Mini Pirštų Riedlenčių Fingerboard Scena Dviračio Rinkinys Įdomus Skate Lentos Mini Dviračiai, Žaislai, Dviračių Lankstymo Gyvybingumą Valdybos Motoroleriai Mini Pirštų Riedlenčių Fingerboard Scena Dviračio Rinkinys Įdomus Skate Lentos Mini Dviračiai, Žaislai, Dviračių Lankstymo Gyvybingumą Valdybos Motoroleriai Mini Pirštų Riedlenčių Fingerboard Scena Dviračio Rinkinys Įdomus Skate Lentos Mini Dviračiai, Žaislai, Dviračių Lankstymo Gyvybingumą Valdybos Motoroleriai Mini Pirštų Riedlenčių Fingerboard Scena Dviračio Rinkinys Įdomus Skate Lentos Mini Dviračiai, Žaislai, Dviračių Lankstymo Gyvybingumą Valdybos Motoroleriai Mini Pirštų Riedlenčių Fingerboard Scena Dviračio Rinkinys Įdomus Skate Lentos Mini Dviračiai, Žaislai, Dviračių Lankstymo Gyvybingumą Valdybos Motoroleriai Mini Pirštų Riedlenčių Fingerboard Scena Dviračio Rinkinys Įdomus Skate Lentos Mini Dviračiai, Žaislai, Dviračių Lankstymo Gyvybingumą Valdybos Motoroleriai

Mini Pirštų Riedlenčių Fingerboard Scena Dviračio Rinkinys Įdomus Skate Lentos Mini Dviračiai, Žaislai, Dviračių Lankstymo Gyvybingumą Valdybos Motoroleriai

€4.60 €3.22
Yra sandėlyje
w65871

Matmenys: Dviratis 8.5*10.5*4.3 cm
motoroleris: 10.5*7cm
Medžiaga: Metalo
Modelio Numeris: Piršto žaislas dviračių, Riedlenčių rinkinį
Įspėjimas: -
riedlentė: 9.5*2.6 cm
Kilmės: KN(Kilmės)
Sulankstomas paspirtukas: 8*9cm
Amžius: Suaugusieji

  • Savybės:

    1. Patvari medžiaga-produktas yra pagamintas iš lydinio medžiagos, smulkiai meistriškai, tvirtas ir patvarus, produkto yra maža ir išskirtinį, šviesos ir nešiojamų, tinka įvairiomis progomis.

    2. Žaislas dviračio rinkinys: produktas yra pagamintas žaislas, yra įvairių variantų, kiekvienas su savo savybes, įskaitant dviračiai, motoroleriai, gyvybingumą lentos, riedlentės, lankstymo, pedalai ir t. t., kad atitiktų jūsų įvairius poreikius.

    3. Piršto žaislai: produktas priima maža ir išskirtinį dizainą, ir lydinio medžiagos yra patvaresni.Jis gali būti naudojamas lankstus pirštų pratimai per produktas.Jis yra kietas žaislas, ir berniukas mėgstamiausia.

    Aprašymas:

    Šis produktas yra piršto žaislas dviračių nustatyti, pagaminti iš lydinio, medžiagos, puikūs ir graži išvaizda, mažas ir nešiojamas, gali būti naudojamas kaip pirštu praktikos žaislas, tinka žaisti su draugais, ir pilnas įdomus.

    Techniniai duomenys:

    Stilius: DH-16, CDH-3A, CDH-3B, CDH-4A, CDH-4B (pasirinktinai)

    Svoris: 139g, 148g

    Dydis: Dviratis 8.5*10.5*4.3 cm

    Motoroleris 10.5*7cm

    Sulankstomas paspirtukas 8*9cm

    Riedlentė 9.5*2.6 cm

    Medžiaga: Alloy

    Pakuotė:

    1 komplektas* Piršto galiuką, žaislų, dviračių rinkinys

    1 komplektas* Dviračių priedų

    1 komplektas* Riedlentė priedai

    Pastabos:

    1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

    2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

    Žymos: finger skate parck, longboard, pirštu motoroleris, rinkinys moterims, dviračių dalys, didelis, įdomus papuošalas, techdeck perone, e skate, finger skate, pirštų riedlentė.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai