QShave Reguliuojamas barzdaskutė su Magnetiniu Dangčiu 1 Skustuvo 1 Peilis Šalinimo Atveju ir 5 peiliukai QShave Reguliuojamas barzdaskutė su Magnetiniu Dangčiu 1 Skustuvo 1 Peilis Šalinimo Atveju ir 5 peiliukai QShave Reguliuojamas barzdaskutė su Magnetiniu Dangčiu 1 Skustuvo 1 Peilis Šalinimo Atveju ir 5 peiliukai QShave Reguliuojamas barzdaskutė su Magnetiniu Dangčiu 1 Skustuvo 1 Peilis Šalinimo Atveju ir 5 peiliukai QShave Reguliuojamas barzdaskutė su Magnetiniu Dangčiu 1 Skustuvo 1 Peilis Šalinimo Atveju ir 5 peiliukai QShave Reguliuojamas barzdaskutė su Magnetiniu Dangčiu 1 Skustuvo 1 Peilis Šalinimo Atveju ir 5 peiliukai

QShave Reguliuojamas barzdaskutė su Magnetiniu Dangčiu 1 Skustuvo 1 Peilis Šalinimo Atveju ir 5 peiliukai

€24.43 €12.22
Yra sandėlyje
w70800

Elemento Tipas: razor
Kilmės: KN(Kilmės)
Naudoti: Veidas
Lytis: Vyras
Prekės Pavadinimas: qshave
Modelio Numeris: RD8283

  • Apie produktą

    1. Tolygus Agresyvumas Reguliuojamas Mechanizmas, skirtas tiek normaliai ir jautriai odai; 2. Magnetinis Dangtelis leidžia disko pakeitimas lengviau nei kada nors anksčiau; 3. Vaza-formos Rankena siūlo patogi ir saugi rankena; 4. Chromuota Danga ištverti drėgnoje aplinkoje ir žymiai padidinti šio razor naudoti tarnavimo laikas; 5. Puiki ir prasminga dovana visoms progoms: Kalėdų, Tėvo Diena, Gimtadienis, Valentino Diena ir pan.Šis naujas QShave barzdaskutė leidžia jums tolygus reguliuoti disko poveikio ir kampas, siekiant nustatyti, kaip arti jūs norite, kad jūsų skustis.Jei jūs esate pradedantysis, švelnus skutimosi bus patogiau.Jūs turėsite mažiau dirgina odą.Ji taip pat veikia tikrai gerai, jei jums nereikia skustis dažnai.Didesnės nustatymas, jums bus suteikta galimybė gauti jūsų sklandžiai veido atgal, naudojant tik tris ar taip, eina.Ir jūs ketinate sugebėti padaryti be dirginimas jūs turite su kitais skustuvai.Šis naujas skustuvas yra novatoriškas magnetinis dangtelis.Ji leidžia greitai ir lengvai ašmenų keitimas.Tiesiog paprasta snap on/off dangtelį, ir built-in stiprus magnetas atlieka likusį darbą.Ji saugo ašmenis į geriausią poziciją automatiškai.

    Žymos: epilady elektrinis skustuvas, ašmenys qshave, clasic skustuvas, disponuoti saugių skustuvų peiliukai, qshave, plikas magnetiniai, veido razor moteris, skustuvas, skutimosi, durų skustuvai, saugaus skustuvo galvutės.

  • Atsiliepimai (3)

    • Crazy Chica 29

      Good seller

    • Cutun Dkpr1994

      Got a razor in three weeks. The workmanship is excellent. The thing is heavy, solid. At first glance-aggressive even at the lower levels. It is necessary to chase with different blades to understand what to use it with. Magnetic latch-thing because. It is impossible to break them and the blade constantly stands up smoothly, without distortions and with a uniform flight.

    • Ataljasviridov

      Shave very well. Smooth and fast.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai