YIQIXIN 3 Mygtukus Nuotolinio Automobilio Raktas ID46 PCF7947 Chip 433Mhz Už Renault Trafic Megan Modus Clio YIQIXIN 3 Mygtukus Nuotolinio Automobilio Raktas ID46 PCF7947 Chip 433Mhz Už Renault Trafic Megan Modus Clio YIQIXIN 3 Mygtukus Nuotolinio Automobilio Raktas ID46 PCF7947 Chip 433Mhz Už Renault Trafic Megan Modus Clio YIQIXIN 3 Mygtukus Nuotolinio Automobilio Raktas ID46 PCF7947 Chip 433Mhz Už Renault Trafic Megan Modus Clio YIQIXIN 3 Mygtukus Nuotolinio Automobilio Raktas ID46 PCF7947 Chip 433Mhz Už Renault Trafic Megan Modus Clio YIQIXIN 3 Mygtukus Nuotolinio Automobilio Raktas ID46 PCF7947 Chip 433Mhz Už Renault Trafic Megan Modus Clio

YIQIXIN 3 Mygtukus Nuotolinio Automobilio Raktas ID46 PCF7947 Chip 433Mhz Už Renault Trafic Megan Modus Clio "Modus" Kangoo "Logan" Sandero Duster"

€6.15 €5.53
Yra sandėlyje
w85598

Tinka: Už Renault Trafic Megan Modus Clio "Modus" Kangoo "Logan" Sandero Automobilio Raktas
Rūšis/Forma: Automobilio Raktas
peilis: VAC102 peilis
Pakavimas: Burbulas Krepšys
Medžiagos Tipas: Aukštos Kokybės/ABS Plastiko ir Metalo
Šalis/Regionas Automobilių Gamyba: Kinija
Kiekis: 1 Vienetų (siuntos)
Gamintojas Dalies Numeris: pcf7947
Kitos Dalies Numeris: RK12A
Prekės Pavadinimas: YIQIXIN
Dažnis: 433mhz
R/C Funkcija: Su
Mainų Dalies Numeris: Už Renault-RK12A
Pavadinimas: Už Renault Raktas
Atsakiklio Lustas: ID46-PCF7947
Svoris: 0.04Kg
Kilmės: KN(Kilmės)
Funkcija: Nuotolinis Atrakinimas
Pritaikymas: Taip

  • YIQIXIN 3 Mygtukus Nuotolinio Automobilio Raktas ID46 PCF7947 Chip 433Mhz Už Renault Trafic Megan Modus Clio "Modus" Kangoo "Logan" Sandero Duster"

    Savybės: 100% Brand new ir Aukštos Kokybės!

    1 - Tai yra už jus pakeisti susidėvėjusias arba sulaužytų Nuotolinio valdymo Klavišą.Naujas Nuotolinio Smart Raktas tinka Renault klavišą.

    2 - Geriausias pakeisti skaldytų arba dėvėti klavišus,ar labai už papildomą raktą.

    3 - Nuotolinio valdymo pultelio dažnis 433 MHz + baterijos

    4 - bus reqckuire Auto Losmith kodas naują lustą į savo immo sistema.Tai po rinkos pakeitimo atveju

    5 - Jums reikia sumažinti pagrindines diską ir programą, kad atitiktų jūsų automobilį už Leidimą automobilių spynų parduotuvė.Labiausiai locksmiths dabar teikia tokias paslaugas,ir už daug mažiau nei pardavėjo.

    Šiltas Patarimai:

    1 - Mūsų produktai neturi jokių automobilio markės logotipą, www.automotoplius.lt forbiden parduoti su logotipu!jei negalite priimti, prašome padaryti, kad ne.Ačiū.

    2 - Šis projektas yra nuotolinio valdymo pultas, į kurią įeina visos sudėtinės dalys, nuotolinio valdymo, ir yra visa užbaigti klavišą, ne tik klavišą " shell.

    3 - vaizdas yra realus produktas.Ne atsisiųsti iš interneto.Prašome palyginti savo klavišą " shell, įsitikinkite, kad jūsų prekės yra ta pati kaip mūsų produktą prieš perkant.(Daugiausia vidaus struktūrą, chip pobūdis ir dažnumas)

    4 - Pranešama, kad prieš jūsų pirkti: jei jūsų origional raktas turi skirtingą išvaizdą, ar dažnį, nereikia pirkti.Jis negali dirbti.Prašome atidžiai palyginti, prieš pateikiant užsakymą,labai labai Ačiū.

    Prekės Pavadinimas:Dėl Renault Trafic Megan Modus Clio "Modus" Kangoo "Logan" Sandero Automobilio Mygtuką(Nuorodą), Nuotolinio Numeris:PCF7947 Ašmenys: VAC102 Ašmenys Elektroninės Plokštės:Taip Svoris:40g Mygtukai: 3 Mygtuką, Automobilių Logotipo Lipdukas: Ne Elektronikos/Baterija: Taip Atsakiklis Lustas: ID46-PCF7947 Chip Paketų Sąrašas: 1* Nuotolinio valdymo Raktas

    Vežimą:

    1.- Mes garantuojame, kad laivas prekes per 24-72 valandų po apmokėjimo patvirtinimo, išskyrus atostogų.

    2.- Mes pasirūpinsime, kad siunta pagal adreso pirkėjas, jeigu,

    Taigi, prašome patvirtinti ir patikrinti adreso informacija užpildėte kai pirkimo.

    3.- Laivybos metodą, mes siūlome, yra Kinija Paštu, Oro Paštu, todėl, jei norite

    pasirinkti DHL, UPS, FEDEX, TNT, EMS, prašome susisiekti su mumis prieš perkant.

    4.- Paslaugų Tranzito Laikas teikia vežėjas, savaitgaliais ir švenčių dienomis neįeina,

    taigi, laivybos laikas gali būti ilgesnis, nei mes pažadėjo, ypač per atostogų sezoną,

    taigi, prašome būti kantriems.

    5.- Bet stebėjimo informaciją atnaujinta informuos jus laiko, taip pat galite gauti stebėjimo informaciją

    iš oficialios svetainės.

    https://www.17track.net/zh-cn

    Warrany:

    1.- Visi daiktai turi 1 metų garantiją.JEI jūsų pirkimo neatitinka geros prekinės kokybės, tinkamumo, ar atitinka aprašymą, galime užtikrinti, kad jūsų klausimai būtų išspręsti .

    2.- Mes tiekiame nemokamai remonto paslaugos per metus nuo pirkimo.Pirmą mėnesį, sumokėsime vienas būdas laivybos išlaidos( iš jav į savo vietą); Po 1 mėnesio, perkant, pirkėjas turi sumokėti dviem būdais laivybos kaina.

    3.- Kai mes gauti grįžo daiktai, mes atsiųsime pakeisti tie grįžti artimiausiu metu.

    4.- Mūsų garantija neapima visų produktų, kad yra fiziškai pažeistas arba pagal jt įprastomis eksploatavimo sąlygomis dėl netinkamo naudojimo arba netinkamos montavimas, dalys.

    mes taip pat gali pateikti įvairius automobilio raktus,atsakiklio žetonų ir spynų įvairių automobilių markių.jei esate intereasted bet prekių,maloniai prašome cantact man.mes labai stengiamės sukurti ilgalaikius verslo santykius su jumis.Daugiau produktų, prašome susisiekti su manimi, aš suteikti jums geriausią pasiūlymą.

    Pakavimas:

    Žymos: sandero, "renault duster", renault trafic, logotipas renault kangoo, twingo iii, chip pcf7947, ritė renault trafic, renault kangoo, renault megane 4 accessories, "renault duster "renault".

  • Atsiliepimai (1)

    • Skyfireimba

      ok

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai