2017 Naują atvykimo 10 vnt Darželio Serijos išsiuvinėti animacinių filmų pleistras Vaikams 2017 Naują atvykimo 10 vnt Darželio Serijos išsiuvinėti animacinių filmų pleistras Vaikams 2017 Naują atvykimo 10 vnt Darželio Serijos išsiuvinėti animacinių filmų pleistras Vaikams 2017 Naują atvykimo 10 vnt Darželio Serijos išsiuvinėti animacinių filmų pleistras Vaikams 2017 Naują atvykimo 10 vnt Darželio Serijos išsiuvinėti animacinių filmų pleistras Vaikams 2017 Naują atvykimo 10 vnt Darželio Serijos išsiuvinėti animacinių filmų pleistras Vaikams

2017 Naują atvykimo 10 vnt Darželio Serijos išsiuvinėti animacinių filmų pleistras Vaikams " geležies Motyvas Aplikacijos audinys Audinys aksesuaras Nuoroda 1

€3.60
Yra sandėlyje
w67184

Dydis: pls check the size in picture below
Technics: Išsiuvinėti
Modelio Numeris: pls ieškokite produkto ID.
Funkcija: Eco-Friendly
Produkto Tipas: Lopai
kilmės vieta: Zhejiang, Kinija (Žemyninė)
Stilius: Geležies-Dėl

  • Kaip naudoti

    (1).Imti siuvinėjimo pleistrai ir kelnes(drabužiai/bags/batai/knygos/kitos plaukiojančios priemonės, kurios bus išlyginti, ant.Parengti geležies.

    (2).Švarus dalį, kurią ketina būti išlyginti, ant.Uždėkite pleistrą ant dešinėje.Įdėti pusėje su šilumos antspaudas pagrindo tiesiai į kelnes.

    (3).Reguliuoti tempreture geležinės į suiable laipsnį.Geležies pleistras ant jėga, atgal ir į priekį, maždaug 15 sekundžių.

    (4).Po pleistro virsta šalta,patikrinti, ar jis yra fiksuotas tvirtai.jei ne,bandykite dar kartą aukščiau pačiais būdais.

    (5).Vežimas: nemokamas pristatymas per China Post Oro Paštu, ji paprastai trunka 15 dienų, kad dauguma šalių, tai gali užtrukti kelias dienas, daugiau, kai turi griežtai muitinės patikrinimus.

    Pagrindinis Prisistatymu

    @ Geležies/siuvamosios Appliques . 10 vnt./daug

    @ dydis: pls žr. nuotrauką

    @ Siunta: Min.Kad USD12.00 mano parduotuvė (sumaišyti straipsniai yra priimtinas) bus nemokamas pristatymas per China Post Oro Paštu, ji paprastai trunka nuo 10 iki 25 dienų, kad dauguma šalių,tai gali užtrukti kelias dienas, daugiau, kai turi griežtai muitinės patikrinimus.

    @Nuotraukos yra visos foto shooted pagal gamtinės sąlygos,bet spalva yra taikoma nekilnojamojo daikto produktų, kaip spalva gali šiek tiek skirtis dėl monitoriai

    ŽEMIAU 6 STILIUS BUVO ĮDĖTI Į KITĄ SAITĄ, KAIP VIENĄ NUORODĄ GALI ĮDĖTI TIK 30 NUOTRAUKŲ, ieškokite paties produkto pavadinimas mūsų parduotuvėje, arba susisiekite su manimi, jei jūs negalite rasti esančią nuorodą.

    VIRŠ 6 STILIUS BUVO ĮDĖTI Į KITĄ SAITĄ, KAIP VIENĄ NUORODĄ GALI ĮDĖTI TIK 30 NUOTRAUKŲ, ieškokite paties produkto pavadinimas mūsų parduotuvėje, arba susisiekite su manimi, jei jūs negalite rasti esančią nuorodą.

    Žymos: auskarai pentagrame, auskarai gabalas zoro, kaip cetaphil losjonas, plaukų d9 didelės lėlės, vaikų plieno taurė, homtom s9plus išorinis, auskarai rožinės spalvos trumpas, iphone dėklai lašiša, kaip cfm kvadratinių pėdų.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai