Juoda Kieta medžiaga, Pilnas Korpusas su Lukštais Mygtukai Nintendo Gameboy Advance Sp - GBS004 Juoda Kieta medžiaga, Pilnas Korpusas su Lukštais Mygtukai Nintendo Gameboy Advance Sp - GBS004 Juoda Kieta medžiaga, Pilnas Korpusas su Lukštais Mygtukai Nintendo Gameboy Advance Sp - GBS004 Juoda Kieta medžiaga, Pilnas Korpusas su Lukštais Mygtukai Nintendo Gameboy Advance Sp - GBS004 Juoda Kieta medžiaga, Pilnas Korpusas su Lukštais Mygtukai Nintendo Gameboy Advance Sp - GBS004 Juoda Kieta medžiaga, Pilnas Korpusas su Lukštais Mygtukai Nintendo Gameboy Advance Sp - GBS004

Juoda Kieta medžiaga, Pilnas Korpusas su Lukštais Mygtukai Nintendo Gameboy Advance Sp - GBS004

€8.98
Yra sandėlyje
w68684

Modelio Numeris: /
Nintendo Modelis: GameBoy Advance SP
Prekės Pavadinimas: eXtremeRate
Suderinamos Prekės/Modelis: Nintendo
Su USB: No

  • Tilptų Modelis: Tinka Gameboy Advance Sp .Būklė: Naujos Gamyklos.Nauja Montavimo Vadovas: Jums reikia išnarstyti savo konsolės įdiegti šiuos korpuso ir mygtukų.Svarbi pastaba: Šis sąrašas yra tik pakeisti būsto korpuso ir mygtukų.Nėra įtrauktos pačios sistemos, plokštės, arba LCD.

    Žanras: Atrodo lygiai taip pat, kaip ir su lukštais!Pakeisti arba atnaujinti savo lukštais.Šie padaryti savo konsolės atrodo naujas ir mada visą laiką.Baterijos dangteliai atrodo labai cool!Aukštą kokybė.Mes bus išbandyti visi iki vieno prieš išvežant

    Komplektą Sudaro :(Kaip vaizdas rodomas) 2 x priekinis korpusas su lukštais 2 x apačioje būsto shell 1 x baterijos dangtelio atveju 1 x mygtuką 1 x mygtuką B, 1 x sellect mygtuką 1 x mygtuką pradėti, 1 x dpad 1 x L mygtuką, 1 x mygtukas R 1 x koreguoti mygtukas 1 x maitinimo mygtuką, 4 x atlikti dervos 2 x springs 8 x plug 1 x raktų saugojimo 15 x varžtai 2 x atsuktuvas 1 Pora Sukasi Velenas

    Mokėjimo

    1)Mes priimame Alipay.Vakarų Sąjunga,TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesą, sąlyginio DEPONAVIMO.

    2)Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

    3)Jeigu tu negali patikrinti, iš karto po aukciono arti,palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai.

    Pastaba: Jei jūs nusprendėte pirkti prekę,prašome sumokėti kaip galima greičiau,kad mes galime išsiųsti jums greičiau.

    Vežimas

    EMS:Reach dauguma šalių per 6-8 dienas.

    DHL:Reach dauguma šalių per 4-5 darbo dienas.

    "FEDEX": Reach dauguma šalių, per 2 iki 6 dienų.

    Kinija Paštu:Reach dauguma šalių per 15 iki 30 dienų.

    Garantija

    12 mėnesių gamintojo garantija už gaminius su trūkumais, derinimo.

    Jei norite išsiųsti atgal nekokybišką prekę,pirmiausia prašome susisiekti su mumis ir siųsti mums nuotraukas arba vaizdo medžiagą,mes bus aptarti būdas išspręsti šią problemą su jumis.

    Prašome siųsti gaminius su trūkumais, per garantijos prriod.

    Mes įsitikinkite, kad produktai yra visiškai apsaugoti, pristatymo, kai pakuotės,ir mes padarysime viską, kad išvengti žalos transporto.

    100% Realios Nuotraukos.

    Grąžinamųjų Išmokų Grąžinimo

    1) Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos,yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ nėra!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

    2) Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį,konkrečios priežasties grįžti,ir jūsų go#.

    3) Mes grąžinsime VISĄ SAVO WINNIGN PASIŪLYMO SUMĄ,gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti,PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.automotoplius.lt.ARBA,galite pasirinkti, kad pakeisti.

    4) Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

    Atsiliepimai

    1) Pirkėjo išankstinio patvirtinimo, bus labai dėkingi gavęs elementus.

    2) Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi,mes sincerel kviečiame palikti teigiamą atsiliepimą (Penkių Žvaigždučių) mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Ji bus tik jums 1 minutę,bet tai 1 minutę turi labai gyvybiškai svarbią reikšmę mums.

    3) Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.Dėkojame už jūsų supratimą!

    Žymos: sidabro gameboy advance shell, gameboy advance renovuoti, gameboy pi, iš anksto padengti, žėručio gameboy, extremerate ps4, mod gameboy advance, ryšiai nintendo, gameboy advance geltona, ip v2.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai