8M Automobilių Lipdukai Transporto priemonės Rato Krašto Ratlankiai Apdaila Padangų Lipdukas Apsaugos Juostos BMW Audi VW Ford VW Golf 3 Passat B8 Priedai 8M Automobilių Lipdukai Transporto priemonės Rato Krašto Ratlankiai Apdaila Padangų Lipdukas Apsaugos Juostos BMW Audi VW Ford VW Golf 3 Passat B8 Priedai 8M Automobilių Lipdukai Transporto priemonės Rato Krašto Ratlankiai Apdaila Padangų Lipdukas Apsaugos Juostos BMW Audi VW Ford VW Golf 3 Passat B8 Priedai 8M Automobilių Lipdukai Transporto priemonės Rato Krašto Ratlankiai Apdaila Padangų Lipdukas Apsaugos Juostos BMW Audi VW Ford VW Golf 3 Passat B8 Priedai 8M Automobilių Lipdukai Transporto priemonės Rato Krašto Ratlankiai Apdaila Padangų Lipdukas Apsaugos Juostos BMW Audi VW Ford VW Golf 3 Passat B8 Priedai 8M Automobilių Lipdukai Transporto priemonės Rato Krašto Ratlankiai Apdaila Padangų Lipdukas Apsaugos Juostos BMW Audi VW Ford VW Golf 3 Passat B8 Priedai

8M Automobilių Lipdukai Transporto priemonės Rato Krašto Ratlankiai Apdaila Padangų Lipdukas Apsaugos Juostos BMW Audi VW Ford VW Golf 3 Passat B8 Priedai

€9.68 €6.00
Yra sandėlyje
w78631

Kilmės: KN(Kilmės)
Modelis, Metai: 2020 m.
Elemento Plotis: 0.82cm
Specialios Funkcijos: Ratlankiai Apsaugos
Elemento Tipas: Optikos Bagetai
Elemento Ilgio: 8m
Modelio Pavadinimas: Ratlankiai Apsaugos Dekoro Juostelės
Išorės Bandymų, Sertifikavimo: ce
Medžiagos Tipas: Guma
Elemento Aukštis: 0.1cm
Funkcija: Ratlankiai Apsaugos
Prekės Svoris: 0.17kg

  • 8M Automobilių Lipdukai Transporto priemonės Rato Krašto Ratlankiai Apdaila Padangų Lipdukas Apsaugos Juostos BMW Audi VW Ford VW Golf 3 Passat B8 Priedai

    Techniniai duomenys:

    Medžiaga: guma Ilgis: 8m Spalva: raudona, mėlyna, violetinė, juoda, balta, mėlyna, žalia, rožinė, oranžinė, geltona

    Aprašymai:

    Pagamintas iš aukščiausios kokybės gumos, ji yra dėvėti, atsparus ir patvarus. 8m ilgio, tai lengva būti supjaustyti reikiamo ilgio, kad jums reikia.Tinka daugumos automobilių ratlankių.

    Savybės:

    Skirtos apsaugoti jūsų automobilio ratlankiai nuo šviesos hitai ir scuffs.Jis yra minkštas ir nebus pažeisti automobilio paviršiaus.Lankstus, todėl jį lengva įrengti kampuose ir vietose, kur yra sunku gauti.Gali būti naudojami kaip dekoro juostelės, todėl jūsų automobilio aušintuvas ir unikalus.Su stiprus gelis ant nugaros, nebus lengva nukristi.

    Montavimo Patarimai:

    Tai rekomenduojama, kad veikia, kai oras saulėtas, ar temperatūra yra aukšta, ar jums nereikia naudoti automobilį naktį. 1.Švarus krašto rato stebulė pirmas.Gera vieta būti pritvirtintas,įsitikinkite, kad paviršius yra be dulkių, vandens ir aliejaus.Paviršiaus centru nereikia lipni dulkių ir rankena yra taip pat valyti kelią dulkių iš klijuoti su klijais paviršiaus. 2. Naudokite plaukų džiovintuvas su šilumos visa roll.Šilumos, kol juostelės yra minkštas ir leiskite jam pasiekti wake-up efektu!Poveikis šildymo pasta yra panaudoti principą terminio plėtimosi ir susitraukimo.Po šildymo, gumos paviršiaus plečiasi ir lazdos, ir aušinimo susitraukimas iš karto sukuria lipnių jėga!

    Pakuotė:

    1 x Automobilio Ratlankiai Apsaugos 1 x Sukibimą skatinanti

    Pastaba:

    Nenaudokite aukšto slėgio vandens pistoletas praplaukite ir ratai ne per didelis greitis per 24 valandas (neturi viršyti 80-100 metrų), visa tai gali būti normalu, po 48 valandų!

    Įrenginio poveikis:

    Savybės:

    Apsaugos nuo saulės, atsparus vandeniui, anti-senėjimo

    10 spalvas pasirinkti

    produkto informacija:

    Gaminio Dydis:

    Diegimo žingsniai:

    Įrengimas Nekilnojamojo Kulka Ekranas

    Atsiliepimai:

    1. Jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbus ir visų pirkėjų.Prašome užtrukti keletą sekundžių palikti didelį atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų gaminių ir paslaugų. 2. Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus(3 žvaigždučių) arba neigiamas(1-2 žvaigždučių) atsiliepimus.Mes stengiamės išspręsti problemą ir palikti jums malonu apsipirkti čia.Ačiū!

    Susisiekite Su Mumis:

    1. Jei turite kokių nors klausimų ar reikia padėti, prašome nedvejodami kreipkitės į mus!Ačiū! 2. Mes stengiamės atsakyti kaip įmanoma greičiau.Mums bus malonu atsakyti į bet kokį klausimą jūs turite!Dėkojame Už Jūsų Paramą! !

    Žymos: bmw f30, audi a3, pasukamas ratukas, b8, golfo mk8, aliuminio ratlankiu, arteon volkswagen, golfo 8, raštas varantys, bmw m lipdukai automobilio lipdukas.

  • Atsiliepimai (1)

    • Milashka9315

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai