šiuolaikinių led lubų šviesos Lubų Lempos Šviestuvai gyvenimo kambario, miegamasis AC85-265V lubų lempa šiuolaikinių led lubų šviesos Lubų Lempos Šviestuvai gyvenimo kambario, miegamasis AC85-265V lubų lempa šiuolaikinių led lubų šviesos Lubų Lempos Šviestuvai gyvenimo kambario, miegamasis AC85-265V lubų lempa šiuolaikinių led lubų šviesos Lubų Lempos Šviestuvai gyvenimo kambario, miegamasis AC85-265V lubų lempa

šiuolaikinių led lubų šviesos Lubų Lempos Šviestuvai gyvenimo kambario, miegamasis AC85-265V lubų lempa

€115.23 €92.18
Yra sandėlyje
w78191

Prašymas: vonios kambarys
Yra Pritemdomi: Taip
Jungiklio Tipas: Nuotolinio Valdymo Pultas
Pagrindo Tipas: E27
Sertifikavimo: EMS
Šviesos Šaltinis: LED Lemputės
Naudojimas: Skubios pagalbos
Prekės Pavadinimas: SerRickDon
Modelio Numeris: 5
Yra Lemputės Įtraukti: Taip
Technics: Graviruotas
Įdiegti Stilius: Paviršinės montuotės
Stilius: Modernus
Apšvietimo Srityje: 15-30square metrų
Apdaila: Geležies
Savybės: 8
Garantija: 2
Medžiaga: PVC
Korpuso Medžiaga: PC
Maitinimo Šaltinis: AC
Įtampa: 90-260V
Šviesos šaltinių skaičius: > 20

  • Ačiū jums, mieli netizens dėl jūsų dėmesio ir meilės.Mes nuoširdžiai jums aukštos kokybės ir prieinamos kainos produktų ir paslaugų, tikėdamiesi atvesti patenkintas ir laimingas internete pirkinių patirties Amoy draugais.

    Siekiant išvengti nereikalingų rūpesčių ir nesusipratimų pirkimas lempos, prašome atidžiai perskaityti ir suprasti mūsų produktų pardavimo taisykles prieš perkant.Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo.Klientų aptarnavimas bus kantrūs ir atsakyti į jūsų klausimus išsamiai.

    Nuotraukos fotografavimas

    Nuotraukos lempos, parduodami paimti natūra.Dėl įvairių veiksnių (pavyzdžiui, fotografijos įranga, technologijos, kampas, šviesos ir kompiuterio ekrano, kai kurios spalvos skirtumas gali būti dėl to.Prašome nepriimkite spalvų skirtumas problema tėvams pirkti atsargiai, toks sandoris ginčai negali būti panaudotas kaip priežastis grąžinti, prašome suprasti,

    Pristatymo laikas

    Pirkėjui bus pristatyti prekes per 48 valandas po to, kai mokėjimo.ypatingų aplinkybių (švenčių dienas/art/išparduota produktų ir kt.) bus pavėluotą pristatymą.todėl prašome klausti pirkėjas, jeigu produktas yra prieš šaudyti, kad nebūtų vėlavimo jūsų apdailos laikotarpį.Ačiū

    Pažeistas pakeitimo

    Nors mūsų produkto pakuotės yra labai stiprus, yra tam tikra rizika dėl pristatymo į trečiųjų šalių tolimojo gabenimo ir platinimo, ir ekstruzijos lempos yra neišvengiamas, ypač lempų gaubtai iš stiklo gaminiai, jei lempų gaubtų ir reikmenys yra nustatyta, kad pažeistas, kai gaunate prekes, prašome susisiekti su mumis iš karto ir fotografuoti sugadintas, priedai, ir mes atsiųsime jums pristatyti reikmenys.

    Mes bus atsakingas už mūsų paslaugas ir produktus.Mes suteiksime jums patenkinamas atsakymas į bet pagrįstų klausimų.Jei yra kokių nors problemų, mes vis dar nori ją išspręsti.

    Visas problemas, jei yra daugiau ramus, Nuoširdus ir tolerantiškas tarpusavyje, bando mąstyti kitaip ir manyti, kad visos problemos bus išspręstos.

    Pristatymas instrukcijos

    Pirkėjai gali pasirinkti mokėti iš anksto arba iš anksto.a: iš Anksto apmokėtos reiškia, kad po to, kai pirkėjas ir pardavėjas nustatyti siuntimo, pirkėjas pirmas sumoka siuntimo į gamyklą, ir gamyklos, ji renka ir moka kurjerių įmonės B: mokėjimo pirkėjas sumoka tiesiogiai kurjerių kompanija, kai prekės pristatomos.

    Mokėjimo Būdas

    Alipay sandoriai yra labai rekomenduojama.Saugi ir patikima.Vartotojams, kurie negali naudoti Alipay, galite susisiekti su mūsų banko pervedimas.

    Transportavimo instrukcijas

    Yra du būdai, kaip pristatyti prekių, logistika, express pristatymas.

    A: privalumas logistikos, kad krovinių yra pigūs.Trūkumas yra tai, kad laikas yra šiek tiek ilgesnis ir jūs turite pasiimti prekes krovinių kieme.Po logistika atvyksta, jums bus pranešta telefonu.Prašome kreiptis pirkėjas dėl prekių pristatymo adresas ir telefono numeris, tada gavėjo TAPATYBĖS kortelę pasiimti prekes.

    B: express pristatymo privalumai greitas transportavimo greitis ir durų-iki durų " pristatymą.Trūkumas yra tai, kad krovinių yra santykinai brangus.Todėl, jei pristatymo neskubu, apskritai rekomenduojama siųsti logistika.Skubus pristatymas pristatomas į duris principu (pvz., į komplektaciją)

    Garantinis aptarnavimas

    Gamintojo pažadų: trijų metų garantija.Nuo pirkimo datos, jei produktas turi elektros gedimo normaliomis naudojimo, ji gali gauti trijų metų garantija paslaugų (išskyrus šviesos šaltinis).Garantija yra tik pataisyti arba pakeisti problema dalys.

    Garantija Paslauga neteikiama šiais atvejais:

    A. nuostolius, atsiradusius dėl netinkamo naudojimo elektros energijos tiekimo ir netinkamo montavimo;

    B. Žalos dėl netinkamo naudojimo ar netinkamo remonto ar keitimo.

    C.Žalos, padarytos negerai ar dėl neatsargumo, naudoti netinkamas priedai.

    D. padarytos Žalos kitų nelaimingų atsitikimų.

    Lempos montavimas

    Šiltas Patarimas: mūsų žibintai, yra visi kartu su galutinio produkto tinkas.Lempos priklauso elektros produktais.Siekiant užtikrinti saugumą, pirkėjų prašoma samdyti profesionalus elektros technikai vadovas įrengimas lempos !!!

    Žymos: ceil lempa led, ceil liustra, kailio lubų šviesos, gamtos lubų šviesos, ULMXI, directable lubų šviesos, kampas lubų šviesos, elnias garliava, lubų kabo lempa valgomasis, lubų šviesos žibintai.

  • Atsiliepimai (3)

    • Joao Artur Legal

      Quick delivery! The lamps are good, good furniture price! As will tell you the time that put!: D

    • Colebryon4

      Very fast shipping! The product fully meets expectations. I did not find the seller in the presence of edison light bulb. On advertising photos, these lamps look very good with such bulbs. Therefore, the desire of the seller to have them in the range.

    • Surdutoma

      high quality

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai