Sraigės vaikų kambario lubų liustra rožinė/mėlyna/balta led šviestuvo Aparatūros+akrilo šiuolaikinės liustra apšvietimo armatūra Sraigės vaikų kambario lubų liustra rožinė/mėlyna/balta led šviestuvo Aparatūros+akrilo šiuolaikinės liustra apšvietimo armatūra Sraigės vaikų kambario lubų liustra rožinė/mėlyna/balta led šviestuvo Aparatūros+akrilo šiuolaikinės liustra apšvietimo armatūra Sraigės vaikų kambario lubų liustra rožinė/mėlyna/balta led šviestuvo Aparatūros+akrilo šiuolaikinės liustra apšvietimo armatūra Sraigės vaikų kambario lubų liustra rožinė/mėlyna/balta led šviestuvo Aparatūros+akrilo šiuolaikinės liustra apšvietimo armatūra Sraigės vaikų kambario lubų liustra rožinė/mėlyna/balta led šviestuvo Aparatūros+akrilo šiuolaikinės liustra apšvietimo armatūra

Sraigės vaikų kambario lubų liustra rožinė/mėlyna/balta led šviestuvo Aparatūros+akrilo šiuolaikinės liustra apšvietimo armatūra

€86.62 €64.97
Yra sandėlyje
w83368

Elemento Tipas: Šviestuvai
Maitinimo Šaltinis: AC
Šviesos Šaltinis: LED Lemputės
Yra Pritemdomi: Taip
Apdaila: Geležies
Garantija: 2 Metai
Įtampa: 240V
Korpuso Medžiaga: Geležies
Sertifikavimo: ROHS
Stilius: Modernus
Atspalvis Kryptimi: Žemyn
Savybės: akrilo geležies lubų šviestuvas
Yra Lemputės Įtraukti: Taip
Atspalvis Tipas: Shadeless
Diegimo Tipas: Semiflush Mount
Jungiklio Tipas: Nuotolinio Valdymo Pultas
Pagrindo Tipas: Pleišto
Prekės Pavadinimas: Omicron
Modelio Numeris: LED lubų liustra

  • Prodcut Informacija: 1. Specifikacija : Žr. toliau 2.Įtampa: AC100-240V 3.Spalva lampbody: Balta / Rožinė / Mėlyna 4.Šviesos Spalva: Nuotolinio Tamsos / Šilta balta ne nuotolinio / Cool whtie nr. nuotolinio Pritemdomi: tik "Nuotolinio Tamsos" prekės šviesos srautą galima reguliuoti Nuotolinio valdymo pultas: tik "Nuotolinio Tamsos" prekės yra įrengta nuotolinio valdymo pultas 5.Medžiaga: Geležis + akrilas 6.Šviesos Šaltinis: LED Žibintai, 7.Yra lemputes įtraukta: Taip Dėmesį Klientams:

    1.Nuotolinio Tamsos prekės nėra tik ryškumą įmanoma reguliuoti šviesos srautą, bet taip pat spalvų tempreture kolonėlė!

    šiltai balta(3000-3500K) gamta baltieji(4000-4500K) šaltai balta(6000-6500K) (su 2.4 g RD controler)

    2. Apie vertę, prašome palikti mums žinutę apie tai, kaip rašyti, vertę. 3. Jei prekes reikia mokėti mokesčius savo šalyje, mes negali būti atsakinga su juo.Atsiprašome už nepatogu

    1, mes priimame Alipay, Western Union, visų didelių kredito kortelės yra tvarkomi saugiomis mokėjimo procesorių.

    2, mes išsiųsti prekes per 1-3 darbo dienas po apmokėjimo tvarka.

    3, daugeliu atvejų, projektas padės pasiekti daugelio šalių, per 8 15 darbo dienų.Tai gali užtrukti ilgiau nei 20 darbo dienų, kai kuriose atokiose vietovėse .

    4, jei jums nereikia gauti projektą per 30 dienų, prašome susisiekti su mumis, mes ištirti ir išspręsti pristatymas

    problemos.

    1. 12-mėnesių garantija (ne įskaitant žalą ir (arba) prarastos pajamos).Priedai garantija 3 mėnesiai.

    2. Sugedę daiktai turi būti nurodyti ir grąžintos per ericsson( jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, kas yra negerai su produktu ir pateikti mums savo užsakymo numerio.Mes nenorime, kad taisyti arba pakeisti elementus, kurie yra ne pagal garantija.

    3. Jei projektas yra su defektais, 1 mėn., Mes suteiksime priedais nemokamai.Ar teikti grąžinti pinigus(O pirkėjas turi grąžinti nekokybišką prekę mums ir būti atsakingi už grąžinti krovinių).

    Prašome patikrinti, ar produktas iš karto po gavimo.Jei projektas yra su defektais, 1 mėn., Mes suteiksime priedais nemokamai.Ar teikti grąžinti pinigus, tačiau pirkėjas privalo grąžinti nekokybišką prekę mums ir būti atsakingi už grąžinti krovinių.Mes grąžinsime jums po to, kai gausime jūsų grąža.

    .

    1. Jei esate patenkinti apsipirkimas, prašome pateikti mums gera reitingu, bei 5 žvaigždžių.

    2. Jei nesate patenkinti jūsų pirkinių patirties, nereikia skubėti palikti neutralų ar neigiamą atsiliepimą, susisiekite su mumis (Palikite mums žinutę), mes stengiamės išspręsti bet kokią problemą už jus, kol jūs esate patenkintas!Labai ačiū!

    Žymos: šviestuvai lubų plokštės, gėlių liustra apšvietimo, šiaurės palėpės lubų šviesos, užduotis žibintai, lempa led, audinys rožinės spalvos, chandelie, šiuolaikinių led lubų šviestuvo šviesos, šviestuvo šalyje, led varžtas.

  • Atsiliepimai (1)

    • Ghjghj1111

      To the Moscow region, delivery took a month smoothly.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai