2019 lapkričio Herojus Nugali, bet Pernelyg Atsargus Deivė Ristarte Anime Personažai, Hugging Pagalvės užvalkalą 2019 lapkričio Herojus Nugali, bet Pernelyg Atsargus Deivė Ristarte Anime Personažai, Hugging Pagalvės užvalkalą

2019 lapkričio Herojus Nugali, bet Pernelyg Atsargus Deivė Ristarte Anime Personažai, Hugging Pagalvės užvalkalą

€15.53 €13.20
Yra sandėlyje
w83194

Medžiaga: 100% Poliesteris
Reitingas: Klasės
Rinkinys Tipas: No
Funkcija: Eco-Friendly
Tipas: Dekoratyviniai Pagalvių Užvalkalai
Naudoti: ligoninės
Modelio Tipas: Animacinių filmų
Audinio Skaičius: 20
Siūlų Skaičius: 100TC
Technics: SPAUSDINTI
modelis: SPAUSDINTI
Stilius: anime

  • 2019 lapkričio Herojus Nugali, bet Pernelyg Atsargus Deivė Ristarte Anime Personažai, Hugging Pagalvės užvalkalą

    PREKYBOS VADOVAS

    1.Pasirinkti Savo Dizainą

    2.Pasirinkti Audinio Medžiagos

    3.Atlikti Mokėjimą Internete 4.Laukti Atvykstant!Patarimai: 1.Kiekvieną Produktą rankomis pasiuvo&Skaitmeniniu būdu atspausdinti,reikia 2-3 darbo dienas užbaigti. 2.Jei jums reikia skubaus pristatymo Prašome, pasirinkite greitas Pristatymas. 3.Susisiekite su mumis, jei turite klausimų,Mes išgirsti iš tavęs!

    3 rūšių audinio

    Peachskin/2WT/2WT Atnaujinti (1)2 Būdas Tricot Atnaujinti Jaustis gana storas, lygus, vadinamas"odos tactility".Toks Elastingas audinys, gali būti ištemptas į 4 puses, raukšlių, ir labai aišku, kai išspausdintas su nuotraukomis. (2)2 Būdas Tricot 2 Būdas yra akivaizdus gražus, elastingumą ir spalvą rendring kaip persikas oda medžiaga, ir medžiagą, taip pat sklandžiai ir mažai atspindintis. (3)Persikas oda

    Labiausiai palanki medžiaga, kuri pasižymi dideliu išlaidų rodiklius, gana spalvų perteikimo, minkštas ir švelnus jausmas, ir gražus, patvarumo, bet beveik be jokių elastingumą.

    Pagalvės Dydis

    Yra 4 dydį pasirinkti, ar pasirinktinis dydis.

    120x40cm,150x50cm,160x50cm,180x60cm, ar pasirinktinis dydis.

    Saldus Pastaba

    Pagalvės užvalkalą tik!

    Jei jums reikia pagalvė, vidinis,pls susisiekti su mumis !

    Įrengimo Būdas

    (1)Paruošti pagalvę ir pagalvės branduolį.

    (2)Roll pagalvės užvalkalą nugaros ir sulenkite.

    (3)Įdėti užvalkalas ant galvos pagalvę ir įdėti atgal.

    (4)Traukti užtrauktuką, kad užbaigti diegimą.

    Apie Priežiūrą

    Dakimakura yra puikus kompanionas, kad dauguma žmonių,kaip, pavyzdžiui, mes norime išsaugoti ir išlaikyti juos geros būklės.Čia yra keletas paprastų dalykų, kuriuos galite padaryti, siekiant išlaikyti juos, puiki būklė. 1.Plauti juos, kaip reikia.Nereikia plauti juos PER dažnai,arba jie pradės išnyks. 2.Dušas prieš miegą.Kai kurie žmonės dušo vieną kartą per dieną, ryte,kai vakare,kai du kartus per dieną. 3.Laikyti gyvūnus nuo jo.Mes visi mėgsta naminį gyvūnėlį, bet taip pat jie gali padaryti žalos. 4.Apdaila(ir failo)jūsų nagai!Tai yra sveiku protu ir kiekvienas turi daryti tai bet kokiu atveju. 5.Saugo ją nuo grindų.Jūsų grindys gali atrodyti gera,tačiau ji vis dar yra veiksnys, pridedant purvo į pagalvę.Vengti, jei įmanoma.

    Pakavimas Ir Pristatymas 1.Atskirų OPP pakuotėje;50-100 vienetų, Kartoninė dėžutė. 2.Jei norite gauti elementą greičiau,prašome pasirinkti, DHL, "Fedex". 3.Kinija Paštu ir El. paketas yra nemokamas vežimas. 7 Dienų GRĄŽINIMO/GRĄŽINIMO/KEITIMO priimame grąžinti, arba grąžinti pinigus per 7 darbo dienas nuo prekės gavimo.

    Įmonės Informacija

    Apie Wuxi Moe Dieną Tinklas Technology Co., Ltd.

    Wuxi Moe Dieną Tinklas Technology Co., Ltd.

    turi 7 metų patirtį projektavimo, mokslinių tyrimų ir plėtros, gamybos ir pardavimo animacija periferinių produktus.Daugelį metų veikia ir plėtrą, jau dabar mūsų produktai yra įsitraukę į šiuos pagrindinius serijos: dakimakura, pagalvė, vidinis, patalynės komplektas 4pcs, anime kilimėlis, anime spausdinti puodeliai ir pan.Palyginti su kitų tiekėjų, gamintojų kainas, Masyvi galerija, Griežtos kontrolės, Mažai MOQ(1pcs yra GERAI), Pristatymo greitai yra mūsų privalumai.Mes nuoširdžiai tikimės, kad dirbti su jumis .Aukštos kokybės yra mūsų pažadas produktų ,ir geresnes paslaugas mūsų tikslas-klientams.

    Kviečiame susisiekti su mumis!

    Žymos: cosplay, lovos pagalvė, anim cosplay, drugelis kaklo pagalvė, apnėja pagalvė, nendoroid, putų pagalvė, cosplay costum, seiya, miego pagalvės.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai