Vulkaniniai Akmenys Su Aukso Spalvos Nerūdijančio Plieno Kaukolė Apyrankės, Bangles Nuorodą Grandinės Apyrankė Vyras Apyrankė Punk, Gothic Papuošalai Vulkaniniai Akmenys Su Aukso Spalvos Nerūdijančio Plieno Kaukolė Apyrankės, Bangles Nuorodą Grandinės Apyrankė Vyras Apyrankė Punk, Gothic Papuošalai Vulkaniniai Akmenys Su Aukso Spalvos Nerūdijančio Plieno Kaukolė Apyrankės, Bangles Nuorodą Grandinės Apyrankė Vyras Apyrankė Punk, Gothic Papuošalai Vulkaniniai Akmenys Su Aukso Spalvos Nerūdijančio Plieno Kaukolė Apyrankės, Bangles Nuorodą Grandinės Apyrankė Vyras Apyrankė Punk, Gothic Papuošalai Vulkaniniai Akmenys Su Aukso Spalvos Nerūdijančio Plieno Kaukolė Apyrankės, Bangles Nuorodą Grandinės Apyrankė Vyras Apyrankė Punk, Gothic Papuošalai Vulkaniniai Akmenys Su Aukso Spalvos Nerūdijančio Plieno Kaukolė Apyrankės, Bangles Nuorodą Grandinės Apyrankė Vyras Apyrankė Punk, Gothic Papuošalai

Vulkaniniai Akmenys Su Aukso Spalvos Nerūdijančio Plieno Kaukolė Apyrankės, Bangles Nuorodą Grandinės Apyrankė Vyras Apyrankė Punk, Gothic Papuošalai

€6.32 €6.00
Yra sandėlyje
w67278

Elemento Tipas: Apyrankės
Grandinės Tipas: Zawalcowany Apyrankės
Stype: apyrankė vyras
Svoris: 30G
Medžiaga: Mūrinis
Apyrankės Tipas: Grandinės & Nuorodą Apyrankės
Užsegimas Tipas: Perlas-sąsagos
Kilmės: KN(Kilmės)
Funkcija: Kita
Stilius: Madinga
Formos\modelis: Skeletas
Prekės Pavadinimas: TrustyLan
Metalų Tipas: Nerūdijančio Plieno
Bauda ar Mados: Mados
Suderinamumas: Viskas Suderinama
Nustatymo Tipas: NĖRA
spalva: Aukso/sidabro
Lytis: VYRAI

  • Jūsų pasitenkinimas mūsų siekimas!

    Pranešimai Prašome:

    Mes teikiame Nemokamas Pristatymas tik Kinija Paštu, Jei norite, kad kiti greičiau išreikšti taip,Prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes padarysime viską, kad suteikti jums geriausią aptarnavimą.

    Laivybos Ir Pristatymo: 1.Mes siūlome nemokamas pristatymas per Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu.Ir pristatymo data bus apie 10-60 Dienų.(Brazilija:Apie 15-90 Dienų atvykti). 2.Laivas per E-paketinio JAV.Maždaug 7-15 Dienų atvykti. 3.Jei jums reikia Express pristatymas būdu(kaip DHL."Fedex"...), prašome susisiekti su mumis.Pirkėjas Literatūra: 1.Visi produktų nuotraukos yra realios, nuotraukas, įvairių tipų įranga, naršydami bus išjungtas spalva, tikiuosi, jūs galite suprasti. 2.Jokių importo mokesčių ir rinkliavų yra pirkėjo atsakomybė.Siekiant užtikrinti, kad gausite po min mokesčių, skelbiame, kaip "Dovana/Mėginys" su mažos vertės. 3.Prašome pranešė tarptautinis pristatymas labai priklauso nuo oro sąlygų, švenčių dienomis, Muitinės tikrinimas, ebs, prašome palaukti, už savo sklypo kantriai. 4.Išsiuntimo bus organizuojami su 1-5 darbo dienų, kai išmokos yra patikrinta www.automotoplius.lt sistema.Atsiliepimų: 1.Jei yra kokių nors problemų ar jautiesi nepatenkintas prekės.Prašome susisiekti su mumis pirmą kartą.Mes esame čia, kad išspręsti bet kokią problemą už jus.Prašau, nepalikite mūsų, neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys tiesiogiai. 2.Jei jus tenkina mūsų daiktų, prašome patvirtinti, kad gavo ir palikti mums gerų atsiliepimų.

    Žymos: skeletas apyrankė vyrams, skeletas teptuku apyrankė, gyvūnų skeletas apyrankė, skeletas harley apyrankė, skeletas apyrankę bangles, crown skeletas apyrankė, skeletas apyrankę ant riešo, sterlingas skeletas apyrankė, skeletas apyrankę kaukolė, skeletas letena apyrankė.

  • Atsiliepimai (3)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai