Malabaro bowtie satino kaspinas, rankų darbo 60pcs multicolors 1 Malabaro bowtie satino kaspinas, rankų darbo 60pcs multicolors 1 Malabaro bowtie satino kaspinas, rankų darbo 60pcs multicolors 1 Malabaro bowtie satino kaspinas, rankų darbo 60pcs multicolors 1 Malabaro bowtie satino kaspinas, rankų darbo 60pcs multicolors 1 Malabaro bowtie satino kaspinas, rankų darbo 60pcs multicolors 1

Malabaro bowtie satino kaspinas, rankų darbo 60pcs multicolors 1" pločio juostelės lankai drabužis, papuošalas

€6.44
Yra sandėlyje
w68508

Stilius: NĖRA
Technics: NĖRA
Plotis: 1"
Prekės Pavadinimas: ZOTFEL
modelis: Vientisos Spalvos
Produkto Tipas: Juostelės
Audinio Tipas: Satin
Medžiaga: 100% Poliesteris

  • Pagrindinis Prisistatymu

    @Medžiaga: satino kaspinu. @Dydis:lankai apie 80mm*90mm. @ Rankų darbo lankai,dydžio ar formos, gal šiek tiek skiriasi,prašome suprasti. @Jei norite pasirinkti spalvas,prašome įtraukti žinutė jūsų užsakymą. @Visos nuotraukos yra iš tikrų objektų,prašome patikrinkite, spalvą ir formą.gal tai rodo, šiek tiek skirtumas,prašome suprasti.

    Pristatymas

    @ Registruotų stebimų sklypo užtruks apie 10-45 dienas, daugiausia paskirties. @ Tarptautinės Express užtruks apie 3-7 darbo dienos į paskirties vietą. @ Jei jūsų užsakymas yra daugiau nei $200,iš viso mes pasistengsime atnaujinti pristatymo būdą. @ Mes nuolat teises reguliuoti geriausias būdas IŠREIKŠTI.nes mes tik nustatyti, DHL/EMS nuoroda.kitokia tvarka,Gal ir mes išsiūsime UPS/FEDEX/ARAMEX/SF ir pan.

    Mokėjimo

    @Prašome pabandyti kasos siekiant, kad jis išsiuntė anksčiau. @Prašome patikrinti, prekybos vadovų, jei bet kuris mokėjimo būdus klausimus. @Prašome pateikti pirmas ir tada kasos po to, kai aš pakoreguoti užsakymo suma kaip ir susitarėm.

    Po Parduodamas

    @Mes atkreipti dėmesį į kelio sklypo visos transporto. @Bet laivybos problema nedelsdama,prašome susisiekti su manimi pirma, o ne perduoti ginčą. @Jei produktai problemos,prašome susisiekti su manimi išspręsti per daug. @Jūsų 5 žvaigždučių atsiliepimai bus labai dėkingi.

    Žymos: lankas įrašą oda, užuolaidų ilgai, scrunchie maker, lankas vaikams, dušo kepuraitė vyrams, kūdikių kietas, laisvės nėriniai, baby girl plaukai surišti į uodegą, plaukų kaklaraištis, lankas mergina.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai