2018 Naujas Konservatorius Slim Sexy Lady Push Up maudymosi Kostiumėliai, vientisas Kostiumai Vielos Nemokamai su Krūtinės Mygtukai Hot Spring Maudymosi Didmeninės 2018 Naujas Konservatorius Slim Sexy Lady Push Up maudymosi Kostiumėliai, vientisas Kostiumai Vielos Nemokamai su Krūtinės Mygtukai Hot Spring Maudymosi Didmeninės 2018 Naujas Konservatorius Slim Sexy Lady Push Up maudymosi Kostiumėliai, vientisas Kostiumai Vielos Nemokamai su Krūtinės Mygtukai Hot Spring Maudymosi Didmeninės 2018 Naujas Konservatorius Slim Sexy Lady Push Up maudymosi Kostiumėliai, vientisas Kostiumai Vielos Nemokamai su Krūtinės Mygtukai Hot Spring Maudymosi Didmeninės 2018 Naujas Konservatorius Slim Sexy Lady Push Up maudymosi Kostiumėliai, vientisas Kostiumai Vielos Nemokamai su Krūtinės Mygtukai Hot Spring Maudymosi Didmeninės 2018 Naujas Konservatorius Slim Sexy Lady Push Up maudymosi Kostiumėliai, vientisas Kostiumai Vielos Nemokamai su Krūtinės Mygtukai Hot Spring Maudymosi Didmeninės

2018 Naujas Konservatorius Slim Sexy Lady Push Up maudymosi Kostiumėliai, vientisas Kostiumai Vielos Nemokamai su Krūtinės Mygtukai Hot Spring Maudymosi Didmeninės

€12.25 €11.64
Yra sandėlyje
w78505

Dydis Rasti: US6-US20
Funkcija: Gėlių
Stilius: Vienos Vienetų
Tipas: push ups
Sportas Tipas: Plaukti
Prekės Pavadinimas: CXTAQV
Elemento Tipas: Vienos Vienetų
Paslauga: Didmeninė, priimti lašas laivybos
Modelio Tipas: Gėlių
Modelio Numeris: GAO-562786822152
Lytis: MOTERIS
Pritaikymas: Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Kokybė: A+
Medžiaga: Nailonas+Spandex

  • Produkto Informacija:

    Dydžių Lentelė:

    Pastaba:

    Realios spalvos gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl daugelio veiksnių, tokių kaip kompiuterio ekrano rezoliuciją, ekrano ryškumas, kontrastas ir kt.Tikiuosi supratimo.

    Pristatymas:

    1) Mes išsiųsti prekes 1-5 darbo dienų, kai sistema patvirtina pirkėjų, mokėjimo.

    2) laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių,pirkėjai yra atsakinga už muitų, bet 99.9% mūsų paketai neturite muitai.

    3) Mes grąžinsime pirkėjų, jei pirkėjams grąžinti prekes per 15 dienų nuo gavimo datos elementus, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjai turėtų būti grąžinti laivyba, krovinių ir įsitikinkite, kad daiktai grąžinami jų originalus sąlygas.

    4) prekės yra vežamos ePacket, EMS, www.automotoplius.lt Standartinis Pristatymas, pasiekti dauguma šalių per 8 30 reikalas dienų.Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, ji gali užtrukti iki 60 darbo dienų.

    5.Jei norite gauti jūsų užsakymų greičiau, prašome pasirinkti DHL shipping, daugiausia laivybos laikas 3-7 darbo dienos.

    6).Mes dirbame ir protingas, kad būtų įvykdyti jūsų reikalavimus.Tačiau, jei turite kokių nors problemų, kai gauna sklypas, prašome susisiekti su mumis elektroniniu pranešimu arba Prekybos Vadybininkas.Mes susisieksime su jumis per 24 valandas ir dirbti su jumis, kol jūs esate patenkintas.Prašome neatidaryti ginčą, bendrauti su mumis.

    7).Kai pristatymas, prašome patikrinti iki savo sklypo, prieš jį pasirašė.Jei radote sklypas yra unnormal, jūs galite atsisakyti pasirašyti.

    Atsiliepimai:

    1) Kai yra patenkintas savo pirkiniu, mes nuoširdžiai tikimės, kad jūs galite palikti mums TEIGIAMŲ ATSILIEPIMŲ.Be to, mes palikti teigiamą atsiliepimą apie jus.

    2) Jei dėl kokių nors priežasčių jūs nepatenkintas pirkiniu, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys.Mes susisieksime su jumis per 24 valandas, dirba su jumis tol, kol jūs esate patenkintas.PRAŠAU, nepalikite mūsų, 1, 2 arba 3 žvaigždes Išsamios Pardavėjo Reitingus, nes jie yra lygus neigiamas grįžtamasis ryšys.

    Žymos: karšta viela, bikini, maudymosi kostiumėliai, įspauskite laidus, žmona, pavasario pelės laido, skaidrus spyruoklinė viela, cutter putų, karšto žmona marškinėliai, vaikams maudymosi kostiumėliai.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai