12V Universali Automobilio Oro Kompresoriaus 150PSI Nešiojamas Mini Pripučiami Elektrinis Siurblys Įkraunamas Siurblys Su LED Avarinės Šviesos 12V Universali Automobilio Oro Kompresoriaus 150PSI Nešiojamas Mini Pripučiami Elektrinis Siurblys Įkraunamas Siurblys Su LED Avarinės Šviesos 12V Universali Automobilio Oro Kompresoriaus 150PSI Nešiojamas Mini Pripučiami Elektrinis Siurblys Įkraunamas Siurblys Su LED Avarinės Šviesos 12V Universali Automobilio Oro Kompresoriaus 150PSI Nešiojamas Mini Pripučiami Elektrinis Siurblys Įkraunamas Siurblys Su LED Avarinės Šviesos 12V Universali Automobilio Oro Kompresoriaus 150PSI Nešiojamas Mini Pripučiami Elektrinis Siurblys Įkraunamas Siurblys Su LED Avarinės Šviesos 12V Universali Automobilio Oro Kompresoriaus 150PSI Nešiojamas Mini Pripučiami Elektrinis Siurblys Įkraunamas Siurblys Su LED Avarinės Šviesos

12V Universali Automobilio Oro Kompresoriaus 150PSI Nešiojamas Mini Pripučiami Elektrinis Siurblys Įkraunamas Siurblys Su LED Avarinės Šviesos

€24.52 €12.75
Yra sandėlyje
w76525

Įtampa: 12V
Elemento Aukštis: 6cm
Kilmės: KN(Kilmės)
Modelio Pavadinimas: --
Elemento Plotis: 6cm
Prekės Pavadinimas: TRUEFUL
Elemento Ilgio: 25cm
Prekės Skersmuo: 6cm
Medžiagos Tipas: Plasic
Prekės Svoris: 575

  • Ypatybė:

    *1. Belaidis internetas ir Nešiojamieji: belaidis dizainas ir kompaktiškas mini dydžio, kad oro kompresorius, nešiojami ir lengvai valdyti su viena ranka.Kompresorius paruoštas tik 4 etapai.LCD ekranas rodo oro slėgį.Tinka pripučiamos, kai automobilių padangos yra nepakankamas ir Visiškai pripūstos dviračių ir motociklų padangas.

    *2. Greitai, automatinis infliacija: elektrinis oro siurblys turi 4 perjungiamos slėgio vienetų (PSI, BARAS, KPA, KG /CM2), todėl galite nustatyti, kad padangų slėgio pagal jūsų poreikius.Jei nustatytas padangos slėgis nepasiekiamas, kompresoriaus bus automatiškai uždaryti.Maksimalus slėgis yra apie 150 PSI.

    *3.Didelės talpos akumuliatorius: Šis nešiojamas kompresorius yra įrengta 2000mAh sertifikuota ličio jonų baterija, kuri gali išpūsti dviračių ir kamuoliukus.USB įkrovimo lizdas palaiko greito įkrovimo.

    *4. Naktį vartojimas: 2 built-in LED žibintai gali būti įjungiami automatiškai, ir atgal ekranas leidžia micro kompresorius lengva naudoti net naktį.

    *5. Daugiafunkcis: Šis oro kompresoriai yra įrengti 3 antgalis adapteriai.Pripūsti padangas, ir kamuoliukus, oro čiužinių, žaislų.

    Specifikacija:

    Baterijos talpa: 2000mAh

    Infliacija efektyvumas: 15L/min

    Pripūtimo slėgis: Max.150PSI (10bar/10KG/1000kpa)

    Slėgio vienetai: PSI, BARAS, KPA, KG/CM2

    Išorinio oro žarnos ilgis: 13cm ± 0,5 cm (5.1 ±0.2 colio)

    Darbinė temperatūra: 0°C~60°C

    Dydis: apie 6*6*25cm (2.4*2.4*9.8 coliai)

    Svoris: apie 440g/0.97 lb

    Maksimalus nepertraukiamo darbo laikas: 20 min.

    Keli Naudoti, yra sukurta jūsų gyvenimą:

    Tinka automobilių/VISUREIGIS/RV padangos

    Tinka dviračio/motociklo padangos

    Tinka sporto įranga

    Tinka pripučiami žaislai

    Pastaba: Ne van, treneriai, motorinių namuose, sunkvežimiai.

    Pakavimo Sąrašas:

    1* Oro Kompresoriaus

    1* USB Įkrovimo Kabelis

    1* Oro Žarna

    1* Presta Valve

    1* Kamuolys Adata

    1* Žaislas Antgalis

    Pastaba:

    1. Visos nuotraukos buvo profesionaliai ištaisyti, tačiau dėl skirtingų aplinkos šviesos ir skirtingų ekrano prietaiso parametrus, gali būti kai kurių nukrypimų nuotraukos ir straipsniai, matote, prašome suprasti.

    2. Duomenys bus išmatuotas rankiniu būdu, gali būti šiek tiek nukrypimas, bet tai netrukdo naudojimui.

    Žymos: kompresorių dalys, 220 v, 12 v oro siurblys, mini oro kompresorius 12v, 150psi, 150psi kompresorius, kondicionieriaus kompresorius 12v, 220v oro kompresorius, , 150psi siurblys, 12v oro kompresorius, automobilių padangų pripūtimo, oro kompresorius usb.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai