Besiūliai Strappy Liemenėlės Paminkštinta Push Up Bralette Seksualių Moterų artimieji Backless Apatiniai Lady Nematomas BH Mados Dizaineris Juoda Besiūliai Strappy Liemenėlės Paminkštinta Push Up Bralette Seksualių Moterų artimieji Backless Apatiniai Lady Nematomas BH Mados Dizaineris Juoda Besiūliai Strappy Liemenėlės Paminkštinta Push Up Bralette Seksualių Moterų artimieji Backless Apatiniai Lady Nematomas BH Mados Dizaineris Juoda Besiūliai Strappy Liemenėlės Paminkštinta Push Up Bralette Seksualių Moterų artimieji Backless Apatiniai Lady Nematomas BH Mados Dizaineris Juoda Besiūliai Strappy Liemenėlės Paminkštinta Push Up Bralette Seksualių Moterų artimieji Backless Apatiniai Lady Nematomas BH Mados Dizaineris Juoda Besiūliai Strappy Liemenėlės Paminkštinta Push Up Bralette Seksualių Moterų artimieji Backless Apatiniai Lady Nematomas BH Mados Dizaineris Juoda

Besiūliai Strappy Liemenėlės Paminkštinta Push Up Bralette Seksualių Moterų artimieji Backless Apatiniai Lady Nematomas BH Mados Dizaineris Juoda

€8.83 €4.23
Yra sandėlyje
w83999

Savybės: Patogus, Kvėpuojantis,Super push up
Apdaila: NĖRA
Uždaryti Tipas: NĖRA
Stilius: Sexy
Elemento Tipas: Liemenėlės
Seksualinio Pobūdžio: No
Prekės Pavadinimas: SAFEER
Taurės Formos: Trys Ketvirtadaliai(3/4 Puodelio)
Liemenėlė Stilius: Demi
Medžiaga: Nailonas
Lytis: MOTERIS
paminkštintas apatiniai: Vielos Nemokamai Apatinis Trikotažas
Modelio Tipas: Kietas
Paramos Tipas: Vielos Nemokamai
Juostos Tipas: Nekonvertuojamos Dirželiai
Modelio Numeris: SF0515 A1172
Nepadori Nuotrauka: No

  • Aprašymas: Dizainas: Patogus ,Gilus V. Funkcija: Paminkštintas,Push up.Storis: Viršutinis Plonas Pagal Storio.Parama Tipas: Nėra laido.

    Dydis: Tinka, A / B Puodelis.

    Krūtinė: 62-82 cm.Pakuotės Turinys: Vienas liemenėlė.Pastabos: Jei norite šį produktą, prašome pridėti į Krepšelį.Jūsų paketas bus gaukite dovaną.Jei nesate patenkinti Produkto, kai gavo,Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, norėdami gauti geriausias sprendimas!

    Mūsų sklypas yra vikšrinis informaciją.www.automotoplius.lt Standartinis Pristatymas:16-35 dienas pasiekti dauguma šalių, į normalią padėtį(neįskaitant Brazilija) Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu:19-55 dienas pasiekti dauguma šalių, į normalią padėtį(neįskaitant Brazilija) Pristatymo Laiką:

    SKELBIMAS:

    * Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Dėkojame už jūsų supratimą!

    * Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

    Mokėjimo Terminai

    MasterCard, visa, Boleto, WebMoney, Qiwi Piniginės yra priimtinas mums.

    *Jūsų pinigai yra deponuojami saugiai į jūsų sąskaitą, jei jūs naudojate mokėjimo, sąlyginio Deponavimo, Pinigai bus išleisti, kad mums tik po to, kai patvirtino, pristatymas.

    Pristatymas Naudojimo Taisyklės

    EMS, DHL, China Post, ePacket, www.automotoplius.lt Standartinis Pristatymas

    *Mes nesame atsakingi už vėlavimą coursed papročius mokesčių ir kitų custom ' ai mokesčius.

    Atsiliepimai

    Prašome nedvejodami kreipkitės į mus, prieš išvykdami į bet kokį neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes norėtume padaryti viską, siekiant išspręsti bet kokius ginčus.Mes siekiame 5 žvaigždžių ir 100% klientų pasitenkinimo.Atsiliepimai yra labai svarbus mums.

    Grįžti & Grąžinti

    Jei esate nepatenkinti su jūsų pirkti arba dydį, nėra tinkami, prašome susisiekti su mumis greitai ir mes, gali nemokamai pasikeisti į jus, bet pirkėjas yra atsakingas grąžinimo laivybos kaina.

    Jei gaunate ydinga prekei, prašome nufotografuoti elementą ten, kur vieta yra trūkumas ir atsiųsti mums, mes patikrinti, ar tai yra kokybės klausimas, ir tada mes atsiųsime jums kitą gabalas nemokamai, jei ji turi kokybės klausimas.

    Žymos: besiūliai laidinio bralette, seksualus apatinis trikotažas moterims erotinio kelnės, mergina be liemenėlės karšto, juodas korsetas kostiumas, moterų bh liemenėlė, bh, babydoll lenceria, lingeri, crystal viršų, 38b liemenėlė.

  • Atsiliepimai (2)

    • Vladislavlotarev

      Great, like the first, very nice effect. Delivered quickly! Top

    • Ownager12

      Super nice, nice quality but the support isn’t very good (: they are gorg though

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai