Atsparus vandeniui Sūpynės Atsparus vandeniui Sūpynės Atsparus vandeniui Sūpynės Atsparus vandeniui Sūpynės Atsparus vandeniui Sūpynės Atsparus vandeniui Sūpynės

Atsparus vandeniui Sūpynės " Geležiniai Vartai užrakinti dvipusės Klaviatūra Sodo užraktas, atspari Ugniai Rankena užrakinimo Klavišą, Mechaninė Skaitmeninis Užraktas Derinys

€69.52 €66.05
Yra sandėlyje
w80512

spalva: Raudonos bronzos,Žalia,bronzos, Sidabro,juoda
Prašymas: Medinės durys, Geležies duris,
Funkcija: Vandeniui atspari ugniai
Naudojimas: biuro,buitinė,mokyklos
Prekės Pavadinimas: QHW
Punktas: Mechaninė Kodas Spyna su raktu
Kodas: Paramos dvipusės kodas
Modelio Numeris: QHW209
Durų storis: 30-60mm
Sertifikavimo: CE
Medžiaga: cinko Lydinys
Kilmės: KN(Kilmės)

  • Prekės savybės

    Prašome patvirtinkite, durų storis prieš pateikdami užsakymą.Numatytasis reikmenys mes įtrauktas į paketą kostiumas 45-55mm storio.Jei jūs durų storis js po šios serijos, kreipkitės į pardavėją arba palikite mums pranešimą.Ačiū.Šis punktas yra mechnical durų užraktas su angliavandenilių kodas trinkelėmis.Jis yra pagamintas iš aukštos kokybės Cinko lydinys, patvarus ir didesnis saugumas.Galite nustatyti, 1-11 digitals slaptažodį šį užraktą, todėl jums nereikia imtis klavišus, kai turite išeiti ir nereikės nerimauti dėl forgeting atsižvelgiant klavišus, bet daugiau.Bet kokiu atveju, tai bus padaryti jūsų gyvenimą patogiau.

    Prekės Savybės

    - imobilizavimo durų užraktas,ilga rankena - Patvari, cinko lydinių plokštės ir rankena; Nerūdijančio plieno vidaus detalės - Lengva naudotis, nereikia battey, ne elektrinis užraktas,paramos atrakinti su raktu ir kodas - Tinka kabinetų, klasių, butų, namų ir t.t. - Numatytasis paketas tinka durų storis nuo 45mm ir 55mm.Palikite savo pranešimą, jei jūsų durų storis yra už šio intervalo ribų.Kiti suderinami priedai bus įtraukti. - Tinka įvairių durų įrenginių, pvz., kaustytomis geležies duris, medinės durys, plieninės durys, lauko durys - Paprastas montavimas, greitas veikimas, lauko darbams, atsparus vandeniui, rainproof, saulės, atsparios ugniai, nėra rūdžių, aplinkos apsauga.

    Nustatyti slaptažodį

    Nustatant skydelis atgal priekinė plokštė.Spyna yra parodyti, figure1, kai jis yra gautas, Stumti ir pasukti apvalios angos apie 180 laipsnių, su įrankiais, kaip aprašyta toliau paveikslą, tada kodas nustatytas.Prašome atkreipti dėmesį, kad kodas nėra pratęsti.Pavyzdžiui, slaptažodis yra "1267",galite paspausti "7621+C", "2167+C", "6712+C" ir t. t., kai atidaryti užraktą.

    Keisti rankenos kryptį laisvai

    Vienoje pusėje skaitmeninis užraktas su pagrindinė funkcija, spauskite žemiau esantį paveikslėlį

    Juoda, sidabrinė, žalia bronzos ir raudona bronza yra, galima pasirinkti.Atrakinti metodu: pagrindinių ir slaptažodį.

    Spustelėkite paveikslėlį žemiau, norėdami gauti Kito tipo spyna

    Trečiosios kartos šis užraktas, paramos atrakinti kodas, tik ir nustatyti slaptažodį be kilimui skydelis įrengtas ant durų ir daug lengviau nustatyti slaptažodį, prašome apsilankyti paveikslėlyje.

    Žymos: namų geležies vartai, elektriniai vartai užrakinti, durų geležies, vartų belaidė klaviatūra, lauko durų kodo užraktas, užrakto veržliarakčio, mechaninė keyless spynos, bermudų surf, vartų namai, naudotis klaviatūra.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai