Mumija Motinystės Sauskelnių Maišas Prekės Didelės Talpos Kūdikio Krepšys Kelionių Kuprinė Dizaineris Slaugos Maišas Kūdikių Priežiūros Vežimėlis Mama Krepšiai Mumija Motinystės Sauskelnių Maišas Prekės Didelės Talpos Kūdikio Krepšys Kelionių Kuprinė Dizaineris Slaugos Maišas Kūdikių Priežiūros Vežimėlis Mama Krepšiai Mumija Motinystės Sauskelnių Maišas Prekės Didelės Talpos Kūdikio Krepšys Kelionių Kuprinė Dizaineris Slaugos Maišas Kūdikių Priežiūros Vežimėlis Mama Krepšiai Mumija Motinystės Sauskelnių Maišas Prekės Didelės Talpos Kūdikio Krepšys Kelionių Kuprinė Dizaineris Slaugos Maišas Kūdikių Priežiūros Vežimėlis Mama Krepšiai Mumija Motinystės Sauskelnių Maišas Prekės Didelės Talpos Kūdikio Krepšys Kelionių Kuprinė Dizaineris Slaugos Maišas Kūdikių Priežiūros Vežimėlis Mama Krepšiai Mumija Motinystės Sauskelnių Maišas Prekės Didelės Talpos Kūdikio Krepšys Kelionių Kuprinė Dizaineris Slaugos Maišas Kūdikių Priežiūros Vežimėlis Mama Krepšiai

Mumija Motinystės Sauskelnių Maišas Prekės Didelės Talpos Kūdikio Krepšys Kelionių Kuprinė Dizaineris Slaugos Maišas Kūdikių Priežiūros Vežimėlis Mama Krepšiai

€8.29 €5.39
Yra sandėlyje
w73421

Funkcija 9: Mamos krepšys
Funkcija 11: vystyklų krepšys, kuprinė
Funkcija 5: kelionių kuprinė
Funkcija 1: sauskelnių maišas, kuprinė
Funkcija 13: Mamos kuprinė
Prekės Pavadinimas: MOJOYCE
Tipas: Kita
Modelio Numeris: kūdikių vystyklų krepšys
Funkcija 12: kūdikių krepšiai mama
Funkcija 8: Mamos kuprinė
2 funkcija: mumija motinystės sauskelnių maišas
Sertifikavimo: EN
4 funkcija: sauskelnių maišas, kuprinė
Funkcija 10: motinystės krepšys
Medžiaga: Plastikiniai
Funkcija 7: slaugos maišas kūdikių priežiūros
3 funkcija: kūdikių vystyklų krepšys
Kilmės: KN(Kilmės)
Funkcija 6: slaugos maišas kūdikių priežiūros

  • Aprašymas:

    Nauja: visiškai nauja,nenaudota,neatidarytas,nepažeista punktas į originalią pakuotę (jei pakuotė yra taikoma).Pakuotė turėtų būti tas pats, ką galima rasti parduotuvėje, išskyrus atvejus, kai prekė yra rankų darbo arba buvo supakuoti gamintojo ne-mažmeninė prekyba, pakuotės,tokios kaip panaudoto nemarginto langelį arba plastikinį maišelį.

    Medžiaga: Medvilnė + Akies audinys + plastikas

    stilius: Atsitiktinis

    Kategorija:Laikymo Maišelis

    Taikymo sritis: tualeto reikmenys, kosmetika,žurnalai,raštinės reikmenys,medicina,CD,sanitarinių servetėlės,atvirukai,saldainių,produktai kūdikiams

    Spalva:Ratilai,Juoda,Pilka

    Dydis: 29.5 cm X 18.5 cm X 10cm

    1 X Saugojimo Krepšys

    Lašas Laivybos Paslaugos.

    1.Nėra ribotų išteklių, kad būtų įvykdyti užsakymus kasdien.

    2.JAV/CA /RU laivybos greitai.

    3.Prioritetas pristatymas,greitas pristatymas per 48 val.

    4.Jokios sąskaitos ar receip ar reklaminės medžiagos, įtrauktos.

    1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

    3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

    4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

    5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

    6. Jei negavote kad po 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes jums sekti savo užsakymą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

    7. Pristatymo Terminas:

    1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo gavimo datos.Jei prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI į jus.IŠIMČIŲ NĖRA!

    Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

    2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo ID.

    3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.automotoplius.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

    4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus.Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime atlikti iki jūsų pasitenkinimą.

    Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos! [relateproductdetail/]

    Žymos: hipseat, kavi krepšiai f, pakoja vežimėlis, diržas švitras, karšto mama, vežimėlis, karšto mama, vežimėlis, kablys žaislas, skirtumas baby carrier wrap, rohs saugumo kameros, Karšto Mama.

  • Atsiliepimai (2)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai