Geriausia Kokybė !!! PYTITANS Titano Riebalų dviračio rėmas 26 Geriausia Kokybė !!! PYTITANS Titano Riebalų dviračio rėmas 26 Geriausia Kokybė !!! PYTITANS Titano Riebalų dviračio rėmas 26 Geriausia Kokybė !!! PYTITANS Titano Riebalų dviračio rėmas 26 Geriausia Kokybė !!! PYTITANS Titano Riebalų dviračio rėmas 26 Geriausia Kokybė !!! PYTITANS Titano Riebalų dviračio rėmas 26

Geriausia Kokybė !!! PYTITANS Titano Riebalų dviračio rėmas 26" 197 Hub Sniego Motociklo Rėmas M Dydžio su Titano Lydinio Šakutės Gamyklos Pardavimo

€253.33 €240.67
Yra sandėlyje
w7072

Pavadinimas: titano dviračio rėmas
Formos: Nemokamai Tipas
dviratis: dviračio rėmas
Medžiaga: titano lydinio gr9
spalva: Poliruoti
Dydis: Lsize
Modelio Numeris: PY-F1
Kilmės: KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas: PYTITANS
Technics: Veidrodis

  • Mieli Draugai,ačiū, kad pasirinkote PYTITANS

    Apie PYTITANS

    PYTITANS buvo pastato titano rėmus, naudojant tik kosminių aparatų klasės vientisas 3Al-2.5 V vamzdžiai nuo 2010 m. vykdyti užsakymą užsakymus asmenims, taip pat didelis OEM užsakymai dviračių bendrovių.Mūsų rėmeliai yra taikomas limited lifetime warranty.

    Užsakymo pasirinktinį rėmo

    Jei jus domina užsakymą titano dviračio rėmą, mes čia tarnauti jums.

    1.Pateikti planus

    Atsiųskite mums matavimai ir specifikacijos iš jūsų pageidaujamo dviračiu ar eskizas, ko jūs norite.Naudokite mūsų rėmo kainos įvertinimo forma greičiausias aptarnavimas.Jūsų asmeninė informacija padės mums pasirinkti geriausią vamzdžiai dydis ir sienelių storis, siekiant maksimaliai padidinti savo efektyvumą ir komfortą.Mes atsakome su kaina citata.Ar jus galite padaryti užsakymą, tiesiogiai internetu, jei jums nereikia statyti individualų rėmelį

    2.Dizainas

    Po padaryti, kad ir mūsų draftsmen sukurs savo rėmo ir sukurti PDF brėžinius jūsų patvirtinimo, įskaitant informaciją, pavyzdžiui, tose vietose, armatūros ir funkcijos.Mes bus padaryti pakeitimai, kaip ir paprašė, kol jūs esate įsitikinęs, kad rėmo konstrukcija atitinka jūsų norus ir reikalavimus.

    3.Užsakymo

    Kai jūs patvirtinti galutinio dizaino, mes pradėsime gamybos procesas, pagrįstas galutinis PDF brėžinius.Prašome atkreipti dėmesį, kad priklausomai nuo to, kiek mes esame į gamybos procesą, papildomą projekto pakeitimus po to, kai šis punktas gali būti sunku arba pridėti gerokai išlaidų rėmo.

    4.Gamyba

    Vamzdžiai yra tiksliai iškirpti ir mitered, tada TIG virinimo patyrę meistrai.Mes atliekame kokybės užtikrinimo patikrinimai rėmo derinimą ir ream ir veido, galvos vamzdis ir apačioje laikiklis.Tipiškas statyti metu yra 35 45 dienų po pavedimo.Mes atsiųsime jums nuotraukų rėmelį, kaip ji artėja pabaigos.prieš kad,pls pranešimo laiko,jis yra svarbus tiek mums,visas dviračio rėmas turi 30 dienų.

    5.Grafika

    Jūsų asmeninė logotipą gali būti įspaustas ant down tube, top tube ir (arba) galvos vamzdis už simbolinį mokestį.Atsiųskite mums savo grafika tokia forma: "Adobe Illustrator", SVG arba didelės skiriamosios gebos 150-300 dpi, JPG arba PNG.Po rėmas smėliasrove arba šepečiu, logotipas įspaustas su kontrastingos procesą.

    6.Pristatymas

    Kai pusiausvyra yra mokama, rėmas saugiai supakuoti ir išsiųsti tarptautiniu mastu su pilna draudimo apsauga nuo praradimo ar sugadinimo.Jums bus suteikta su sekimo numeriu.EMS ir DHL yra mūsų pageidaujamą laivybos paslaugų teikėjai.Pristatymas 7-10 darbo dienas po išsiuntimo.Taip pat,Apie laivybos ir mokesčių,paprastai-1 langelį, galite įdėti 2 kadrą.Taigi 1pc rėmo pats, laivybos mokestis su 2vnt,būtų geriau, jei jums užsisakyti 2vnt rėmas kartu.Sutaupyti Pinigų

    Dalys

    Mes taip pat turime ir kitų titano lydinio, medžiagos, nuoma, dalys,šakutė,stiebas,nuo balnelio iškyšos,apkabos,butelis narve ir rankena juosta,jei jūs tvarka kartu su savo rėmas,mes siūlome nuolaidą kainą pagal jūsų pirkinių sąrašo.

    Kontaktai

    PYTITANS

    WhatsApp:0086-18291713152

    Wechat: rainhe87

    El. paštas: [email protected]

    Žymos: riebalų fork, dviračio rėmas, 3d rašiklis, sniego dviratį rėmo elektros, rėmas mtb titano, antikvarinis dviratis, brompton, raketės pickleball, servetėlės 20 colių, lieti žvyro rėmelį.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai