Spalvotų Kūdikių Tutu Sijonas Mergaitėms Purus Tiulio Baleto Pettiskirts Underskirts su kropkowany Lankelis Vaikai Šalis, Kostiumai, Sijonai Spalvotų Kūdikių Tutu Sijonas Mergaitėms Purus Tiulio Baleto Pettiskirts Underskirts su kropkowany Lankelis Vaikai Šalis, Kostiumai, Sijonai Spalvotų Kūdikių Tutu Sijonas Mergaitėms Purus Tiulio Baleto Pettiskirts Underskirts su kropkowany Lankelis Vaikai Šalis, Kostiumai, Sijonai Spalvotų Kūdikių Tutu Sijonas Mergaitėms Purus Tiulio Baleto Pettiskirts Underskirts su kropkowany Lankelis Vaikai Šalis, Kostiumai, Sijonai Spalvotų Kūdikių Tutu Sijonas Mergaitėms Purus Tiulio Baleto Pettiskirts Underskirts su kropkowany Lankelis Vaikai Šalis, Kostiumai, Sijonai Spalvotų Kūdikių Tutu Sijonas Mergaitėms Purus Tiulio Baleto Pettiskirts Underskirts su kropkowany Lankelis Vaikai Šalis, Kostiumai, Sijonai

Spalvotų Kūdikių Tutu Sijonas Mergaitėms Purus Tiulio Baleto Pettiskirts Underskirts su kropkowany Lankelis Vaikai Šalis, Kostiumai, Sijonai

€5.70
Yra sandėlyje
w73257

Modelio Tipas: Kietas
Modelio Numeris: bayiw03
Lytis: Kūdikių Mergaitės
spalva: Daugiaspalvis
Dydis: 1/9 years old
Pritaikymas: Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Prekės Pavadinimas: BAYIMAYEE
Siluetas: Kamuolys Suknelė
Pakuotė: Opp krepšys
Suknelės Ilgis: Kelio Ilgis
Amžius: Kūdikių ir kūdikis
VIETA ORIGINALAS: Kinija
Medžiaga: Tiulis
Departamentas Pavadinimas: Vaikai
Stilius: tutu sijonai, pettiskirts, underskirts
Sezonas: pavasarį, vasarą, pavasarį, žiemą
Apdaila: Lankas

  • 100% Rankų darbo Multcolors Tutu Sijonai Mergina Purus Tiulio Tutus su Juostelės Laivapriekio

    1. Spalva : kaip įgulos vadas parodė, daugiaspalvis

    2. Dydis : 0/9 metų

    3, Medžiaga : Poliesteris minkštas tiulis

    4. Pakuotėje : 1 vnt 1 opp maišelį.

    5 .Greitas Pristatymo laikas

    1Set = 1 sijonas + 1 lankelis

    Informacija Nuotraukos : visų spalvų parodė ant kortelės yra visa turima

    pls susisiekti su mumis, jei u turi kokių nors klausimų, thanks a lot! :)

    Klientų Pasitenkinimas

    Prašome don\ \ 't, nedvejodami kreipkitės į mus jeigu turite klausimų arba problemų, prieš ar po jūsų pirkimo.Mes esame įsipareigoję savo 100% pasitenkinimo.

    Mokėjimo

    1. Visą sumą reikia sumokėti per 7 dienas po pateikimo jūsų užsakymą.

    2. Mes pristatyti prekes per 4 darbo dienas, gavęs jūsų mokėjimą.

    3.Pirkėjas atsako už bet kokių mokesčių ir/arba darbo apmokestinti savo šalyje.Ir prekes bus Pažymėtas kaip "dovana" ar "pavyzdys" jūsų lengva muitinės klirensas, ir mažiau apmokestinti.

    Pristatymas ir įteikimas

    1. EMS/DHL yra mūsų pageidaujamą siuntimo metodą.nemokamas pristatymas.Pls prašome atkreipti dėmesį: EMS paprastai reikia 7 darbo dienas atvykti į miestą .jei kyla kokių nors problemų, mes patars u iš anksto.ačiū u.

    2. Įsitikinkite, kad palikti telefono numerį, kai jūsų užpildyti pirkėjo informaciją.

    3.Galite patikrinti prekes, jeigu tai yra tranzito per tracking NR .

    4.Sujungti pristatymas.mes padarysime sujungti pristatymas jums padėti jums sutaupyti krovinių vežimo, kai jums įsigyti įvairių daiktų, nors mūsų interneto svetainėje.kaip ilgai, kaip jūs pasirenkate pati express bendrovės pristatyti prekes jums .ačiū

    Grąžinimo Politika

    Jei yra kažkas negerai,pls susisiekti su mumis pirmą kartą,pokalbių internetu arba el. paštu per 3 dienas po prekių atvežimas;Jei jums reikia grįžti,tai turi būti padaryta per 7 dienas po atvykimo,ir pirkėjas turi būti atsakingas už pristatymo mokestis.ačiū!

    Pastabos

    1. Pirkėjas atsako už bet kokius draudimo manote, kad reikia.

    2.Apdorojimo laikas tam tikra tvarka priklauso nuo produkto tipo ir išteklių būklę.Daugiausia, apdorojimo laikas gali būti nuo 3 iki 15 darbo dienų.

    3.Monitoriaus parametrai gali skirtis įvairiose CRT ir LCD ekranai ir gali iškreipti tikrosios spalvos ir dydžio.

    Atsiliepimai

    1.Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo\ \ 's vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.It\ \ 'll tiesiog jus 1 minutę.

    2.Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.Ačiū!

    Žymos: tutu sijonai mergaitėms tu, princesė sijonas, purus pettiskirt, Sijonas, pasėlių viršuje ir sijonas vakarinę suknelę, tutu sijonas moterims, merginos, kūdikių tutu sijonas, povas tutu, kūdikio mergina, lankelis inkaras.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai