Dviračių Priekiniai Galiniai Hidrauliniai Diskiniai Stabdžiai, Svirtys Suportai Dviračių Stabdžių Svirties Už Kalnų Dviračių MTB Reikmenys, Įrankiai, Kairėn, Dešinėn Dviračių Priekiniai Galiniai Hidrauliniai Diskiniai Stabdžiai, Svirtys Suportai Dviračių Stabdžių Svirties Už Kalnų Dviračių MTB Reikmenys, Įrankiai, Kairėn, Dešinėn Dviračių Priekiniai Galiniai Hidrauliniai Diskiniai Stabdžiai, Svirtys Suportai Dviračių Stabdžių Svirties Už Kalnų Dviračių MTB Reikmenys, Įrankiai, Kairėn, Dešinėn Dviračių Priekiniai Galiniai Hidrauliniai Diskiniai Stabdžiai, Svirtys Suportai Dviračių Stabdžių Svirties Už Kalnų Dviračių MTB Reikmenys, Įrankiai, Kairėn, Dešinėn Dviračių Priekiniai Galiniai Hidrauliniai Diskiniai Stabdžiai, Svirtys Suportai Dviračių Stabdžių Svirties Už Kalnų Dviračių MTB Reikmenys, Įrankiai, Kairėn, Dešinėn Dviračių Priekiniai Galiniai Hidrauliniai Diskiniai Stabdžiai, Svirtys Suportai Dviračių Stabdžių Svirties Už Kalnų Dviračių MTB Reikmenys, Įrankiai, Kairėn, Dešinėn

Dviračių Priekiniai Galiniai Hidrauliniai Diskiniai Stabdžiai, Svirtys Suportai Dviračių Stabdžių Svirties Už Kalnų Dviračių MTB Reikmenys, Įrankiai, Kairėn, Dešinėn

€29.89 €20.32
Yra sandėlyje
w75883

Modelio Numeris: OTXJW0004
Kilmės: KN(Kilmės)
Stabdžių Sistema: stabdžių linija
Sudedamosios dalys: Kabelio Rinkiniai
Medžiaga: Lengvojo Lydinio

  • Dviračių Priekiniai Galiniai Hidrauliniai Diskiniai Stabdžiai, Svirtys Suportai Dviračių Stabdžių Svirties Už Kalnų Dviračių MTB Reikmenys, Įrankiai, Kairėn, Dešinėn

    Paketų sąrašo:

    1Pc vieną kairįjį galinį Stabdį arba 1Pc vieną teisė priekiniai Stabdžiai (Tai priklauso nuo jūsų pasirinkimo)

    Aprašymai:

    produkto tipas:

    Medžiaga: 6061 T6 aliuminio lydinio, neužges

    Spalva: juoda/raudona

    Kiekis: vienoje kairįjį galinį/bendroji teisė priekiniai (pasirinktinai)

    Stabdymo metodas: dvikryptis stabdymo

    Galiniai stabdžių žarnos ilgis: 1350MM

    Priekiniai stabdžių žarnos ilgis: 750MM

    Taikoma rankena skersmuo: 22,2 mm / 0,9

    Veido atstumas: 44mm

    Gaminio dydis: 24*18*4cm

    Produkto svoris: 310G

    Taikymo sritis: tinka dviračiams su 160mm rotorius (PM arba YRA)

    Savybės:

    1. Šis dviratis hidrauliniai diskiniai stabdžiai yra pagamintas iš aukštos kokybės 6061-T6 aliuminio lydinio, medžiagos, kuri yra ilgaamžė.Tai nėra lengva sugadinti ir rūdžių, patikima kokybė ir ilgas tarnavimo laikas.

    Puiki veiklos: dviračių hidraulinių stabdžių suportas diskiniai stabdžiai yra integruota vairo ir stabdžių vamzdelį, kuriame yra lengva įdiegti, saugus ir tvirtas.Priekiniai kabelio ilgis: 75cm/29.5 cm; galiniai: kabelio ilgis: 135cm/53.1 cm; taikoma rankena skersmuo: 22,2 mm/0,9.

    3. Prabangus apdailos: dviratis, diskiniai stabdžiai dangtelis yra pagamintas iš restorano piano paint " technologija, su plonos tekstūros ir didelis patikimumas, kurie gali suteikti jums su sklandžiai ir patogiai jaustis.

    4. Dviračio diskiniai stabdžiai svirtis naudoja didelio stiprumo specialių stabdžių žarna, patvarus, yra geriausias pasirinkimas visiems vartotojams.

    Atsargumo priemonės:

    1. Kairiojo užpakalinio, dešiniojo priekinio (įrengimas)

    2. Tinka dviračiai/bicycles su 160mm rotorius (PM arba YRA)

    3. Netraukite iš geltonos spalvos trinkelėmis prieš sėkmingai įdiegti stabdžių įrenginys.

    4. Mes suteikti jums su front/atgal/1 pora pasirinkimus, įvairesnės pasirinkimus

    5. Priedai: 2 varžtai į vieną pusę + 1 diskas stabdžių suportas montavimo adapteris

    Žymos: dviračių dalys, didelis, bolani, stabdžiai tektro, bicycl, xtr, dviračių priedai bendrieji, vandens hidrauliniai, dviračių adata vairuotojas, dviračių kabelis, dangtelis, dviračio šviesos.

  • Atsiliepimai (2)

    • Godfredadu

      ty parcel got cancelled for some reason got refund

    • Guillermosupla

      The funny thing is that the hydraulic line is not enough to throw it to the rear wheel

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai