SanDisk SDXC 64gb SD Kortelę UHS-I Atminties Kortelės sd kortelės Cartao Memoria de 64 gb SanDisk SDXC 64gb SD Kortelę UHS-I Atminties Kortelės sd kortelės Cartao Memoria de 64 gb SanDisk SDXC 64gb SD Kortelę UHS-I Atminties Kortelės sd kortelės Cartao Memoria de 64 gb SanDisk SDXC 64gb SD Kortelę UHS-I Atminties Kortelės sd kortelės Cartao Memoria de 64 gb SanDisk SDXC 64gb SD Kortelę UHS-I Atminties Kortelės sd kortelės Cartao Memoria de 64 gb SanDisk SDXC 64gb SD Kortelę UHS-I Atminties Kortelės sd kortelės Cartao Memoria de 64 gb

SanDisk SDXC 64gb SD Kortelę UHS-I Atminties Kortelės sd kortelės Cartao Memoria de 64 gb "Nikon", "Sony", "Samsung" Canon Digital Sporto Fotoaparatas

€29.83 €15.81
Yra sandėlyje
w66392

kortelės: 10 klasė
Tipas: SD Kortelė
Modelio Numeris: SDUNC-64G-80M-C10
Skaitymo/Rašymo Greitis: 10 klasė
Atminties kortelė: cartao memoria de
Pakuotė: Taip
Prekės Pavadinimas: SanDisk
Talpa: 64GB

  • SanDisk SDXC 64gb SD Kortelę UHS-I Atminties Kortelės sd kortelės Cartao Memoria de 64 gb "Nikon", "Sony", "Samsung" Canon Digital Sporto Fotoaparatas

    Puikus pasirinkimas kompaktiškas vidutinio nuotolio punktas ir šaudyti fotoaparatai

    Du kartus Taip Greitai, Kaip Įprasta, SDHC Kortelių, todėl galima Fotografuoti Ir Perkelti Failus Greitai

    Išskirtinių vaizdo įrašymo rezultatų su 10 Klasė reitingas Full HD video (1080p)

    Greitai perdavimo spartą iki 80MB/s ir Vandeniui, temperatūra-įrodymas, X-ray įrodymas, magnetas atspari, atsparus smūgiams

    10-metų ribota garantija

    SanDisk Ultra SDHC UHS-I Kortelės, 32GB

    Ultra-greitas korteles (2) imtis geresnes nuotraukas, ir "Full HD" vaizdo įrašai (1) su savo kompaktiško vidutinio nuotolio point-and-shoot kameros ir vaizdo kameras.Su SanDisk Ultra SDHC UHS-I kortelės, jums naudos iš greičiau parsisiųsti, didelės talpos, ir geresnių rezultatų užfiksuoti ir saugoti 32GB (5) aukštos kokybės nuotraukas ir "Full HD" vaizdo įrašas (1).Pasinaudoti itin greitai skaityti greitį iki 80MB/s (3) išsaugoti metu juda nuotraukas ir vaizdo įrašus iš kortelės į kompiuterį.Nuo lyderis flash atminties kaupimo, SanDisk Ultra SDHC UHS-I kortelės yra suderinama su SDHC ir SDXC skaitmeninių prietaisų, ir ateiti su 10-metų garantiją (6).

    SanDisk produktai yra pagaminti pagal aukščiausius standartus ir testuojama.Galite būti tikri, kad išskirtinės kokybės, našumo ir patikimumo kas SanDisk produkto.

    1.Didžiosios Punktas ir Šaudyti Fotoaparatai ir vaizdo Kameros

    Ar užfiksuoti jūsų vaiko futbolo rungtynes ar šeimos šventę, SanDisk Ultra SDHC UHS-I kortelės yra puikus point-and-shoot kameros ir vaizdo kameras.

    2.Ultra-greitas Korteles Geresnes Nuotraukas, ir "Full HD" Vaizdo įrašai

    Su SanDisk Ultra SDHC UHS-I Kortelės siūlo rašymo greitis, kuris yra greitesnis nei įprasta atminties kortelės (2) geriau fotografuoti ir filmuoti.

    3.Full HD Filmavimo

    Su SanDisk Ultra SDHC UHS-I Kortelės 10 Klasė, leidžia jums užfiksuoti sklandžiai Full HD " (1) vaizdo be pertraukos.

    4.Lengva Perkelti į Savo Nešiojamąjį kompiuterį

    Perkelti nuotraukas ir vaizdo įrašus į savo kompiuterį, kad mažiau laiko su SanDisk Ultra SDHC UHS-I Kortelės, ar jūs netgi galite naudoti ją kaip papildomą saugojimo nešiojamojo kompiuterio.

    5.Patvarus Dizainas, skirtas Naudoti ekstremaliose Aplinkose

    SanDisk Ultra SDHC UHS-I Kortelės yra atsparus smūgiams, temperatūrai atspari, atsparus vandeniui, X-ray-proof (4), todėl jūs galite mėgautis savo nuotykius, nesirūpindami apie ilgaamžiškumą atminties kortelę.

    6.Pasirinkite Dydį Saugykla Jums Reikia

    Suma talpos jums reikia, priklauso nuo rūšių failus, jūs turite, kaip didelis jie yra ir kiek yra.Diagramoje aukščiau suteikia jums idėja, kaip daug nuotraukų ir valandų vaizdo įrašų galite išsaugoti kiekvieno gebėjimus.

    Vežimą :

    1 Laivybos adresas: We will ship pagal numatytąjį adresą, kuris jums suteiks ir įsitikinkite adresas yra teisingas.Prašome dėmesį, ten bus papildomas siuntimo išlaidas, jei adresas yra nuotolinio vienas.Visas prekes, įskaitant nemokamas pristatymas, nėra nuotolinio pristatymo išlaidų.

    2 Sąskaita: Prašome patvirtinkite, išsami informacija apie pristatymo sąskaitą faktūrą, kaip ir kiek kaina turėtume rašyti pristatymo sąskaitoje , kiek transportavimo mokestis, turėtume rašyti sąskaitą faktūrą, kaip descripe prekes ir kt.

    3 Labiausiai užsakymai bus išsiųsti per 3-5 darbo dienas nuo apmokėjimo patvirtinimo.Jeigu yra išimčių, mes jus įdėjo palikti pranešimą.

    4 Siuntėjas: "Nemokamas Pristatymas" punktas bus įdėjo Kinija Paštu, Oro Paštu / Kinija Paštu Oridinary Paštą, prekės gali būti tikrinama ir stebima internete.Pristatymas paprastai trunka nuo 35 iki 60 dienų.Prekių nėra nemokamas pristatymas arba, jei yra bet koks kitas reikalavimas dėl siuntimo, kreipkitės į paslaugų kito pasirinkimo tik kaip DHL, UPS, Fedex ir pan.ir papildomos išlaidos turėtų būti pirkėjo pusėje.

    5 Kai gaunate prekes, patikrinkite, ar pakuotė yra pažeista ir prekės yra GERAI.Jei ten yra sugadintas sukelia siunta, prašome imtis foto ir paprašykite, kad kurjeris pasirašyti.Mes padėsime prašyti kompensacijos už jus.

    6 Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

    Kitas Politikos Kryptis:

    1 Mes nesame atsakingi dėl bet kokių vartotojo muito ar importo mokesčių.

    2 paliksime TEIGIAMŲ ATSILIEPIMŲ gavęs jūsų mokėjimą.Prašome susisiekti su mumis, jei esate nepatenkinti su item, gavus jį.

    3 į Visus laiškus bus atsakyta per 24 valandas.Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome siųsti savo el. pašto adresą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.

    4 Rimtas Pirkėjas Tik!Prašome užsakymą tik tada, jei jūs sutinkate su visomis sąlygomis.

    DUK :

    Q: Kaip aš galiu mokėti už mano pirkti?

    A: mes priimame šiuos mokėjimo būdus: kreditinė kortelė; alipay,Paypal.

    Q: ar Yra koks nors sekimo Numerį mano prekę?

    A: Taip, mes laivas kas, kad su savo Sekimo Numerį, ir jūs galite peržiūrėti siunta staus atitinkamoje interneto svetainėje.

    Q: Ar šis produktas ateiti su mažmeninės pakuotės?

    A: Mes turime paskelbė pakavimo išsamiai aprašo kiekvieno produkto, prašome patikrinti jį, ačiū!

    Q: aš esu perpardavinėtojas,norėčiau pirkti daug vienetų, savo daiktą, kokia didmeninė kaina?

    Žymos: micro xc, andoer europos sąjungos oficialusis, 256G, kortelės atmintis "samsung", quadcopt, ms atminties kortelę, housse sandisk extreme, Micro SD, sandisk usb, "kingston" usb.

  • Atsiliepimai (1)

    • Anhki Daunho

      perfect!

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai