Poooli L2 Kišenėje Terminis Spausdintuvas 300 dpi Mini Poooli L2 Kišenėje Terminis Spausdintuvas 300 dpi Mini Poooli L2 Kišenėje Terminis Spausdintuvas 300 dpi Mini Poooli L2 Kišenėje Terminis Spausdintuvas 300 dpi Mini Poooli L2 Kišenėje Terminis Spausdintuvas 300 dpi Mini Poooli L2 Kišenėje Terminis Spausdintuvas 300 dpi Mini

Poooli L2 Kišenėje Terminis Spausdintuvas 300 dpi Mini "Bluetooth" Telefono Spausdintuvo Gavimo Nuotraukos Label etiketę Su Nemokama programa

€67.23 €40.34
Yra sandėlyje
w86042

Kilmės: KN(Kilmės)
Po pardavimo Paslaugos: Parduotuvė Trys Garantijos
Dot Matrix Printer Tipas: Universalus bilietų spausdintuvas
Modelio Numeris: GZM5828
Popieriaus Tiekimo Režimas: vadovas
Dydis: 8.3 * 8.3 * 3.85cm/ 3.3 * 3.3 * 1.5in
Tipas: Terminis Spausdintuvas
Prašymas: Namų Naudojimui
Spalva Spausdinimo Greitis: /
Svoris: 1.5kg
Juoda Spausdinimo Greitis: /
Palaiko Tinklo Spausdinti: Belaidžio
Medžiagos Tipas: terminio popieriaus
Sąsajos Tipas: "Bluetooth"
Maksimalus Popieriaus Dydis: 58mm
Maks. Rezoliucija: 300 dpi
Pradžios Data: 2014 m.
Prekės Pavadinimas: GZQIANJI
Įtampa: 100-240V
Vidinė Atmintis: NĖRA
Sertifikavimo: CE
Dvipusis Spausdinimas: No
Spausdinimo Greitis: 4ppm
Naudoti: Foto Spausdintuvas

  • Lašas laivybos Esate Laukiami!!!

    Mes paramos CSV failą arba galite užsisakyti tiesiogiai www.automotoplius.lt ( gali naudoti Pluggin Dsers )

    ●Jokių QR Kodą!Nėra sąskaitos Faktūros Pakuotėje!

    ●Visada gali išsiųsti paketai antrąją darbo dienų!

    Susisiekite su mumis, norėdami gauti nuotraukas ir vaizdo įrašus be watermark!

    ● Tel./Whatsapp: +86 134 3100 6400

    ● El. paštas: [email protected] Savybės: ● Nešiojamas Spausdintuvas: Parama Belaidžio BT 4.0, susijusių su išmaniuoju telefonu, vadovaukitės vartotojo vadovo atsisiųsti santykinis APP "Poooli" savo išmaniajame telefone, galite spausdinti bet kada ir bet kur, kai jie prijungti sėkmingai.Suderinama su "Android" & " iOS " Sistemą.("Android 5.0" arba virš ir iOS10 arba daugiau.) ● Spausdinimas, Jums Patinka: Paramos spausdinti nuotraukas, pranešimų, sąrašus, brūkšninius kodus, ranka piešti, OCR teksto atpažinimo , negerai klausimus, baneriai, failus, web printing " ir pan.Ši programa siūlo įvairių šypsenėlių ir temas, kad jūsų turinys yra stilingas, įdomus ir praktiškas. ● Terminio Popieriaus Specifikacijos: Spausdintuvas su aukštos kokybės spausdinimo galvutė, gali spausdinti 58mm(plotis)x30mm(ritinio skersmuo) terminio popieriaus, 200DPI rezoliucija, geras ir aiškus spausdinimas poveikis. ● Įmontuota Baterija: Built-in 1000mAh įkraunamas akumuliatorius.Darbo žemas triukšmo lygis, terminio spausdintuvo nereikia rašalo kasetė naudojant, mažos eksploatavimo išlaidos. ● Unikali Išvaizda: Unikalus papūga formos, mielas ir gražus.Paukščio snapas yra įmontuotas galingas magnetas.Be to, kad yra pridedamas prie spausdintuvo apdaila, taip pat jis gali būti naudojamas kaip šaldytuvas magnetas.Techniniai duomenys:

    ●Modelis: L1

    ●Spalva: Žalia/Mėlyna/Geltona/Rožinė(pasirinktinai)

    ●Medžiaga: ABS

    ●Spausdinimo Tipas: Terminis Spausdinimas

    ●Raiška: 200dpi

    ●Įėjimo Galia: DC 5V, 1A

    ●Popieriaus Plotis: 58mm

    ●Ritinio Skersmuo: 30mm

    ●Efektyvus Spausdinimo Plotis: Maks.48mm

    ●Maitinimas: Įkraunama Ličio Baterija

    ●Baterija: 3.7 V, 1000mAh

    ●Ryšio: BT 4.0

    ●Palaikomos sistemos: Suderinama su "Android", "iOS"

    ● APP Kalbos: Kinų, anglų, Japonų, prancūzų, italų, vokiečių, ispanų, korėjiečių, Tajų

    ● Terminio Popieriaus Suderinama: Reguliariai/Klijų/Etikečių (Pastaba: etiketės knyga turėtų naudoti oficialiai paskirta etiketės popieriaus) ●Elementą Dydis: 8.3 * 8.3 * 3.85 cm/ 3.3 * 3.3 * 1.5 į

    ●Prekės Svoris: 165g / 5.8 oz

    ●Pakuotės Dydis: 14.0 * 11.4 * 4.5 cm / 5.5 * 4.5 * 1.8 į

    ●Pakuotės Svoris: 300g / 10.6 oz Pastabos: 1. "Android": Nuorodą Atsisiųsti: http://www.pgyer.com/pao-release Slaptažodį: 111111 ar galite atsisiųsti PROGRAMĖLĘ(Poooli) iš "Google Play" Parduotuvėje. 2. IOS: Jūs galite parsisiųsti APP(Poooli) iš APP Store. 3. BT ryšys galimas tik per APP. 4. Etiketės knyga turėtų naudoti oficialiai paskirta etiketės popieriaus.Pakavimo Sąrašas: 1 * Terminis Spausdintuvas 1 * USB Kabelis 1 * Terminio Popieriaus Ritinėlis 1 * Vartotojo Instrukcija(Kinų/anglų/Japonų/prancūzų/italų/vokiečių/ispanų/korėjiečių/Thai/rusų kalba)

    Pagrindiniai parametrai:

    Multi-šrifto stilius, kelių filtro efektas, asmenybės šabloną temą Neįsivaizduojamai mažas kišeninis spausdintuvas,juodos ir baltos spalvos, versija polaroid su baterija viduje,tiesioginis BT ryšį.NEMOKAMA programa, galite gauti NEMOKAMĄ PROGRAMĖLĘ, pavadintą Poooli iš "Google Play" ir "APP store", kurioje galite prijungti savo telefoną prie spausdintuvo per "bluetooth".Su galingų funkcijų, nesvarbu, Ar tai spausdinimo jūsų pastabas, jūsų rasė sąrašą, arba net užfiksuoti gerų akimirkų su savo šeima ar draugais, GZM5828 Spausdintuvas bus rūpintis viskas.Reklama Nuotraukų Spausdinimas tiesioginis TERMINIS Spausdinimas, sutaupyti šimtus eurų atnaujindama tradicinių rašalo kasetes.Daryti Sąrašą Spausdinti savo to-do sąrašą.Tai padeda jums sekti visų dalykų, kuriuos galite padaryti, kad būtų lengviau valdyti OCR Pripažinimas Gali padėti jums nustatyti, teksto, paveikslėlių ir atspausdinti jį Grafiti Šeimos grafiti gali bendrauti su vaikais ir stiprinti vaikų ir tėvų santykius."Android" & iOS & Kompiuterių SUDERINAMA su visais išmaniaisiais telefonais rinkoje!Nors tai yra tik 58mm pločio, ji yra lengva atlikti ir nereikia rašalo.Nėra rašalo, nr. juostelės ŠILUMOS tiesioginis Spausdinimas, sutaupyti šimtus eurų atnaujindama tradicinių rašalo kasetes.Galingas Magnetas paukščio snapas yra įmontuotas galingas magnetas.Ji gali būti pritvirtinta prie spausdintuvo apdaila, arba ji taip pat gali būti naudojamas kaip šaldytuvas magnetas..

    Kažkas, ką jums reikia

    10 Metų Knyga: Šis rūšių popieriaus tik gali laikyti apie 10 metų, tai tinka, kad reikia saugoti ilgiau nei vienerius metus, pvz., nuotraukos, pažymi,, ir tt.

    Žymos: terminis etikečių spausdintuvas, portabl spausdintuvą, dk 62mm, mini spausdintuvą, popierinių etikečių spausdintuvas, spausdintuvo, lipdukas etikečių spausdintuvas, belaidžio telefono, mini foto lazerinis spausdintuvas, uv spausdinimo.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai