Mados Mens hoodies Šėtono Velnio 3D Atspausdintas Hoodie Harajuku Streetwear Unisex Atsitiktinis Striukė Tracksuit DW0142 Lašas laivybos Mados Mens hoodies Šėtono Velnio 3D Atspausdintas Hoodie Harajuku Streetwear Unisex Atsitiktinis Striukė Tracksuit DW0142 Lašas laivybos Mados Mens hoodies Šėtono Velnio 3D Atspausdintas Hoodie Harajuku Streetwear Unisex Atsitiktinis Striukė Tracksuit DW0142 Lašas laivybos Mados Mens hoodies Šėtono Velnio 3D Atspausdintas Hoodie Harajuku Streetwear Unisex Atsitiktinis Striukė Tracksuit DW0142 Lašas laivybos Mados Mens hoodies Šėtono Velnio 3D Atspausdintas Hoodie Harajuku Streetwear Unisex Atsitiktinis Striukė Tracksuit DW0142 Lašas laivybos

Mados Mens hoodies Šėtono Velnio 3D Atspausdintas Hoodie Harajuku Streetwear Unisex Atsitiktinis Striukė Tracksuit DW0142 Lašas laivybos

€16.01 €11.52
Yra sandėlyje
w74471

Apykaklės: O-Kaklo
Medžiaga: Spandex
Nuimamas Dalis: NĖRA
type8: prakaito tinka moterims sportiniai kostiumai 2 dalių rinkinys moterims
Modelio Tipas: Spausdinti
type5: moterų palaidinukė 3d atspausdintas megztinis merginos charakterį, hoodies
Type2: Hallowmas megztiniai 2014 moterų mados,ponios marškinėlius
Stilius: Mados
Modelio Numeris: GGG
Tipas: Reguliariai
Storis: STANDARTAS
Rankovės Stilius: Reguliariai
type1: moterų/vyrų tiktų Liesos Kodeinas kavos pieno 3d atspausdintas nustatyti poilsiu kelnės
Uždaryti Tipas: NĖRA
Rankovės Ilgis(cm): Pilnas
Elemento Tipas: Hoodies
Audinio Tipas: Broadcloth
type6: Kalėdų moteris žieminių drabužių,marginta palaidinukė
Drabužių Ilgis: Reguliariai
Su gobtuvu: Taip
type7: Harajuku palaidinės,harajuku hoodies,hip-hop hoodies
Lytis: VYRAI
Type3: moleton feminino ponios marškinėlius,charakterį megztinis
Prekės Pavadinimas: PLstar Kosmosas

  • Medžiaga: Poliesteris + Spandex Dydis: XS/S/M/L/XL/XXL/XXXL/4XL/5XL/6XL/7XL

    Dydis diagrama tik refenrence ,prašome leisti 1-3Cm paklaida dėl rankinis matavimas.

    Paruošimo Laikas: mums reikia 2-3 darbo dienas parengti savo užsakymo pagal mūsų daug nurodymai, kiekvieną dieną.

    Pastaba:

    Jei pasirinksite nemokamas pristatymas parinktį, jūsų sklypo bus pristatomos tiesiai į jūsų namus tik vieną kartą, ar ji bus atsiųsti į jūsų vietos post office, tada jums reikia imtis savo sekimo numerį ir savo asmens TAPATYBĖS rinkti savo daiktus.Mes jus informuosime, iš karto, kai jūsų siuntinys buvo išsiųstas.

    Būklė: 100% brand Kokybės Užtikrinimo Sveiki, Apie Drop laivyba: Mes factory outlet , ir paramos lašas laivybos.galime pasiūlyti nestandartinių dizaino , JAV Ir dydis, EUR dydis užsakymą.Jei jums reikia parduoti savo produktų, mes galime jums pasiūlyti nuotraukas be watermark .Pasirinkite mus , pakankamai, kad išspręstų sudėtingas problemas už jus, ir išplėsti pardavimą .Priežastis-Mes dažniausiai naudojamas paieškos ir greičiausias būdas transporto , siūlanti aukštos raiškos spaudinių ir dydis atitiko drabužių dydžiai , kokybės audiniai ir puikus meistriškumo .Greitai pranešimo atsakymą .Ir gali teikti nemokamą dizainą, niekada atskleisti dizainas .

    1. Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių ,5 žvaigždučių, už išsamų reitingų jūsų užsakymą.Kai jums parodyti mums screenshot tiek 5 žvaigždžių , mes jums NUOLAIDĄ kitam užsakymui.

    2. Jei jums pasidalinti savo prekės nuorodą į savo socialinių TINKLŲ paslaugų arba Facebook, mes jums dovaną ar NUOLAIDĄ kitam užsakymui. 3. Jei jūs neturite patenkinti mūsų porducts, pls susisiekti su mumis prieš išvykdamas neutralus (3 žvaigždučių) arba neigiamas (1-2 žvaigždučių) atsiliepimus .Mes garantuojame, mes 100% slove jokių problemų už jus.

    4. Prašome mums žinutę, prieš jums pasirengti palikti neigiamą atsiliepimą, arba atidaro bet kokio ginčo tvarka .Komunikacijos yra geriausias būdas išspręsti problemas.

    Komunikacijos yra geriausias būdas išspręsti problemas.

    Jei nesate 100% patenkintas kokybės, jūsų pirkimo iš mūsų parduotuvės, jūs galite grąžinti arba pakeisti savo daiktus per 30 dienų nuo pristatytas dienos.

    Prašymą:

    1. Duomenys, gauti per 30 dienų nuo pristatytas dienos.

    2. Duomenys, gauti nenaudota, nesugadinta ir originalioje pakuotėje.

    3. Grįžti laivybos mokestis yra mokamas pagal pirkėjo

    Žymos: harajuku stilius, vyrų hoodie 3, vyrai darkred hoodies, goth centras, vyrai hoodies vike, vyrai streetwear, baphomet, velnias marškinėliai, 2 gabalas kelio kostiumas moterims, hoodies vyrų hoodie.

  • Atsiliepimai (4)

    • Nomer Avangard

      With a very special print

    • Vidal 07

      Very good a, there was a problem with the amount of T-shirts and the seller solved it without problems, good service.

    • Valentinjuravlev1975

      The hoodie looks very nice and the size fits

    • Erwinkaka89

      verry good quality..i like it allot

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai