Visą Nėrinių Žmogaus Plaukų Perukai Tiesiai Žmogaus Plaukų Perukai Prieš Nupeštos su Boby Plaukų Glueless Visiškai Lace Perukai 150/180 Mslynn Remy Plaukų Visą Nėrinių Žmogaus Plaukų Perukai Tiesiai Žmogaus Plaukų Perukai Prieš Nupeštos su Boby Plaukų Glueless Visiškai Lace Perukai 150/180 Mslynn Remy Plaukų Visą Nėrinių Žmogaus Plaukų Perukai Tiesiai Žmogaus Plaukų Perukai Prieš Nupeštos su Boby Plaukų Glueless Visiškai Lace Perukai 150/180 Mslynn Remy Plaukų Visą Nėrinių Žmogaus Plaukų Perukai Tiesiai Žmogaus Plaukų Perukai Prieš Nupeštos su Boby Plaukų Glueless Visiškai Lace Perukai 150/180 Mslynn Remy Plaukų Visą Nėrinių Žmogaus Plaukų Perukai Tiesiai Žmogaus Plaukų Perukai Prieš Nupeštos su Boby Plaukų Glueless Visiškai Lace Perukai 150/180 Mslynn Remy Plaukų Visą Nėrinių Žmogaus Plaukų Perukai Tiesiai Žmogaus Plaukų Perukai Prieš Nupeštos su Boby Plaukų Glueless Visiškai Lace Perukai 150/180 Mslynn Remy Plaukų

Visą Nėrinių Žmogaus Plaukų Perukai Tiesiai Žmogaus Plaukų Perukai Prieš Nupeštos su Boby Plaukų Glueless Visiškai Lace Perukai 150/180 Mslynn Remy Plaukų

€124.54 €58.54
Yra sandėlyje
w67052

Tekstūra: Tiesiai Žmogaus Plaukų Perukai
Paslauga: 15 Dienų Be Jokios Priežasties Grįžti
Šukos: 4 šukos, priekio,galo ,šonų(dvi)
Spalvos Nėriniai: Vidutinio Ruda
Bazinė Medžiaga: Šveicarijos Nėriniai
Medžiaga: Žmonių Plaukų
Tinka Miršta Spalvų: gali būti dažiausi #27 spalva
perukas tipas: Brazilijos Visiškai Nėrinių žmogaus plaukų perukai
Kepuraitė Dydis: Mažas/vidutinis/didelis bžūp dydis Avalible
Pateiktas Metodas: Ranka Sąlygotosios
Medžiagos Klasė: Remy Plaukai
Reguliuojamas Juostos: Atgal reguliuojamas juostos, gali būti nustatomas taip, kaip jums patinka
Elementų Pakuotėje: 1 Gabalas, Tik
Perukai Ilgis: ilgai
Papildomos Paslaugos: Paramos Didmeninė ir Priemonės Pritaikymas savo reikmėms
Pristatymas: Greitas, Nemokamas pristatymas DHL/Fedex 3-5 dienos
Elemento Tipas: perukas
Gali Būti Permed: Taip
Nėriniai Perukas Tipas: Visiškai Lace Perukai
Prekės Pavadinimas: mslynn
Tankis: 150%180% Avalible
Žmogaus Plaukų Tipas: Brazilijos Plaukų
Perukas Bžūp: Vidutinis Dydis(22.5 Colių)
Kokybė: Šiek tiek Balintos Mazgas,Jokios žalos šaknys

  • Plaukų Tipas:Visiškai Nėrinių Žmogaus Plaukų Perukai Plaukų Stilius:Tiesus Žmogaus Plaukų Perukai Juoda Moterų Plaukų Medžiaga: Nėriniai Perukas Žmonių Plaukų Plaukų Denstity:150%/180%Tankis,Visą Storio Nėriniai Funkcija:Šveicarijos Nėriniai,Vidutinės Rudos Spalvos,Patogus,taip pat Natūralių Nematomas Nėriniai Dalis:Nemokamai Dalyje,Gali būti Išsiskyrėme, bet Kur Plaukų Advantags:Šiek Tiek Balintos Mazgai,Prieš Nupeštos,Gamtos Valsčiaus

    Visą Nėriniai Perukas Viduje Grynas Handtied Perukas Bžūp Vidutinis Dydis(22.5 Colių) jei norite, Mažas ar Didelis,prašome susisiekti su mumis,mes turime Standartinis Dangtelis

    Visų Ranka Sąlygotosios Visiškai nėriniai Perukas Bžūp 1.Aukštos Kokybės Šveicarijos Nėriniai,Vidutinės rudos Spalvos 2.Elastinga Net/UV Apsauga,Daugiau kvėpuojantis 3. 4 Šukos priekio,nugaros ,šonų(dvi) 4.Atgal reguliuojamas juostos, gali būti nustatomas taip, kaip jums patinka

    Teisingai Methord, kad Priemonė Ilgis Perukas 1.Plaukų ilgis turi būti nuo galvos viršaus iki plaukų apačioje taip plaukai yra tiesūs statusą. 2.Curl ir banguoti perukas iš perdirbtų tiesiai peruką.taip pat, ilgis,curl ir banguoti perukas, turėtų būti trumpesnis, 1-2 colių nei tiesiai wig(tai priklauso nuo to, kaip giliai garbanos yra).

    1. Valymo šampūnu Žmogaus Plaukų Perukas

    Šepetys iš perukas naudojant perukas šepetys prieš pradedant valymo šampūnu procesą.Ilgų plaukų perukas reikia skirti ypatingą dėmesį, prieš valymą, o trumpų plaukų perukas reikia tik greitai teptuku.A garbanotas perukas trunka ilgiausiai valyti out; užtikrinti, kad plaukai ne raizginys proceso metu yra kartais varginantis darbas.Šlapias perukas tekančiu vandeniu, yra atsargūs, ne panerti visą peruką.Darbo palmių dydžio kiekį šampūno į perukas, yra atsargūs, kruopščiai išvalykite visą peruką.Panerti perukas į vandenį gali sukelti ahir pluošto mazgas ir painiava, todėl valyti jį sunku.

    2 .Tinkamai Išskalauti Perukas

    Pakilti perukas, šaltas vanduo, užtikrinant, kad jis yra ne panardintas.Įsitikinkite, kad bžūp ir ahir skaidulų visiškai išskalauti švariu šampūnas.Taip pat, būti tikri, kad vanduo teka ta pačia kryptimi, kaip plaukų perukas išlaikyti šilkiniai išvaizdą.

    3. Kondicionavimo Žmogaus Plaukų Perukas

    Masažas perukas kondicionierius, į mažus skyriuje perukas, kol jis bus visiškai padengtas.Taikyti kondicionierių nuo šaknų iki galiuku.Kruopščiai išskalaukite šaltame vandenyje.Jei naudojate palikti kondicionierius vietoj išskalauti kondicionierius, tiesiog purškimo kondicionieriaus ant perukas kailis, ar taikyti ir masažas į perukas ranka.

    4. Džiovinimo Žmogaus Plaukų Perukas

    Vieta perukas ant perukas stovėti ir ištrink plaukus sausu rankšluosčiu.Naudojant plaukų džiovintuvas perukas gali sukelti frizzing, todėl oro džiovinimo rekomenduojamas metodas.Jei plaukų džiovintuvas naudojamas, nustatyti šilumos mažas ir išlaikyti vadovas, dažytojas nuo perukas bent aštuonių colių.Nebandykite valyti perukas, o šlapias nenutrūktų ir tangling.Po perukas buvo kruopščiai džiovinti, valyti mūsų perukas ir stilius, kaip tikėtasi.

    Patarimai:

    Garbanotą peruką skalbimo patarimai: 1. Negalima valyti jūsų garbanos. 2. Šukos kondicionierius per plaukus, o skalbimo, rankšluostį sausai ir stiliaus pirštais į kelią frizz.

    Visi 5 Žvaigždžių atsiliepimus +pics =$5

    Sveiki, mieli draugai, jei jums patiko perukas, tikiuosi, jūs galite pateikti mums jūsų visų 5 žvaigždučių atsiliepimus ir įkelti savo awesome plaukų, nuotraukų, atsiliepimų, kuri yra tikrai didelė parama mūsų pardavėjo darbą.Tai paskatins mus padaryti geriau ir geriau jus aptarnauti klientus.Mes bus taikomos mūsų bosas grąžinti jums $5 ir siųsti jums labai graži dovana jūsų kitą, kad būtų galima parodyti savo padėką.

    Jei turite kokių nors problemų ,kreipkitės į mus prieš palikti atsiliepimą , jūsų problema bus išspręsta

    APIE MOKĖJIMĄ www.automotoplius.lt priimti mokėti visa ,Master Card,Paypal,sąlyginio DEPONAVIMO, "Western Union", Banko Pervedimas,WebMoney, Bet mokėjimo problemų (Nesėkmingai mokėjimo ,unaccepted kortelės,uždaras tvarka)bus išspręsta, jei jums susisiekti su mumis anksčiausiai,

    APIE SIUNTOS Paprastai jūsų paketas bus išsiųsti per 24-48 valandas po užsakymo tvarkomi su dauguma greitai express " kompanija.

    Etiketės Pritaikyti Patikimą Plaukų Pardavėjas Pelningas Didmeninės Kainos Greitas Pristatymas Patikimas Kokybės Užtikrinimo Drop Laivyba

    DUK

    Q1: Gali būti tiesinami plaukai ar riesta?

    A: Taip.Naudoti plokščias geležies/tiesiau arba žnyplės, prašome don ' t būti didesnė kaip 150C, net jei jis yra, bet kaip su savo plaukų, niekada nenaudokite karšto įrankius, pernelyg dažnai, ir prašau, nedaryk to pernelyg dažnai, ar plaukai bus lengvai gauti sausa ir susivėlęs.

    Q2. Kodėl plaukai lengvai gauti susivėlęs?

    A: kodėl plaukų susivėlęs, kaip šių priežasčių ir jums reikia išvengti susivėlęs, kaip nurodyta toliau. 1. Jūsų plaukai ryšuliai gali painiava dėl sausumo, naftos ir purvo kaupiasi, druska, vanduo, chloras ir ne šukavimas(platus dantų ateiti kūno banga, tiesūs plaukai, pirštų šukos garbanotais plaukais) iš savo plaukų kasdien. 2. Įsitikinkite, kad wash&būklės plaukus ne rečiau kaip kartą per savaitę, du kartus per savaitę būtų geriau.Naudoti drėkinantis lašai arba kreipkitės stilistas daugiau pagalbos.

    Q3: Kodėl mano plaukai vis praliejimo?

    Žymos: Šepetys, mėlyna prancūzų nėriniai, humain plaukų nėriniai perukas, mslynn plaukų perukas, juodas, mslynn plaukų perukas rudi plaukai, bukas plaukų perukas, mslynn plaukų pardavimas, boby banga, akrilo dažų rinkinys, aštrių 453.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai