NIHUA-Motociklų Nuoma, Signalizacijos Disko Užraktas Antitheft Saugumo Pavasario Priminimas Ritė Kabelis Oranžinė NIHUA-Motociklų Nuoma, Signalizacijos Disko Užraktas Antitheft Saugumo Pavasario Priminimas Ritė Kabelis Oranžinė NIHUA-Motociklų Nuoma, Signalizacijos Disko Užraktas Antitheft Saugumo Pavasario Priminimas Ritė Kabelis Oranžinė NIHUA-Motociklų Nuoma, Signalizacijos Disko Užraktas Antitheft Saugumo Pavasario Priminimas Ritė Kabelis Oranžinė NIHUA-Motociklų Nuoma, Signalizacijos Disko Užraktas Antitheft Saugumo Pavasario Priminimas Ritė Kabelis Oranžinė NIHUA-Motociklų Nuoma, Signalizacijos Disko Užraktas Antitheft Saugumo Pavasario Priminimas Ritė Kabelis Oranžinė

NIHUA-Motociklų Nuoma, Signalizacijos Disko Užraktas Antitheft Saugumo Pavasario Priminimas Ritė Kabelis Oranžinė

€10.72 €6.43
Yra sandėlyje
w73260

Kilmės: KN(Kilmės)

  • Gerbiamas kliente, sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje, nuoširdžiai linkiu, kad jūs galite mėgautis save čia.Kokių nors klausimų, pls.nedvejodami kreipkitės į mus.Pastaba: Prašome palyginti mūsų produktai su savo motociklu ar ankstesnių dalių, jūs turite rimtai DYDŽIO, MODELIO ir kt. prieš perkant.

    Aprašymas:

    Šis punktas yra disko užraktas vielos kabelis, kuris yra lengvas, lengva-pakuotėje, ryškios spalvos susukti kabelis.Ji veikia kaip labai visual vagystės atgrasymo ir apsaugo nuo galimos žalos, ir sumišimą, kurį sukelia jojimo toli, o disko užraktas yra menkas.Tokia praktinė produktą, jums reikia.

    Savybės:

    1. Pagamintas iš plieno ritė kabelis ir įvyniojami plastiko, lengvas ir lengvai paketą, spalvinga kabelis gali atitikti jūsų paklausą.

    2. Daugiafunkcinis, kostiumas disko užraktas priminimas stabdžių saugos.

    3. 2 kilpinės galai: vienas diskas užraktas, kita ranka rankena.

    4. Gali veiksmingai užkirsti galimą žalą, ir sumišimą, sukelia jojimo toli, o disko užraktas yra menkas.

    5. Su gera elastinga, galima ištempti iki 1,5 m, kuris gali pasiekti iš trumpa aukščio rankenos.

    Techniniai duomenys:

    Medžiaga: Plieno ritė kabelis ir įvyniojami plastiko

    Neprivalomas Spalva: Oranžinė, Žalia, Geltona

    Unstretched Ilgis: Apytiksl. 9.4 cm / 3.7"(be kilpų)

    Aukštis, Kilpos: 7cm / 2.76"

    Ištemptas Ilgis: Apytiksl. 1.5 m / 59.06"

    Kabelis Vidinis Skersmuo: 2mm / 0.08"

    Kabelio Išorinis Skersmuo: 3.5 mm / 0.14"

    Įmontuoti: Tinka motociklai, motociklai, motoroleriai ir dviračiai (su visų rūšių spynos; apsauga slaptažodžiu, įprastą lock, lock).

    Pakuotė:

    1 x Priminimas Ritė Kabelis

    Pastaba:

    1. Prašome leisti 1-3cm paklaida dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

    2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.Prašome atkreipti realus, kaip standartas.

    3. Nereikia važiuoti ne su savo disko užraktas jūsų stabdžių rotoriaus kada nors vėl.

    Mokėjimas 1. Prašome patvirtinkite pristatymo adresą ir informaciją pirmą kartą, prieš užsakant, ir užbaigti mokėjimo. 2. We will ship paketą, per 3 darbo dienas nuo Alipay patvirtino mokėjimo. 3. Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Prašome patikrinti, su savo šalies postas, siekiant nustatyti, ar šios papildomos išlaidos bus prieš jūsų pirkti.Siuntos 1. Prašome patikrinti šias laivybos laikas nuorodos: · jav: apie 15-25 darbo dienas · Australija/Naujoji Zelandija /Europą: apie 25-45 darbo dienas · Rusija/Meksika/Kanada/Ispanija: apie 35-60 darbo dienas · Brazilija/Pietų Afrika/Pietų Amerika: apie 45-90 2 darbo dienas.Kartais tarptautinė laivyba yra iš pardavėjų kontrolės ir bus veikiami daugelio veiksnių.Prašome nedvejoti ir susisiekti su mumis iš karto dėl papildomos pagalbos, jei havent gavo savo paketą po maždaug laiko.Mes stengiamės išspręsti jūsų problemą ir užtikrinti, kad esate laimingas klientas su mumis.Dėkojame už jūsų supratimą ir didelę paramą.Return 1. Kiekviena prekė buvo patikrinta labai geros būklės, prieš išvežti.Tuo atveju, jei jis buvo sugadintas tranzito metu, mes priimti deklaraciją keitimo ar grąžinimo. 2. Grąžina turi būti atlikta per 30 dienų po to, kai pirkėjas gauna prekę.Ir Pirkėjas yra atsakingas už grąžinimas prekių išskyrus atvejus, kai prekė yra netinkama arba turi trūkumų.Kreipkitės Klientų pasitenkinimas yra mūsų pagrindinis tikslas.Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus iš karto, mes stengiamės išspręsti jūsų problemą ne pirmą kartą.Tačiau dėl laiko juostų skirtumo tarp mūsų, kartais mums gali būti neįmanoma atsakyti į jūsų laiškus iš karto.Prašome leisti 1 darbo dieną mums atsakyti.Dėkojame už jūsų supratimą.Atsiliepimai 1. Jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis iš karto prieš, jūs suteikiate mums neutralus arba neigiamų atsiliepimų, mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo.Mes stengiamės išspręsti jūsų problemą. 2. Jei jus tenkina mūsų daiktų ir paslaugų, 5 Žvaigždučių Teigiamų Atsiliepimų bus labai vertinama.Savo teigiamas grįžtamasis ryšys bus svarbus įkvėpimo šaltinis mums tarnauti klientams geriau.Padėkoti jums už didelę paramą.Manau, MOCER Mėgautis Savo Pirkinių Laiko!Mieli, mūsų 10-taškas paslaugų prašo tik savo penkių žvaigždučių įvertinimą.

    Žymos: rėmelių dviratį, greitai dviračiu, krepšelis dviratį, signalizacijos disko užraktas veison, signalizacijos disko užraktas 110, signalizacijos disko užraktas 10mm, antikvarinis dviratis, signalizacijos stabdžių disko užraktas, cycl signalas užraktas, motociklų signalizacijos disck užraktas.

  • Atsiliepimai (1)

    • Lublinskiy21

      The perfect article, such as the description. The maximum length is around the meter and 10 cm. As for shipping it took longer than expected and indicated, but it's normal for the covid theme and the black Friday.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai