Nemokamas pristatymas Titan razor medinės rankenos, nerūdijančio plieno ašmenys skutimosi sharp Nemokamas pristatymas Titan razor medinės rankenos, nerūdijančio plieno ašmenys skutimosi sharp Nemokamas pristatymas Titan razor medinės rankenos, nerūdijančio plieno ašmenys skutimosi sharp Nemokamas pristatymas Titan razor medinės rankenos, nerūdijančio plieno ašmenys skutimosi sharp Nemokamas pristatymas Titan razor medinės rankenos, nerūdijančio plieno ašmenys skutimosi sharp Nemokamas pristatymas Titan razor medinės rankenos, nerūdijančio plieno ašmenys skutimosi sharp

Nemokamas pristatymas Titan razor medinės rankenos, nerūdijančio plieno ašmenys skutimosi sharp

€53.94 €38.83
Yra sandėlyje
w77764

Elemento Tipas: razor
Prekės Pavadinimas: TITAN HIRLD
Medžiaga: PLIENO
Modelio Numeris: R1
Maitinimo Tipas: NĖRA
peilis: Sharp jau straight razor
Naudoti: Veidas
Lytis: Vyras
Kilmės: KN(Kilmės)
Dydis: sharp
Rankena: raudonmedžio medienos skustuvo rankena

  • Gamintojas : TITAN

    Vieta : Tai Wai

    Peilis iš plieno : Japonija ACRO ceauration logotipas su 25K

    Peilių kietumas :61-65 HRC( didelis kietumas gali sharping sharp)

    Rankenos Medžiaga : Raudonmedis iš Madagaskaro. ( į narule clour turėti tam tikrą skirtingas,pavyzdžiui, raudonos ,tamsiai raudonos spalvos.) Vienas iš garsiausių ir retų medienos.Medinių tekstūros ir subtilus ,turi didelį kietumą

    Rankena : medinė rankena su vienu plieno galva

    Pakuotė :medinis Atveju

    Blande : Jau sharping rankomis padarė ,labai sharping .

    Svoris : 75g.

    Sąvoka : Prašome jį išvalyti ir įdėti į sausą vietą kelią į nust.

    Trūkumai : skustuvo 99% gamybos procesus, rankų darbo,tai gal kai kurie ne labai puikus,ir rankena yra naudojami gamtos mediniai,todėl kartais medienos, grūdų ir medinių clour buvo šiek tiek kitoks.

    Pastaba: mes išsiųsti Kinijos Oro Paštu.Po Russion yra lėtas ,gal 30-50days gali pasiekti.Taigi, prieš pirkti prašome patikrinti, jei jums reikia skubiai, ar ne .Jei reikia skubiai ,galima siunčia DHL.Tačiau, laivybos mokestis yra didelis.

    Mes siųsti strop ir vašku paketo kaip dovanos.

    Vaškas yra pagamintas iš retųjų žemių, parafino,mineralinių aliejų,

    labai naudinga aštrus.

    Į strop turi dvi pusės , pagaminti iš Kazachstano specialios karvės odos ir džinsinio audinio.

    Žiedas yra vario.

    Pirkimo Pažymi, Mes pristatysime prekes gavęs jūsų mokėjimą 2-3 dienas, nes Po Oro Pašto laivybos laikas yra ilgesnis, laivybos laikas trunka apie 20-60 dienas, būkite kantrūs.Rusijos pirkėjai, prašome atkreipkite dėmesį, kad dėl rusijos politikos, prašome rašyti savo vardą ir pavardę, kad būtų išvengta sklypo prarado.Jei stebėjimo informaciją ekranas paketo atvyko Laukia, Prašome susisiekti su pašte priimti paketą, jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba, prašome nesuteikia mums neigiamų atsiliepimų ar ginčų.

    Siuntimo informaciją Mes garantuojame, kad laivas per 48 valandas nuo apmokėjimo patvirtinimo(išskyrus Atostogas) siekiant užtikrinti, kad gausite jums, kad mokesčių nuo inpon importo,mes pripažins jį kaip "DOVANĄ" su mažesnės vertės .visus importo mokesčius arba mokesčius, yra pirkėjo atsakomybė.Jei negavote prekės Pristatymo laikas , susisiekite su mumis elektroniniu paštu, jei turite kokių nors klausimų,paprastai,jūsų laiškus bus atsakyta per 24 valandas.Visi produktai yra įgyvendinami griežtai bandymas prieš vežimą.Mes laivas Alixpress spręsti tik.Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas Alixpress derinama derinama su savo adresą, prieš jums mokėti.

    Apie mus Mes esame gamyba Titan .Jūs mokate gamyklos kainų ir realiojo Titan produktus į Visus laiškus bus atsakyta per 24 valandas.Jeigu tu negali gauti mūsų atsakymą ,prašome rašykite mums vėl per Alibab sistema, kaip kartais mūsų pašto serveriai yra užimtas.Taip pat galite kalbėtis su mūsų on-line vadovus .Jei niekas internetu,jūs galite palikti pranešimą,mes pasistengsime atsakyti jums laiku.

    Žymos: valdybos mach3, qshave skustuvas, virtuvės organų, skustuvo ašmenimis, blokuoti razor crest, skustuvas, skutimosi, durų skustuvai, razor, razor yaqi, clipper.

  • Atsiliepimai (4)

    • Stopworld

      Very good razor. Professional and very high quality. A very honorable seller, with great care for the customer. I congratulate you! You do a great business! I am happy with your products. Thank you! I recommend ! It really worth buying from this store, people are very good with cooperation and very understandable with customers. Thank you!

    • Lekeve01

      good quality. very sharpe and nice finition.

    • Y Salamatina

      ok

    • Kaburov 1000

      Messer ist nicht rasierscharf und muss unbedingt geschärft werden. sonst ein tolles Produkt für den Preis!

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai