Z-Taktinis Z034 Sordin Rankų įrangą Greitai Šalmas Geležinkelių Adapteris laisvų Rankų įranga Nauja siunta Sordin rankų įrangą Greitai šalmai anti-triukšmas Z-Taktinis Z034 Sordin Rankų įrangą Greitai Šalmas Geležinkelių Adapteris laisvų Rankų įranga Nauja siunta Sordin rankų įrangą Greitai šalmai anti-triukšmas Z-Taktinis Z034 Sordin Rankų įrangą Greitai Šalmas Geležinkelių Adapteris laisvų Rankų įranga Nauja siunta Sordin rankų įrangą Greitai šalmai anti-triukšmas Z-Taktinis Z034 Sordin Rankų įrangą Greitai Šalmas Geležinkelių Adapteris laisvų Rankų įranga Nauja siunta Sordin rankų įrangą Greitai šalmai anti-triukšmas Z-Taktinis Z034 Sordin Rankų įrangą Greitai Šalmas Geležinkelių Adapteris laisvų Rankų įranga Nauja siunta Sordin rankų įrangą Greitai šalmai anti-triukšmas Z-Taktinis Z034 Sordin Rankų įrangą Greitai Šalmas Geležinkelių Adapteris laisvų Rankų įranga Nauja siunta Sordin rankų įrangą Greitai šalmai anti-triukšmas

Z-Taktinis Z034 Sordin Rankų įrangą Greitai Šalmas Geležinkelių Adapteris laisvų Rankų įranga Nauja siunta Sordin rankų įrangą Greitai šalmai anti-triukšmas

€122.41
Yra sandėlyje
w74697

Elemento Tipas: ausinės
Modelio Numeris: Z034
Prekės Pavadinimas: Z-TAC

  • [xlmodel]-[custom]-[47883]

    [xlmodel]-[custom]-[8888]

    Z-tac C1/C2/ soradin šalmas nėra modifikuota versija MSA galvos montuojamas taktinio ryšio laisvų rankų įranga

    Produkto specifikacija

    kištuko modelis: karinės kodas 7.0 standarto jungtis

    Svoris: apie 380 gramai

    dydis: 44cm*9cm*10cm

    programos: C1/C2/ soradin šalmo, be pakeitimo, taktinis komunikacijos

    [xlmodel]-[foto]-[0000]

    [xlmodel]-[custom]-[47790]

    [xlmodel]-[custom]-[47790]

    [xlmodel]-[custom]-[47790]

    Elementas yra pasaulinės klasės gamintojas, kuris daro dalys ir reikmenys, šratasvydžio ginklai ir visų susijusių produktų rinkos nišą.Geriausiai žinomas už savo idėjų generavimas, projektavimo koncepcijas ir gamybos technologijas, Elementas buvo nuosekliai siekia aukščiausios kokybės konkurencingomis kainomis.Už savo pastangas, Elementas buvo nuolat gyrė tarp kai kurių iš labiausiai profesionalių klientų.Su visas pastangas, galutinis tikslas Elementas yra pateikti geriausią įmanomą produktų prieinama rinkoje.

    apie mus

    Guangzhou Sia Tai Fang International Trading Co. Ltd., (Elementas) įkurta 2011 kurti, tapti super medžiotojas Sporto reikmenys pardavėjas Kinijoje.esame lanksti veislių sporto produktus mūsų klientams visame pasaulyje.kaip yra iš tikrųjų.mes jau sutelktas į Medžiotojas Sporto District 9 metus.iš pirmųjų dienų, mes dirbame kaip prekybos metu Kinijos populiarus Taobao prekybos vietoje.mes nuoširdžiai po svarbiausias principas produkto kokybės.produktą mūsų produkcija apima elementas ir ZTAC dviejų ženklų, elementas veislės veislės apima žibintai, nukreipiami veidrodis, googles, priedai ir kt.pastaba bet problema gali būti išspręsta su mūsų bendravimą.prašome susisiekti su mumis pirmą, prieš skuba atidaryti ginčų arba palikite mums neigiamų atsiliepimų.prašome brangina mūsų pastangas, ir mes stengiamės patenkinti jus.mokėjimas 1. Visą mokėjimas turėtų būti gautas per 3 dienas. 2. AIipay yra mūsų pasirinktą mokėjimo būdą, mes taip pat priimame įvairius mokėjimus T / T", "Western union".pristatymas 1. dauguma sklypų nemokamas pristatymas siunčiami ePacket ar www.automotoplius.lt oficialaus pristatymo būdą. 2. Jei jums reikia produktų, skubiai, prašome susisiekti su mumis ir pakeisti siuntimo būdo, DHL ar kitų aiškių ir apmokėti siuntimo išlaidas.grąžinimo politika 1. Jei norite grąžinti ar pasikeisti gautas prekes, galite su mumis susisiekti per 7 dienas nuo gavimo jūsų užsakymą. 2. grįžo daiktai turi būti laikomi savo pradinę būklę.jei yra daugiau klausimų, kviečiame susisiekti su mumis.Jei yra daugiau klausimų, kviečiame susisiekti su mumis.

    Žymos: msa tr, laisvų rankų įranga taktika, somic, pc350, aviatorius ausinių, laisvų rankų įranga ztac, "bluetooth" laisvų rankų įranga vielos, airsoft laisvų rankų įranga, SR60, sordin.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai