HarmonicDyne Helios 50mm vokietijos Inžinerijos Dinaminis Vairuotojo Ausinių, Aukštos raiškos Garso Našumą, Riešutmedžio Korpusas HarmonicDyne Helios 50mm vokietijos Inžinerijos Dinaminis Vairuotojo Ausinių, Aukštos raiškos Garso Našumą, Riešutmedžio Korpusas HarmonicDyne Helios 50mm vokietijos Inžinerijos Dinaminis Vairuotojo Ausinių, Aukštos raiškos Garso Našumą, Riešutmedžio Korpusas HarmonicDyne Helios 50mm vokietijos Inžinerijos Dinaminis Vairuotojo Ausinių, Aukštos raiškos Garso Našumą, Riešutmedžio Korpusas HarmonicDyne Helios 50mm vokietijos Inžinerijos Dinaminis Vairuotojo Ausinių, Aukštos raiškos Garso Našumą, Riešutmedžio Korpusas

HarmonicDyne Helios 50mm vokietijos Inžinerijos Dinaminis Vairuotojo Ausinių, Aukštos raiškos Garso Našumą, Riešutmedžio Korpusas

€146.28
Yra sandėlyje
w79061

Atsparumas: 16 Ω
Funkcija: HiFi Ausinės
Jungtys: 3.5 mm
Komunikacijos: Laidiniu
Valdymo Mygtukas: Taip
Aktyvus Triukšmą Slopinantis: Taip
Linijos Ilgis: 2m
Stilius: Ausinių
Dažnių Diapazonas Diapazonas: 10 - 40000Hz
Prekės Pavadinimas: linsoul
Vocalism Principas: Dinamiškas
Yra bevielis: No
Bendras Harmoninis Iškraipymas: 1%
Garso Valdymas: No

  • HarmonicDyne Helios 50mm vokietijos Inžinerijos Dinaminis Vairuotojo Ausinių, Aukštos raiškos Garso Našumą, Riešutmedžio Korpusas

    50mm Užsakymą Dinaminis Vairuotojams - Inžinerijos Akustinių Accura cy.Įrengta naujų ir novatoriškų užsakymą 50mm composite diafragma dynamic driver, "Helios" siūlo itin dažninė reakcija 10Hz iki 40kHz.Griežtesni nei garso diapazono žmogaus ausies, dinaminis diapazonas Helios užtikrina, kad jūs niekada praleisti bet kokią informaciją bet kurio dainas.

    -Ultra Aukštos Rezoliucijos Garso - Muziką galite Pasiekti ir Paliesti .Norėjome pristatyti garsą, kuris buvo tikslios, ir muzikos.Mes suderino bosas būti labai tiksli, tačiau pakankamai giliai, kad liktų patenkinti bilda.Greitis bass leidžia mūsų skaidrūs mids šviesti per tuos sklandžiai vokalas.Į trigubus mirguliavimas kaip kristalai ir pateikia išsamų, o malonus, klausyti.Dėka savo 16 Omų varža, jūs galite lengvai poros sonic veiklos Helios su bet kuriuo įrenginiu.

    Puikiai Tinka, - Optimalaus Komforto Valandų Klausymo Malonumą .Sukurta su aukščiausios kokybės medžiagų, metalo ekrano užsklandą ir sumuštinių su kelių sluoksnių rezonansinis slopinimo polimerai, jums užtikrinti saugią tinka ir debesis-kaip ir komfortą.Lengvas ir softbuild dizainas reiškia, kad jūsų ilgai klausymo sesijas bus malonus - be slėgio.

    Ergonomiškas Ausų Pagalvėlės - Komfortas atitinka HiFi .Novatorišką ir ergonomiški ausų pagalvėlės yra paruošta aukštos kokybės nanometrų odos pagalvėlės, ultra-lengvas ir itin patogus medžiaga, kuri leidžia patogiai dėvėti.Geometrinio vidinė membrana konstrukcija užtikrina puikų antspaudas tiems, stora basslines, o leidžiantis oro srauto, todėl jūsų ausis don ' t get pernelyg tvankus.

    Custom Subalansuotas Kabeliai .Mes nusprendėme naudoti itin didelio grynumo varis laidų mūsų kabelių padidinti turtingas mids ir punchy bassline.Subalansuota kabelis taip pat reiškia, kad jūs galite gauti naudos iš papildomų įtampa jūsų norimą skaitmeninio šaltinio.Vienas modernizuotos kabelis taip pat galima atnaujinti savo garso į kitą aukštą.

    Helios pristato neįtikėtinai dinamika per form factor open-back ausines.Sukurti atkartoti sonic savybes akustinių elgiamasi įrašų studijoje, Helios užtikrina neprilygstamą toninis balansas, šviečia kiekvieną smulkmeną, kiekvieną dainą ne tiek didelis ir itin žemi dažniai.HaromonicDyne Helios - savo sprendimą didžiausias high fidelity audio, kur jums eiti.

    -Atidaryti-Atgal Dizaino-Labiausiai Autentiški Muzikos Patirties, kad Jums Bus Patirtis

    -Elegantiškas Dizainas Grakštus Garso

    -Kietas Riešutmedžio Medienos Statybos Reinvented elegantiškas dizainas

    -Patvarus dizainas su riešutmedžio medienos ir Nerūdijančio plieno SUS304 akių tuščias dizainas

    Kaip jos pavadinimas rodo, HarmonicDyne Helios pristato gamtos, detalus ir subalansuotas garsas, kuri leidžia jums jaustis neįtikėtinas ryšys ir skaidrumo muzikos.Galia mūsų naują užsakymą vairuotojai, suderinta su mūsų patirtimi paieška suteikia nuostabų garsą.Pridėti šį užsakymą vairuotojo ertmės ir open-back dizainas, ir jūs turite akustika, kad gali lygiagrečiai, bet įrašymo studijoje kambaryje!Pabėgti iš savo kasdienės rutinos ir engross sau muziką.

    Garso ertmėje buvo iškirpti iš vieno gabalo kietas riešutmedžio medienos sukurti akustinė kamera, kurios rezonuoja su prabangiais tembras.Mes specialiai pasirinko kieto riešuto ne tik dėl savo gražios išvaizdos, bet dėl to, graikinių riešutų medis yra žinoma, Raudonmedžio-kaip šiluma į mids su punchy ir rezonansinis bass patinka, kad iš raudonmedžio.Akių yra pagamintos iš nerūdijančio plieno SUS304 leisti atidaryti srautas be kompromisų dėl vientisumą statybos.Helios yra tiesa santuokos stiliaus dizainas ir optimalus akustika.

    Vairuotojas: 50mm vokietijos Inžinerijos Dinaminis Vairuotojas

    Technologija: custom composite dinaminis vairuotojas

    Varža: 16ohms

    THD:

    Kabelio ilgis: 2 matuoklis

    Svoris: 360g be kabelio

    Žaliava:riešutmedžio medienos

    Prijunkite tipas:3,5 mm

    Pakeitimo Gaubteliai Pagalvėlės, Pagalvėlės HarmonicDyne Helios Ausinių

    Balso Klientas .Kadangi mes pradėjo HarmonicDyne Helios ausinės, mes girdėjome tiek daug teigiamų atsiliepimų ir komentarų apie gaubteliai, taip ir mes, kad tai tiesa parduoti atskirai pakeitimo gaubteliai tiems, kurie norėtų pirkti kita pora.Padaryti jūsų pasirinkimas, ir palikti poilsio mums!

    Ergonomiškas Ausų Pagalvėlės.Novatorišką ir ergonomiški ausų pagalvėlės yra paruošta aukštos kokybės nanometrų odos pagalvėlės, ultra-lengvas ir itin patogus medžiaga, kuri leidžia patogiai dėvėti

    Komfortas Atitinka HiFi .Geometrinio vidinė membrana konstrukcija užtikrina puikų antspaudas tiems, stora basslines, o leidžiantis oro srauto, todėl jūsų ausis don ' t get pernelyg tvankus.

    Patvarus ir Lengvas Montavimas.Pastatytas kokybę galima matyti ir paliesti.Pasirinktas aukštos kokybės medžiagų, užtikrina ilgą tarnavimo laiką ir ilgaamžiškumą.Tiesiog pašalina senas ausies pagalvėlės ir įdiegti naują pakeitimas pagalvės sekundžių, lengva pakeisti ir įdiegti

    Puikus pakeitimas gaubteliai už HarmonicDyne Helios ausines ar bet kokias kitas ausines, kad tinka.

    Į gaubteliai yra ne tik itin lengvi bei itin patogūs, tačiau taip pat manau, rafinuotas ir prabangus su visa informacija.Gauti jį, jausti jį ir myliu jį.

    Kas yra Pakuotėje?

    -Pora Pakeitimo Gaubteliai

    Žymos: hifiman sundara, bl05, belaidžio mpow, audio technica, audio technica ausinės, belaidžio interneto, krekingo riešutų, bose ausines būsto, technics garso indija, bifocal akiniai skaitymui akiniai nuo saulės skaitytojai.

  • Atsiliepimai (3)

    • Mr Jangaew2010

      Really excellent, spacious sound. Far better quality than I thought would be available at this cost.

    • Gazely350ot

      Everything is ok.

    • Katie Tappenden

      большие уши, в первое время басс звинел. вообще басс очень слабый, эквалайзер не спасает:( очень красивые, очень тяжелые, очень круто играют, но без басса:( грусненько. я то только басовый хип хоп слушаю. ну ничего пытаюсь быть довольным. внутри нет тех характеристик и никаких брошюр. дизайн конечно мега. и наушники плотно прилегают, не слетают.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai