWASAKI Z serija, KLX serija, VULCAN 900, Versys serija, W800, KX serijos, KFX serijos;

    Tinka YAMAHA FZ serija, YFZ, VMAX, TW200, MT serijos, WR250R, TTR 125, ZUMA, YZ 125, V STAR, SR400, XSR900, XT250, Raptor 700, PILKASIS;

    Tinka SUZUKI TU250x, M109r, DR650, GS500, GW250;

    Tinka HARLEY DAVIDSON Sportster serija, Geležies 883, Kelių Tūptinės, FATBOY, Softail serija, Kelių Karalius, Electra Glide serija, Tri Tūptinės;

    Tinka DUCATI Scrambler, Monster, Ducati Diavel, Hypermotard, Multistrada;

    Tinka KTM 390 DUKE, DUKE 690;

    Tinka BMW gs 1200, r devynių t, s1000r, s1000rr, g310r, r1200rt, 310 gs, f800gs, f700gs, k1200, k1600b, s1000xr, f650gs, r90.

    Pastaba

    Tiesiog tinka 0-0.43 cm, storis prietaisas (netelpa telefonas su storu telefono dėklas).

    Ką Jūs Gaunate

    1 * Motociklo / Dviračio Telefono Turėtojas

    1 * Allen Raktas

    1 * Naudotojo Vadovas

    Žymos: stulpelis motociklas, elektros motociklo variklio, priedai stabdžių kokteilis, telefonas, motociklų elektros sistemos, laikiklis stabdžių kokteilis, ph, atveju motokroso, mobil telefono, ph testeris.

  • Atsiliepimai (2)

    • Wu Chunling

      Reliably holds

    • Lusbrillante27

      After 3 months I didn't receive the product

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai