2NO 20A 22mm Metalo mygtuką perjungti Akimirksnį save iš naujo/fiksavimo Latching Vandeniui LED Įspėjimo Lemputė signalinė Lempa Pilotas 2NO 20A 22mm Metalo mygtuką perjungti Akimirksnį save iš naujo/fiksavimo Latching Vandeniui LED Įspėjimo Lemputė signalinė Lempa Pilotas 2NO 20A 22mm Metalo mygtuką perjungti Akimirksnį save iš naujo/fiksavimo Latching Vandeniui LED Įspėjimo Lemputė signalinė Lempa Pilotas 2NO 20A 22mm Metalo mygtuką perjungti Akimirksnį save iš naujo/fiksavimo Latching Vandeniui LED Įspėjimo Lemputė signalinė Lempa Pilotas 2NO 20A 22mm Metalo mygtuką perjungti Akimirksnį save iš naujo/fiksavimo Latching Vandeniui LED Įspėjimo Lemputė signalinė Lempa Pilotas 2NO 20A 22mm Metalo mygtuką perjungti Akimirksnį save iš naujo/fiksavimo Latching Vandeniui LED Įspėjimo Lemputė signalinė Lempa Pilotas

2NO 20A 22mm Metalo mygtuką perjungti Akimirksnį save iš naujo/fiksavimo Latching Vandeniui LED Įspėjimo Lemputė signalinė Lempa Pilotas

€3.68
Yra sandėlyje
w81240

Dabartinis: Kita
Medžiaga: Vario
Neprivaloma Įtampa: 3V/5V/6 V/12V/24V/36V/48V/110V/220V
Sertifikavimo: ROHS
Jungiklio Tipas: Mygtukas Jungiklis
Prekės Pavadinimas: ZHRIVOER
Savybės: indikatoriaus lemputė
Modelio Numeris: 22mm
Garantija: 1 Metai

  • Spalvos: Raudona , Žalia , Geltona , Mėlyna ,Balta Įtampa: 3v , 5v , 6 v , 12v , 24v , 36v , 48v , 110v , 220v.Šis mygtukas jungiklis yra dvipusis ir du normaliai atviras, su didžiausia srovė 10A vienas būdas naudoti ir 20A du būdai, kaip naudoti.Jei jums reikia lemputė negali pasirinkti spalvą ir įtampa didesnė , Pls palikti žinutę, žemiau užsakymą , tada aš pristatymas iš pat jūsų poreikį.

    Skirtumas tarp mygtuką perjungti iš naujo ir savaiminio fiksavimo:

    1. Paprastai atidaryti iš naujo mygtuką, reiškia, paspauskite jį į valdžią, ir jis automatiškai atšoka ir išsijungimas po atleidžiantis.

    2. Paprastai atidaryti savaiminio fiksavimo mygtukas reiškia, kad jis užsifiksuotų paspaudus jį ir išlaikyti energijos tiekimą.Paspauskite dar kartą, kad atšokusio kamuolio ir išjungti maitinimą!

    Žymos: minkštas latching jungiklis, mygtukas reset, plokštumos jungiklis, lempa led, fonas gimtadienio, mygtuko paspaudimu pereiti, montuojamas aikštėje mygtukas, mini degustavimo, c led, xbox skirstomąją dėžutę.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai