40*20CM Silikono Formų Nėrinių Trinkelėmis Pyragas Apdaila Priemonė, Minkštas Pelėsių 40*20CM Silikono Formų Nėrinių Trinkelėmis Pyragas Apdaila Priemonė, Minkštas Pelėsių 40*20CM Silikono Formų Nėrinių Trinkelėmis Pyragas Apdaila Priemonė, Minkštas Pelėsių 40*20CM Silikono Formų Nėrinių Trinkelėmis Pyragas Apdaila Priemonė, Minkštas Pelėsių 40*20CM Silikono Formų Nėrinių Trinkelėmis Pyragas Apdaila Priemonė, Minkštas Pelėsių 40*20CM Silikono Formų Nėrinių Trinkelėmis Pyragas Apdaila Priemonė, Minkštas Pelėsių

40*20CM Silikono Formų Nėrinių Trinkelėmis Pyragas Apdaila Priemonė, Minkštas Pelėsių

€4.08 €3.63
Yra sandėlyje
w77702

Prekės Pavadinimas: PROKTH
Funkcija: Eco-Friendly
Seksualinio Pobūdžio: No
Pyragas Įrankiai Tipas: Liejimo formos
Sertifikavimo: CIQ
Medžiaga: Silikono
Tipas: Pyragas Įrankiai
Modelio Numeris: Apdailos Priemonė Minkštas Pelėsių
Nepadori Nuotrauka: No

  • Savybės:

    1. Pagaminti iš 100% gryno silicio dioksido gelis, FDA arba LFGB standartas

    2. Jis yra netoksiškas, ekologiškas ir bekvapis.

    3. Jis yra patvarus ir lankstus su ilgą tarnavimo laiką.

    4. Jis tinka stalo įrankiai, mikrobangų krosnelė, orkaitė ir šaldiklių.Ji yra saugi, lengvai valoma ir pašalinti.

    Parametrai:

    Medžiaga: Naujas maisto kokybės silikono

    Dydis: apie 40*20cm/sudarė 15,75*7.87 į

    Spalva: Juoda

    Įpakavimas: OPP krepšys Lite

    Pakavimo Sąrašas:

    1* silikono tortas nėrinių padas

    1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų Laivybos address4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.5. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

    1 mėn Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi). 2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

    Žymos: 20cm pakavimo pyragas, 12cm pelėsių pyragas, sponge cake pelėsių 20cm, puodelis tortas pelėsių 4cm, 24 cm silikono formos tortas, silicio torto formos 40cm pyragai, 26 cm kvadratinis tortas pelėsių silikono, 6 x 4 cm, pelėsių pyragas, tešlos pyragas pelėsių 20 cm, 20cm tortas patiekalą.

  • Atsiliepimai (1)

    • Kayleebug66

      I recommend this mold. Very good quality, no smell. The item is as described. Delivery about one month.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai