Sportbačiai Moterims Megztiniai Viršutinė Kvėpuojantis Sportas Batai, Kojinės, Batai, Moteris Aukštos Viršų Batai Bėgimo Bateliai Moterims Sportbačiai Moterims Megztiniai Viršutinė Kvėpuojantis Sportas Batai, Kojinės, Batai, Moteris Aukštos Viršų Batai Bėgimo Bateliai Moterims Sportbačiai Moterims Megztiniai Viršutinė Kvėpuojantis Sportas Batai, Kojinės, Batai, Moteris Aukštos Viršų Batai Bėgimo Bateliai Moterims Sportbačiai Moterims Megztiniai Viršutinė Kvėpuojantis Sportas Batai, Kojinės, Batai, Moteris Aukštos Viršų Batai Bėgimo Bateliai Moterims Sportbačiai Moterims Megztiniai Viršutinė Kvėpuojantis Sportas Batai, Kojinės, Batai, Moteris Aukštos Viršų Batai Bėgimo Bateliai Moterims Sportbačiai Moterims Megztiniai Viršutinė Kvėpuojantis Sportas Batai, Kojinės, Batai, Moteris Aukštos Viršų Batai Bėgimo Bateliai Moterims

Sportbačiai Moterims Megztiniai Viršutinė Kvėpuojantis Sportas Batai, Kojinės, Batai, Moteris Aukštos Viršų Batai Bėgimo Bateliai Moterims

€14.95 €13.76
Yra sandėlyje
w75034

Prekės Pavadinimas: Priimti&Dropshipping
Uždaryti Tipas: Nėriniai-Up
Lygis Praktika: Profesionalus
Batviršio Medžiaga: Akies (Oro mesh)
Pritaikymas: Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Sporto Tipas: GYVENIMO būdas
Departamentas Pavadinimas: Suaugusiųjų
Batų Plotis: Vidutinės(B,M)
Taikoma Vieta: Sunku Teismo
Modelio Numeris: 8192-5
Technologijos: ForMotion
Viršutinė Aukštis: aukštas
Nuotolinio: Pusės Maratono(>20km)
Vidpadžio Medžiaga: EVA
Išleidimo Data: Spring2019
Lytis: MOTERIS
Funkcija: Kvėpuojantis
Padas Medžiaga: Guma
Atletiškas Batų Tipas: Bėgimo Bateliai

  • Sportbačiai, jūs to vertos Savybės: -baske - Audiniu: Patogus ir kvėpuojantis audinys, plonos tekstūros, minkštos ir tvirtos - pamušalas: patogus ir kvėpuojantis viduje, apyvartą ir vėdinimo padaryti jūsų kojos daugiau sausas -Padas: minkšta pagalvėle, ne slydimui, dilimui outsoletb Pastaba: 1. Prašome nedvejodami kreipkitės į mus transportavimo metu arba, jei turite kokių nors problemų, gavus prekę. 2. Dydis JAV ar dydį Europoje gali skirtis nuo šalies, kurioje esate.Prašome, pasirinkite dydį pagal ilgį koja.Jei jūsų kojos yra storos, arba platus, mes rekomenduojame, kad jums pasirinkti didesnį dydį.Jei nesate tikri, susisiekite su mumis. 3. Siekiant išvengti didelių mokesčių ir praleisti savo vietos pritaikymas greičiau, mes pakuotės batai "ne box", prašome suprasti. 4. Prašome patikrinti, ar jūsų užsakymo informacija yra teisinga, įskaitant gavėjo pavadinimą, adresą, telefono numerį ir pašto kodą. 5. Tikimės, kad jūs turite malonią patirtį.

    [Apie color]: Dėl tokių veiksnių, kaip skirtingų ekrano parametrų nustatymai ir fotografija apšvietimo technika, fizinės objektų bei nuotraukų, gali sukelti kai kurių klaidų.Spalva skirtumas problema negali būti vengiama bet kas.Jei esate rimtas apie savo spalva, kruopščiai apsvarstyti. !Apsipirkimas internetu turi ypatingų savybių, ir jūs negalite matyti realus dalykas.Jei jums nepatinka realus dalykas ar spalvą stilius nėra idealus, tai yra subjektyvus, o ne prekių kokybę. [Patarimai]: Mes padarysime viską, kad užtikrinti, kokybiškų prekių, kiekvienas procesas yra griežtai tikrinamas, jei turite kokių nors problemų, gavęs produktą, galite susisiekti su savininku, geras aptarnavimas po pardavimo bus galima išspręsti tinkamai!

    Žymos: onemix sneaker, vyrai sneaker, vyras paleisti batų, vyras batų sportas, batų sporto moterims, kryžiaus vyrai, batų sporto, vyrų sneaker, paleisti, paleisti batų.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai