Wekays Už Wekays Už Wekays Už Wekays Už Wekays Už Wekays Už

Wekays Už "Huawei" P9 Lite Mini 2017 Atveju Verslo Stovėti Odos Apversti Fundas Atveju sFor "Huawei" SLA-L02 SLA-L22 SLA-L03 Padengti Atvejais

€3.99 €3.47
Yra sandėlyje
w71499

Feature1: Vyrų, Moterų, Mergaitė, Berniukas Mados Prabangių Kietas PU Odos Galinį Dangtelį Atveju
Funkcija: Purvo atsparus
Suderinamos Prekės: "Huawei"
Feature2: Funda Coque "Rubisafe Už" Huawei " P9 Lite Mini 2017 SLA-L02 SLA-L22 SLA-L03
Tinka Telefono Modeliui: Už "Huawei" P9 Lite Mini 2017 SLA-L02 SLA-L22 SLA-L03
Feature5: Į Photoes Šou Yra Tik Pavyzdys,Mes Atsiųsime Tinkamą Modelį Jums.
Prekės Pavadinimas: Wekays
Retail Pakuotė: No
Feature3: Už "Huawei" P9 Lite Mini 2017 SLA-L02 Verslo Odos Flip Cover Dėklai
Stilius: Naujas Prabangus Verslo Odos Piniginės " Flip Turėtojas Stovėti Kortelės Padengti
Savybės: Prabangios Odos Piniginės " Flip Turėtojas Stovėti Kortelės Atveju
Tipas: Galinį Dangtelį Odos Padengti Telefono Maišelį Fundas Copue Rubisafe
Dizainas: Sportas
Medžiaga: Ne PU Oda + Viduje Minkšto Silikono
Dydis: For Huawei P9 Lite Mini 2017 SLA-L02 SLA-L22 SLA-L03
Feature4: Už "Huawei" P9 Lite Mini 2017 SLA-L02 SLA-L22 SLA-L03 Telefonų Priedai
Kategorijos: Mobiliųjų Telefonų Priedai

  • Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje!Pastaba: (, Prašome perskaityti prieš tvarka) 1.Jei jūsų užsakymas yra per mažas, kad(kad $7),arba pasirinkti pristatymo būdą norite ir mokate už siuntimo išlaidas. 2.Jei jūsų patvirtinimo laikas artėja, jūs vis dar havn ' t gauti prekes, prašome susisiekti su mumis, mes išplėsti pristatymo data ne pirmą kartą. 3.Jei po 65 dienų jūs vis dar havn ' t gauti prekes, prašome susisiekti su mumis, mes padėsime jums išspręsti šią problemą kaip įmanoma greičiau. 4.Prašome don ' t open ginčo per 65 dienas, tai yra nemalonu.Kai jūs padarysite užsakymą,tai reiškia, kad jūs sutinkate su aukščiau nurodytos instrukcijos.Prekės Savybės: - 100% Visiškai Naujas, Prabangus, Aukštos Kokybės Turėtojas Stovėti Piniginės Odos Apversti Telefoną Atveju Galinį Dangtelį. - Unikalus Dizainas Leidžia Lengvai Naudotis Visi Mygtukai, Valdikliai ir Uostuose nereikia Pašalinti Atveju - Suteikia Apsaugą nuo Įbrėžimų, Smūgių, Purvo, Riebalų ir Pirštų atspaudų. - Lengva Naudoti, lengvas, Elegantiškas Statybos ir Susiuvimo - Puikiai Tinka Jūsų Mobilusis Telefonas, Flip Stiliaus, Lengva Pašalinti ir Įdiegti. - Mišrus Kad Pirkti 2vnt ar Daugiau, Jūs Galite Gauti 5% Nuolaida. - Jei norite sekimo numerį, patikrinti, kad dėl interneto, reikia pasirinkti su sekimo numeriu siuntą . - Apie Sumaišykite Modelio nuotraukas rodyti viduje yra tik pavyzdys.Mes atsiųsime tinkamą modelį už jus.

    Žymos: "huawei" p9 lite atveju pasakos, 3d atveju "huawei" p9, huawer p9 lite atveju, 3d dlp spausdintuvą, žiedas turėtojas atveju, huawei y9 premjero 2019, 3d spausdintuvas derva, "huawei" p9 lite atveju, lille, 3d spausdintuvas sla, 7 atveju garbę, bamperis huawei p10 lite.

  • Atsiliepimai (4)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai