Virtuvės Peilis Kiritsuke Suši Gyuto Chef Peilis Super Sharp Japonijos SKD-11 Damasko Plieno su Medienos Rankena Kepimo Įrankis 25 Virtuvės Peilis Kiritsuke Suši Gyuto Chef Peilis Super Sharp Japonijos SKD-11 Damasko Plieno su Medienos Rankena Kepimo Įrankis 25 Virtuvės Peilis Kiritsuke Suši Gyuto Chef Peilis Super Sharp Japonijos SKD-11 Damasko Plieno su Medienos Rankena Kepimo Įrankis 25 Virtuvės Peilis Kiritsuke Suši Gyuto Chef Peilis Super Sharp Japonijos SKD-11 Damasko Plieno su Medienos Rankena Kepimo Įrankis 25 Virtuvės Peilis Kiritsuke Suši Gyuto Chef Peilis Super Sharp Japonijos SKD-11 Damasko Plieno su Medienos Rankena Kepimo Įrankis 25 Virtuvės Peilis Kiritsuke Suši Gyuto Chef Peilis Super Sharp Japonijos SKD-11 Damasko Plieno su Medienos Rankena Kepimo Įrankis 25

Virtuvės Peilis Kiritsuke Suši Gyuto Chef Peilis Super Sharp Japonijos SKD-11 Damasko Plieno su Medienos Rankena Kepimo Įrankis 25

€106.24 €82.86
Yra sandėlyje
w67616

Produkto pavadinimas: Japonijos Damasko Plieno Virtuvės Šefo Peilis Gyuto
Peilis atitinkamą klavišą, words2: Stalo įrankiai, Metalo apdirbimo įrenginių peiliai,non-stick cutter, Razon sharp , komfortą rankena
Peilis atitinkamą klavišą, words1: Peiliai, Japonijos Peilių rinkinį, peilis drožtukas, peilis blokas, peilis maišelį, rinkinys
Peilis atitinkamą klavišą, words4: Sujihiki,Kiritsuke Tanto,Kiritsuke,Hakata,Gyuto, bonning,labai griežti,mėsmalių
Tipas: Peiliai
Modelio Numeris: LUCKY25
Ašmenų Medžiaga: Importuotų Japonija SKD-11(SLD) core,67 sluoksnių Damasko Plieno, yra didelių anglies
Sertifikavimo: LFGB
Funkcija: Eco-Friendly
Peilio Tipas: Naujas Sharp Naudingumas multi-fuctional Suši Japonijos,Vakarų Stiliaus įrankis
Idealiai Tinka: Pjovimo, kapojimo, pjaustymas, išpjaustymas, dicing, kapojimo ir cleaver
Prekės Pavadinimas: NoEnName_Null
Peilis charakterį: Patvarus,Ryškumas, Puikus Krašto Saugojimo, Dėmių & Atsparus Korozijai
Medžiaga: Damasko Plieno
Rankenos Medžiaga: Aukščiausios kokybės raudonojo mallee medienos rankena
Peilis atitinkamą klavišą, words3: filė, kalti Filė, Mėsininkas, Master žuvų, Japon Sashimi,juodoji kardžuvė
Kilmės: KN(Kilmės)

  • Gaminio Parametrų Ašmenų Medžiaga: Importuojamų Japonijos "Hitachi" Metal Ltd.SKD-11(SLD) core,67 sluoksnių Damasko plienas Rankenos Medžiaga: aukščiausios kokybės raudonojo mallee medžio rankena, Ašmenų Ilgis: 210MM/8.3 colių, 240MM/9.5 colių Pločio: 54MM( 210mm Ilgio) ; 57MM( Ilgis 240mm) Storis: 2.1 MM Rankenos ilgis: 130MM Neto Svoris : 210mm:261g,240mm:282g Rockwell Kietumo C skalė: 59-61 HRC Pjovimo jėga : 6-8N

    Savybės:

    Profesionalus Virėjas Peilis: Tai chef peilis tinka duona, daržovės, vaisiai ir mėsa.Aštrus peilis, taip pat tinka namų ir profesionalams.Pjovimo kaip pagrindinį virėja, bus pridėti prie jūsų virtuvės patirties.

    Aukštos Kokybės Medžiagų: Virtuvės peilis kaltiniai sharp Japonijos SKD-11 Damasko plieno pjovimo core 59+HRC.Premium didelio anglinio plieno, užtikrina gerą stiprumas, ilgaamžiškumas ir gero balanso.

    Ultra-sharp Edge: Tai chef peilis yra suprojektuoti bet ir kepimo veiklą ir bus paskutinis aštrus ilgą laiką.Super aštrus peilis leidžia pjovimo lengva, kai maisto gaminimas namuose arba bet kurioje virtuvėje lauke.

    Charakteristikos: Super sharp, didelis anglies kiekis, didelis kietumas, super anti rust, universalumas, gerai subalansuoti, patogi rankena, lengva valyti ir t.t.

    Daugiafunkcinis Peilis: Virtuvės šefo peilis gali būti naudojamas jūsų kasdien virtuvės užduotis, kapoti, pjaustymas, išpjaustymas, dicing ir kapojimo, visų rūšių mėsa, daržovės, vaisiai ir duona.

    Ergonomiškai Sharped Rankena: Peilio rankeną yra pagamintas iš originalaus raudona mallee medienos ir triple kniedės važiavau į medį, ne tik nėra tai pridėti grožio peilis, bet taip pat Papildomų Stiprumo ir Patvarumo.Ergonomiškas dizainas yra užtikrinti saugų ir patogi Rankena.

    Pakuotė

    - Dovanų Dėžutės, Pakavimo.

    Apskritai

    - Puiki dovana namų virėjai & profesionalus virėjas.

    - Puikiai Azijos naudingumas Šefo peilis, skirtas kapoti, išpjaustymas, cleaver, pjovimo,dicing, mėsmalių,mėsos drožyba.

    Kodėl Verta Rinktis Mus?

    1. Mes turime 20-asmuo, R&D komanda per 5 dienas pateikti prototipas.Peilis laimėjo aukso medalists į Pasaulio čempionatą iš danijos nacionalinė rinktinė virėjai.

    2. Mūsų Japoniško stiliaus peilis veislių yra daug, reitingą pirmą Kinijoje.

    3. Japonijos importuotų šlifavimo diskai ir rankų išgaubti apvadu, kad pasiektų labai aštrus kraštas

    4. Pažangių gamybos įranga, Metalo milteliai, liejimo gamybos linija yra pirmoji kompanija, kurie įtraukti į gamybos Yangjiang.

    5. Labai automatizuotos gamybos linijos (įskaitant automatinį Skylių, Šlifavimas, Poliravimas, Suvirinimo ir kt.).

    6. Dulkių Terminio Apdorojimo ir Kriogeniniai Gydymas labai pagerina peiliai' ryškumą ir gyvenimo trukmę.

    Įspėjimas:

    * - Netinka pjaustymo per sušaldyti maisto produktus, kaip tai gali padaryti disko prarasti savo aštrumą.

    * - Peilis nėra skirta naudoti karšta liepsna, nes tai gali padaryti apsaugos baigti dėvėti toli ir suteikti ašmenys nuolatinis nuobodu apdaila.

    * - "Chrome" -finišo nėra rūdžių ar apjuodinti lengvai ir reikalauja minimalios priežiūros.Taip pat, valymo peilis yra taip paprasta, kaip plauti švariu vandeniu ir švelniu muilu.

    * - Nereikia naudoti savo rankomis išbandyti kietumo ašmenys.

    * - Rankų plovimas yra rekomenduojama.

    Viršuje Vienas Peilis !

    Žymos: kišenėje taktinis karo, knive, nakiri peiliai, damasko plieno knif, virėjo peilis, virtuvės knive, 7cr17 plieno peilis, išgyvenimo peilis vyrai, suši rinkinys, virtuvės įrankis.

  • Atsiliepimai (2)

    • Amutha999

      The ergonomics in the hand. The blade is razor sharp and holds the edge. It is perfect length and depth for vegetables and other items that need chopping.

    • JIMJAMES239

      The knife is very high quality , well made, sharp, and very comfortable to use. It’s also the nicest looking knife that I’ve ever seen or owned. Well worth it.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai