Profesionalus Lazerinis Picosecond Pen Mėlynos Ir Raudonos Tatuiruotė Šalinimo Lazeris Pen & Lazeriu, Plazma Pen Mol Valiklis Mašina Molinių Pašalinimas Pen Profesionalus Lazerinis Picosecond Pen Mėlynos Ir Raudonos Tatuiruotė Šalinimo Lazeris Pen & Lazeriu, Plazma Pen Mol Valiklis Mašina Molinių Pašalinimas Pen Profesionalus Lazerinis Picosecond Pen Mėlynos Ir Raudonos Tatuiruotė Šalinimo Lazeris Pen & Lazeriu, Plazma Pen Mol Valiklis Mašina Molinių Pašalinimas Pen Profesionalus Lazerinis Picosecond Pen Mėlynos Ir Raudonos Tatuiruotė Šalinimo Lazeris Pen & Lazeriu, Plazma Pen Mol Valiklis Mašina Molinių Pašalinimas Pen Profesionalus Lazerinis Picosecond Pen Mėlynos Ir Raudonos Tatuiruotė Šalinimo Lazeris Pen & Lazeriu, Plazma Pen Mol Valiklis Mašina Molinių Pašalinimas Pen Profesionalus Lazerinis Picosecond Pen Mėlynos Ir Raudonos Tatuiruotė Šalinimo Lazeris Pen & Lazeriu, Plazma Pen Mol Valiklis Mašina Molinių Pašalinimas Pen

Profesionalus Lazerinis Picosecond Pen Mėlynos Ir Raudonos Tatuiruotė Šalinimo Lazeris Pen & Lazeriu, Plazma Pen Mol Valiklis Mašina Molinių Pašalinimas Pen

€17.29 €11.24
Yra sandėlyje
w68067

Elemento Tipas: Vietoje šalinimo pen
Prekių Kokybės Sertifikavimo: ce
Maitinimo Šaltinis: US
Funkcija: Negyvos Odos Pašalinimas
kilmės vieta: CN
Prekės Pavadinimas: foreverlily
spalva: Balta/Sidabro/Aukso
funkcija 5: porų valiklis
Tipas: Blackhead Valiklis
funkcija 6: 9 Lygiai Plazmos Pen Randas Šlakelis Tatuiruotės Pašalinimas
Medžiaga: ABS
funkcijos 7: blackhead dulkių valiklis
Funkcija 4: Lazerio Mol Šalinimo Įrankis
Funkcijos 2: Raudonos Šviesos Lazeris Picosecond Pen
funkcija 3: Picosecond Pen Tatuiruotė Vietoje Cleaner
Gamybos procesas: Mašina Padarė
Funkcija 1: Mėlynos Šviesos Lazerio Picosecond
Kilmės: KN(Kilmės)

  • Pastaba

    1. Gydymas, naudojant šią įrangą pirmą times " teigė, kad su šviežių pigskin bandymų įrangos, kai visiškai susipažinę su įrangos charakteristikos ir veiklos procedūras gydymo naudoti dar kartą.

    2. Dėl šio poveikio įranga gali sukelti aukštą temperatūrą akimirksniu, kai jo nenaudojate, prašome tinkamai laikyti išvengti vaikų ir nežino, įrangos naudojimo ir mokėti, norint išvengti vaikų ir nežino, įranga, naudoti ir žaisti, kad būtų išvengta pavojaus vyksta.

    3. Naudojant šią įrangą būtų geriau, ne per daug gera, pasikeisti per 30days (paprasta) pagal rūpintis ne šveitimas, ne dirbtinai, kad sunkus odos nukristi.

    4. Kai šašas vieta niežulys(konkurso mėsos etapas), nereikia ranka suimkite už 20 iki 30 dienų, teisė, šašas bus nukristi dėl jų pačių.

    5. Atsigavimo laikotarpis yra 3 mėnesių, arba tiek ,siūloma, kad per susigrąžinimo periodą yra nepalanki valgyti imbieras(įtakos odos lygumo jautienos(gamina šviesiai raudonos ), sojos padažas(gamina šviesiai juoda)į gimdymas, gerus dalykus pirmiau, oda gali būti atstatyta į pradinę 95% odos nudegimas pigmento tiesiogiai mašina.Nepriklausomai nuo to, bet kokios spalvos yra GERAI.Tada plona, šašai, odos, odos pigmento bus koncentraciją žemiau šašai, šašas nuo pigmento odoje, tokie kaip matyti, šašai visi iškrenta , visiškai ne infekcija.

    6. Prietaiso gedimas įvyksta, nereikia atidaryti bando remontuoti siekiant išvengti rizikos, siūlau susisiekti originalus gamyklos išlaikymo.

    7. Griežtai draudžiama vandeniu arba nuvalykite ši įranga tiesiogiai, pavyzdžiui, skysčių išvengti patekimo į prietaiso vidaus sukelti žalą ar pavojų vyksta.

    Specifikacija

    Elemento Tipas:Vietoje Šalinimo Pen

    Medžiaga:ABS

    Spalva:Sidabro/Aukso

    Įėjimas:5V 1A

    Galia:4W

    Baterija 1200mAh

    Svoris:85g

    Dydis:19*2.8 cm/7.48*1.1

    Produktas Apima

    1*Perkraustymo Pen

    1*Stambių Adata

    1*Adatų Rankovės

    5*Plona Adata

    1*USB

    1*Instrukcija

    1*Dėžutė

    Funkcija supaprastintą kūno, lengvas ir nešiojamas lengva naudoti, be rankų drebulys.Unikalus elektros jonų gydymo metodas, o paciento nėra egzistavimą, elektros srovės proceso, jokio skausmo, jokio kraujavimo.Pašalinimas gali būti pasiektas greitai, be kraujavimo, saugus ir šalutinį poveikį medicinos kosmetikos rezultatus. 9 Stiprumo Lygio reguliavimas, skirtas įvairių odos gali išvalyti jūsų odos problemų, žingsnis po žingsnio.LCD Ekranas rodo darbo lygis, ir baterijos lygį.Dėmesio centre ir užtikrinti patogumą, kai jūs galite valdyti,kurios gali padėti jums kontroliuoti prietaisą geriau.Įkrovimo Dizainas ir perkrovos apsauga, kad ilgas gyvenimas

    Atsargumo priemonės Pasirinkite tinkamą adatą ir lygis pagal dydį, poziciją, gylis ir tipo pigmentiniai nevus. 1-3 lygių mažos dėmės ir apgamai, 4-6 lygiai mažoms ir vidutinėms apgamai ir stendai, 7-8 lygiai mung pupelės dydžio didelės dėmės plokštelės ir karpos.Naudoti rupi adatos pašalinti tamsios dėmės ir bauda adatos pašalinti apgamai, riebalų granulės, amžiaus dėmės, plokščiosios karpos, spuogai ir pan.Rekomenduojama naudoti stambios adata žemo lygio pašalinti mažas, apgamai ir tamsių dėmių.Rekomenduojama pradėti nuo lengvai pasiekti srityse, pavyzdžiui, rankų ar kojų.Negalima gydyti plotas didesnis kaip 2-3cm vienu metu.Prietaisą naudoti ant veido ir kitų jautrių dalių po susipažinti su juo.Prašome išlaikyti odos įtempta per operaciją, siekiant padėti sumažinti skausmą.Randas bus kylama per savaitę arba tiek.Naujas šviežias, rožinė ir melanino bus išnyks lėtai.Atkūrimo laikas gali skirtis, priklausomai nuo asmens, kaip ir atkūrimo galimybę,, kiekvienas žmogus yra skirtingas.Venkite apdorotų dalis kontaktuojant su vandeniu per savaitę greitėti gydo laikas.Leisti šašas nukristi, žinoma, ir nereikia patrinti pirštais.Laikyti žaizdą sanitarijos.Jei jūs turite susisiekti su vandeniu, po to, naudojant prietaisą, rekomenduojama taikyti vandeniui lipdukas užkirsti kelią uždegimas.Norėdami išvengti uždegimas , prašome nuolat šviesos dieta mėnesį, pasinaudoję prietaisu.Nevalgyti aštraus maisto ar pigmentinės maisto produktų, tokių kaip sojos padažu ir jautienos.Vengti saulės spindulių.

    Žymos: veido lazeriu, neatcell picosecond lazerio pen, pico lazeriu, lazerio odos, lazerio picosecond, katė karoliai moteris, rohs plazmos pen, picosecond lazeriu, tatuiruotė, nešiojamų lazerinių picosecond, plazmos pen odos.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai