4000W AC 220V SCR Įtampos Reguliatorius Reguliuojamas Maitinimo Valdybos Greičio Kontrolės Dimeris Su Potenciometru, Dėl Šepetėlių Variklis

4000W AC 220V SCR Įtampos Reguliatorius Reguliuojamas Maitinimo Valdybos Greičio Kontrolės Dimeris Su Potenciometru, Dėl Šepetėlių Variklis

€4.55 €3.14
Yra sandėlyje
w66752

Modelio Numeris: 4000W 220V Aukštos Galios Įtampos Reguliatoriai EKR Greičio Reguliatorius
Prekės Pavadinimas: YXD NORAS
Srovės Tipas: AC
Etapas: Vienfazis
Kilmės: KN(Kilmės)

  • 4000W AC 220V SCR Įtampos Reguliatorius Reguliuojamas Maitinimo Valdybos Greičio Kontrolės Dimeris Su Potenciometru, Dėl Šepetėlių Variklis

    Pareigos:

    AC 0V-220V, nuolat reguliuojamas, nulis vvg, zero delay, super šilumos išsklaidymo.

    Savybės:

    Anti-viršįtampių, anti-spike, RC absorbcijos kelis apsauga!

    Parametras:

    Darbinė įtampa: AC 220V

    Didelė galia: 4000W, atspariu ribinės apkrovos galia, ilgalaikio naudojimo turėtų sumažinti energijos naudojimą, rekomenduojama, kad kambario temperatūros apkrovos varžą per 2000W (pagrindiniai parametrai, prašome atkreipti dėmesį).Alavo danga pusėje gali būti padidinta, jei reikia.

    Įtampos reguliavimas: AC 0V-220V, nuolat reguliuojamas.Step-down įtampa gali pasiekti 0, ir step-up žingsnis yra apie 60V.

    Specifikacija ir dydis: aukštai temperatūrai ir ugniai atsparus FR4 plokštės, plokštės dydis 60mm * 37mm aukštos 45mm

    Atkreipkite dėmesį, kad apkrova turi būti prijungtas prie reguliuoti įtampą.

    Instrukcijos:

    Prisijungti įtampos reguliatorius serijos grandinės, ir prisijungti įtampos reguliatorius lempos ir elektros prietaisų serija apygardos (tai yra, atjungti bet viena gyventi vielos arba neutralų laidą iš lempos, elektros prietaisų ir pan., ir prijungti jį prie laidų "produktas" terminalas galėtų būti naudojamas), pasukdami rankenėlę bžūp, galite reguliuoti šviesos, greičio, temperatūros ir slėgio; veikla yra paprasta ir patogu.

    Naudoti naujo tipo dvikryptis didelės galios tiristoriaus srovė 40 a, kuri išsprendžia problemą nuo viršsrovių, kurią sukelia per mažas atsparumas elektros krosnių, viela, kai jis yra aušinamas; jis gali lengvai reguliuoti išėjimo įtampą iš maitinimo tinklo, ne 0V— Nuolat reguliuojamas nuo 220V, zero delay ir nulis histerezę.Naudojimo pavyzdžiai: šilumos reguliavimo elektros krosnių ir vandens šildytuvai, žibintų reguliavimas, lempų, mažas variklio greičio reguliavimas, elektros lituoklio temperatūros reguliavimas, įtampos reguliavimas importuotų 110V elektros prietaisai (220V į 110V), ir t.t., taigi, kaip pasiekti temperatūros reguliavimas, žibintų reguliavimas, apsisukimų reguliavimas, poveikis slėgio reguliavimas.Apkrovos didelės galia: 4000W.Jis gali būti naudojamas didelių, vidutinių ir mažų elektros prietaisų.Kadangi galia yra jau didelis, bendrosios namų ūkio elektriniai prietaisai arba mažų gamyklų yra pakankamai (indukcinės apkrovos arba talpinė apkrova galia turi būti sumažinta).Pasukite rankenėlę bžūp švelniai reguliuoti lanksčiai, be pridedant visas sudedamąsias dalis, produktas yra praktiška ir patogu.

    Tai įtampos reguliatorius yra įrengta didžiausią įtampą absorbcijos grandinės siekiant veiksmingai apsaugoti didelės galios tiristoriaus, ir turi ilgesnį gyvenimą ir patvaresni.

    Žymos: 4000w reguliatorius, reguliatorius vėjo 220v, kintamasis reguliuojamos elektros energijos tiekimo kolonėlė, led šviesos reguliatorius, reguliuojamas maitinimo reikmenys, didelės galios dmx dimeris, 220v reguliatorių įtampos reguliatorius, 220v galios reguliatorius, įtampos reguliatorius 220v kompiuterio, nuolatinės srovės maitinimo šaltinis kintamosios.

  • Atsiliepimai (2)

    • Tirina 1969

      The product not é was immediately available, giá was party with many days delay for not disponibilitá product. Travel very long, nevertheless arrived than other products. Also consider that this is a difficult period for the post.

    • Belokan1989

      xx

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai