Motorola ilgo nuotolio Automobilio Radijo GM360 walkie talkie Motorola ilgo nuotolio Automobilio Radijo GM360 walkie talkie Motorola ilgo nuotolio Automobilio Radijo GM360 walkie talkie Motorola ilgo nuotolio Automobilio Radijo GM360 walkie talkie Motorola ilgo nuotolio Automobilio Radijo GM360 walkie talkie Motorola ilgo nuotolio Automobilio Radijo GM360 walkie talkie

Motorola ilgo nuotolio Automobilio Radijo GM360 walkie talkie

€155.27
Yra sandėlyje
w74757

Atsparus Vandeniui / Atsparus Vandeniui: IP67
Is_Display: Taip
klaviatūra: Taip
Svoris:
Dažnio Diapazonas: 136-174Mhz; 400-470Mhz
Svetainė:
Prekės Pavadinimas: "motorola"
Maksimalus Diapazonas: 10 km-50 km
Medžiaga: Plastikiniai
Išėjimo Galia: 1-25 W/25-40 M/25-45 M
Išėjimo Galia(w): 25w-50w
Walkie Talkie Tipo: Automobilis
Sandėliavimo Kanalo: 255
Baterijos Talpa(mAh): 0
Matmenys: 186 x 180 x 59mm
Modelio Numeris: gm360
Ekranas: Taip

  • Motorola ilgo nuotolio Automobilio Radijo GM360 walkie talkie

    Produkto aprašymas

    Universalus sprendimas organizacijoms, kuriose mobili darbo jėga, lengva naudoti GM360 siūlo visapusišką rinkinį funkcijų, kurios gali būti lengvai pritaikytas atspindi ryšių poreikius, auga transporto priemonės pagrįstos komanda.

    Be funkcijas GM340, kad GM36 0 yra daug alfa-skaitmeninis ekranas susipažinti su daugiakalbis meniu, skambintojo tapatybę, adresų knyga, laikrodis ir priminimo signalą.Ekrane taip pat yra signalo stiprumo indikatorius.Skubios pagalbos skambučio mygtukas padeda apsaugoti pažeidžiamus darbuotojus.

    Išorinį garsiakalbį, gali būti įrengtas Visuomenės Adresas funkcija valdymo grupės žmonių, per radijo sąsajos.

    Į GM360 taip pat DTMF įjungtas.Tai reiškia, kad, kai palaikoma tinkama sąsaja, ji gali būti naudojama gauti telefono skambučius – vis labiau svarbi funkcija tiems, ryšius su klientais, tiekėjais ir dokumentų patikros kolegos

    Signalizacijos

    Radijo programinė įranga apima Privačių Line™ ir 5 tonas pasirinktinio signalizacijos.

    Avarinis Signalizacijos

    Siunčia pagalbos signalą iš anksto apibrėžtų žmogus ar žmonių grupė.Pagalbos signalas gali būti iš anksto įrašytą balso pranešimą leidžia jūsų buvimo vietą ar statusą, turi būti nustatoma tuojau pat, gavęs asmuo.

    Vienišų Darbuotojas

    Papildomas saugumo ir saugos asmenims, kurie dirba nuotoliniu būdu, iš savo komandos.Radijo persijungia į avarinį režimą, jei vartotojas neatsako į įspėjamasis signalas.

    Išorės Signalizacijos

    Aktyvina transporto priemonės ragų ir/arba šviesos gavusi skambutį, kad nepraleistumėte skambučio net kai toli nuo savo transporto priemonės.

    Vartotojo Informaciją

    A14-simbolių raidinis skaitmeninis displėjus yra piktogramos užprogramuotas funkcijas, paragina veiklos supratimą ir vardą iššifruoti daug gaunamus skambučius.Radijas suteikia savitą tonus įvairiems ryšius ir funkcijas.

    Naudojimo paprastumas

    Paprastas meniu ir raidinis skaitmeninis kontaktų sąrašą, kad visą galią GM360 paprasta ir intuityvi naudotis.

    Statusas Skambučius

    Iš anksto nustatytų tekstinių pranešimų, kuri leidžia vartotojui siųsti prasmingą pranešimus be kalbu.

    DTMF

    Su sąlyga, kad jūsų radijo turi prieigą prie telefono sistema, ir jūs, naudojant patobulintą klaviatūrą, mikrofonas, galite skambinti iš savo radijo.

    Visuomenės Adresas Režimas

    Ši funkcija leidžia jums naudoti savo radijo garso, kaip ir visuomenės informavimo sistema, tiesiog pridedant išorinį garsiakalbį ir jungiklis įrengtas ir užprogramuoti savo pardavėjo.

    Atminties Kanalo

    Jūs ar jūsų prekiautojas gali užprogramuoti iki dviejų atminties kanalo mygtukai, kurie suteikia jums greitą prieigą prie dažniausiai naudojamų kanalų.

    Automobilio Radijo Garso Išjungimo

    Automatiškai nutildo savo automobilio audio pramogų sistema, norėdami leisti skambinti būti išklausytam ir siunčiami be trukdžių.

    Duomenys, Galintys

    Modemą gali būti įrengtas viduje specialus plėtros skyriaus vadovas, arba išorinė radijo.

    X-Pand™ Balso Suspaudimo ir Žemo Lygio Plėtra

    Trapumą, aišku, ir stiprus garso kokybė praktiškai bet triukšmingoje aplinkoje.Žemas lygis plėtra leidžia tobulinti garso kokybę, mažinant triukšmą paprastai girdėjau per pertraukas pokalbį.

    Žymos: baofeng cb radijo 27mhz, ausinių motorola, wolkie talkie 50km, para vaikščioti, kalbėti, "motorola" telefonas, tlkr t5, kartotuvas " motorola gm360, fm skaitytuvas, gp320, talki walki.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai